Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

JAN 13
közzétette admin  január 13, 2018 19:56  HírekFelkészülés: a junior nemzeti csapatot verte a Komló


A junior válogatott vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen kézilabdacsapatunk. Három alapemberünk távolléte ellenére komlói győzelem született Balatonbogláron. Fotó: Balázs Sándor 5-ször talált be Bogláron (archív)

 Sem a horvátországi EB-n foglalatoskodó Igor Marković, sem a „B”válogatottnál számításba vett Sunajko Filip, sem a maródi Antonio Pribanić nem tarthatott csapatunkkal Balatonboglárra, a junior válogatott elleni felkészülési mérkőzésre.

Az első félidőben a junior nemzeti csapat diktálta az iramot. Rendre ők jártak előttünk. A második félidő elején sikerült megszereznünk a vezetést, de a házigazdák gyorsan fordítottak, a 45. percben már háromgólos is volt előnyük. Csapatunk a végjátékban ragadta magához a kezdeményezést, s csikarta ki végül a győzelmet.

Egy nappal korábban a Gyöngyös látogatott Boglárra, de nem jártak sikerrel, kétgólos vereséget szenvedtek.

 Felkészülési mérkőzés:

Junior válogatott – Sport36-Komló 28-29 (12-12)

Balatonboglár, 50 néző V: Réti, Szedmák

KOMLÓ: Granić – Gebhardt 3, Obradović 3, Laufer 2, Grünfelder, Jerković 5, Hoffmann 1. Csere: Selymes (k), Balázs 5, Katzirz 2, Szkokán 3, Szögi, Wéber 4, Kovács M. 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Kiállítások: 10p illetve 6p Hétméteresek: 5/5 illetve 4/3

Kilvinger Bálint: „A heti edzésmunka érződött az első félidőben, utána rátaláltunk arra ...


TeljesJAN 13
közzétette admin  január 13, 2018 19:55  HírekFelkészülés: horvát ellenfelek is az étlapon


Öt mérkőzéssel – köztük egy Liga Kupa-meccsel – hangol a tavaszi rajtra a Sport36-Komló NB I-es kézilabdacsapata.

Pénteken Balatonbogláron az Imre Vilmos által irányított junior válogatott lesz a Kilvinger-csapat ellenfele,majd egy héttel később a horvát Vinkovci otthonába látogatnak Selymesék. Négy napra rá Komlón fejezi be a Liga Kupa küzdelmeit együttesünk – ellenfelünk a már jól ismert 2. ligás Veszprémi KKFE. Kilvinger Bálint minden bizonnyal a fiatalokat veti be ezen a találkozón, hiszen másnap a našicei (nekcsei) NEXE vizitál a sportközpontban. A felkészülési mérkőzések sorozata előreláthatólag Balatonfüreden záródik.

A tavaszi szezon számunkra február 3-án kezdődik, akkor Csurgóra utazik csapatunk.

Az előkészületi mérkőzések időpontjai:

Junior válogatott- Komló 2018. 01.12. péntek 17:00

Vinkovci-Komló 2018.01.19. péntek 17.00

Komló-Veszprémi KKFE 2018.01.23. kedd 18:00 (Liga Kupa)

Komló-NEXE 2018.01.24. szerda 18:00

Balatonfüred-Komló 2018.01.26. péntek 17:30

komloiujsag.hu
JAN 6Gebhardt is újabb időszakra kötelezte el magát

a kék-fehérekhez


Meghosszabbította szerződését Gebhardt Ádám, a Sport36-Komló kézilabdacsapatának jobbszélsője.

A városban nagy népszerűségnek örvendő szélső a szerződéshosszabbítással kapcsolatban elmondta, jól érzi magát Komlón. Sokat nyomott a latba döntésénél, hogy élvezi az edző bizalmát, sokat játszik, és úgy érzi, nem is megy rosszul a játék.

Ádám pályafutása Várpalotáról indult, győri és csurgói kitérő után került Komlóra. Az időközben családapává váló játékos döntésében fontos szempont volt az, hogy szeretteinek is tetszenek az itteni körülmények.

Gebhardt eddig 40 mérkőzésen húzta fel a Komló mezét a bajnokságban és 130 gól szerzett. A népszerű Gepi a mostani szezonban 54-szer köszönt be az ellenfeleknek. A Gyöngyös és a Dabas ellen 8 alkalommal talált be a hálóba, az Orosháza és a Vác pedig hatszor bánta, hogy szélsőnk ziccerhez jutott. A Fradi elleni 4 gólja azért is különleges, mert a mérkőzés után derült ki, hogy törött kézfejjel fejezte be a találkozót.

Gebhardt Ádám 1+1 évvel hosszabbította meