Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

AUG 18
közzétette admin  augusztus 18, 2018 13:46  HírekKönnyed játékkal vertük a horvát hatodikat


Motivált játékkal győzte le a horvát bajnokság 6. helyezettjét foghíjas kézilabdacsapatunk. Szerdán a szintén horvát Dubravát fogadjuk.

Nem volt kétséges ötödik felkészülési mérkőzésünk kimenetele. A vendég Vinkovci már az első percekben agresszív védekezéssel találta magát szembe. Eladott labdáikból pedig gyors támadás-befejezésekkel mattoltuk a horvát védelmet. Negyedóra után 11-4-et mutatott az eredményjelző, 8 perccel később már tíz volt közte. A játékrészben Marković volt a legeredményesebb, 8-szor vette be a piros-feketék kapuját.

A második félidőben tovább nyílt az olló, pedig ekkor már leginkább a fiataloké volt a főszerep. A két átlövőjét is nélkülöző Vinkovci csak asszisztálni tudott 17 gólos győzelmünkhöz.

A komlói csapatból sérülés és egyéb okok miatt hiányzott Selymes Attila, Branislav Obradović, Balázs Sándor, Gebhardt Ádám, Laufer Gábor és Katzirz Dávid.

Felkészülési mérkőzés:

Sport36-Komló – Spačva Vinkovci 34:17 (21-10)

Komló, Városi Sportközpont 300 néző V: Csányi, Drinóczi

KOMLÓ: Granić – Szkokán 6, Pál Á. 2, Grünfelder 3, Sunajko 2, Jerković 4, Marković 8/3. Csere: Szabó M (k) – Kovács M. 3, Manojlovity, Marcsek 1, Gajdos, Matić 3/1 Hoffmann 1, Wéber 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Hétméteresek: 6/4 illetve 1/1  Kiállítások: 14p illetve 8p

Kilvinger Bálint: „Sikerült ...


TeljesAUG 18
közzétette admin  augusztus 18, 2018 13:45  HírekKézilabdapéntek a csarnokban


Sorrendben az ifi, majd a serdülő, végül az NBI-es csapatunk lép pályára pénteken edzőmérkőzésen a Városi Sportközpontban.

Utánpótláscsapataink a Csurgó korosztályos gárdáit fogadják pénteken. 15 órától az ificsapat, majd utánuk a serdülők lépnek pályára a somogyiak ellen a felkészülés jegyében. Szappanos Gergely és Nagy Zoltán játékosai egyaránt az I. osztályban igyekeznek helytállni. Mindkét gárda augusztus 30-án játssza első bajnoki meccsét, a balatonboglári NEKA vendégei lesznek. Az ifik második csapata a 3. osztályban szerepel. Ők szeptember közepén a PEAC-cal szembe kezdik a bajnokságot.

Este 19 órától NBI-es csapatunk a horvát Vinkovcit fogadja. Visszatérő edzőpartnerünk a horvát bajnokságban a 6. helyén zárt.  A Sport36-nak ez lesz az ötödik felkészülési mérkőzése a bajnokság előtt: három vereség (Balatonfüred 2 és az FTC) mellett 1 győzelem eddig a mérlegünk. (Metaloplastika Šabac)

komloiujsag.hu
AUG 18
közzétette admin  augusztus 18, 2018 13:44  Hírek„Veszprémi” csoportba került a címvédő Komló a Ligakupában


Két veszprémi csapat és a Csurgó került a címvédő Sport36-Komló csoportjába a Ligakupában. Fotó: Jerković találkozhat a csurgóiakkal

Népszerű lett az NBI-es csapatok körében a Ligakupa. A nemzetközi porondon érdekelt öt közül három klub is az indulás mellett döntött, így a Komló mellett a Telekom Veszprém és a Balatonfüred is részt vesz a sorozatban. A Szeged és a Tatabánya nem élt a lehetőséggel.

  A 16 csapat 4 db négycsapatos csoportban versenyez, területi elhelyezkedés alapján. Érdekesség, hogy a sorozatban csak magyar játékosok léphetnek pályára.

Férfi Liga Kupa, 2018/19
Csoportbeosztás:
A-csoport: Eger SBS Eszterházy, HE-DO B.Braun Gyöngyös, Mezőkövesdi KC, Szigetszentmiklós KSK
B-csoport: Dabas VSE KC, Ceglédi KKSE, Vecsés SE, Kecskeméti TE
C-csoport: Telekom Veszprém, Sport36 Komló, Csurgói KK, Veszprémi KKFT
D-csoport: Balatonfüredi KSE, CYEB Budakalász, FTC, Váci KSE

A csoportmérkőzéseket a csapatok tetszőleges sorrendben játszhatják le 2019. január 31-ig bezárólag. Mind a négy csoportból 2-2 csapat jut a negyeddöntőbe, ahol kupa rendszabályok alapján két mérkőzésen dől el a legjobb 4 közé jutás.

A negyeddöntők párosítása:
A-csoport 2. helyezettje–D-csoport 1. helyezettje
B-csoport 2. helyezettje–A-csoport 1. helyezettje
C-csoport 2. helyezettje–B-csoport 1. helyezettje
D-csoport 2. helyezettje–C-csoport 1. helyezettje

Az első mérkőzésen a 2. helyen ...


TeljesAUG 18Mindössze két és fél hét maradt a szurkolói kártyák kiváltására


Talán a nyári forróság, a szabadságolások miatt – egyelőre kevesen éltek a FÉNYKÉPES SZURKOLÓI KÁRTYA kiváltásával.

Mint arról korábban írtunk, a Komló Sport kft. a 2018/2019-es idényben a bérletek mellett Fényképes Szurkolói Kártya kiváltására is lehetőséget biztosít. Ennek ára igaz 1000 forint, de ezzel a hazai mérkőzéseket jóval olcsóbban tekintheti meg tulajdonosa. 13 hazai találkozó esetében 6.500 forintot spórolhat meg a bajnoki idény során. Nem beszélve arról, hogy a kártyával rendelkező szurkolók elsőbbséget élveznek az elővételi jegyvásárláskor – visszaemlékezve a Szeged és a Veszprém előtti idei rohamra a belépőkért, tanácsos élni a lehetőséggel.

A bérletek árusítása is folyik már. Ennek ára 13.000 forint, ami érvényes az összes hazai bajnoki, Magyar Kupa- és Liga Kupa-mérkőzésre. Utóbbi sorozattal kapcsolatban jó hír, hogy a klub – a nemzetközi kupaindulás ellenére beadta a nevezést, így további színvonalas meccsekkel szolgálhatja ki szurkolóit.

Csak tájékoztatásul néhány csapat éves bérletének ára: Budakalász 18.000 -, Balatonfüred 18.000 -, Vecsés 12.000 -, Tatabánya 20.000 -, Mezőkövesd 15. 000 -, FTC 14.000 -, Csurgó 17.000 -Ft.

BÉRLETEK ÉS SZURKOLÓI KÁRTYA AUGUSZTUS 31-IG megvásárolhatók a Péter Szabó Fotó ...


TeljesAUG 11
közzétette admin  augusztus 11, 2018 13:24  HírekVereség a Fraditól a kísérletezés jegyében


A fővárosban játszotta negyedik felkészülési mérkőzését kézilabdacsapatunk. A nyáron jelentősen megerősödött Ferencváros csak a találkozó záró szakaszában tudott elhúzni együttesünktől. Fotó: archív – Balázs Sándor 15-ös mezben ezúttal nem léphetett pályára

Edzőmérkőzés Budapest:

FTC – Sport36-Komló 28:21 (13-11)

Népliget, Elek Gyula Aréna 200 néző V: Bócz, Wiedemann

Sport36-Komló: Granić – Szkokán 2, Obradović 2, Sunajko 1, Kovács M. 1, Jerković 2, Marković 3. Csere: Szabó M. (k), Katzirz, Grünfelder 1, Manojlovity, Pál Á. 1, Wéber 2, Matić 3, Gebhardt 2, Hoffmann 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Az FTC legeredményesebb játékosai: Ancsin 6, Pálos 5, Szakály 4, Andjelic 3, Bali 3, Bujdosó 2.

Kilvinger Bálint: „Megfelelő hozzáállással játszottuk le a mérkőzést. A fáradtság látszott, ebből adódtak hibák. Több variációt is kipróbáltunk az összeállításban.”

Strapás pénteki napon van túl NBI-es kézicsapatunk. Délelőtt még egy edzést vezényelt Kilvinger Bálint a keretnek, majd 13 órakor autóbuszra szállt a társaság, hogy közel négyórás utazás után az impozáns Elek Gyula Arénában vegye fel a „kesztyűt” az NBI élcsapatai közé igyekvő Ferencvárossal.

A megbeszéltek szerint majd’ valamennyi játékosunk 30 perc játéklehetőséget kapott a találkozón. Ennek ellenére a tesztmérkőzés sokáig szoros eredményt hozott. Az utolsó ...


Teljes
[1] 2 3 4 5 6 7 ... 112 [next]1-5 of 558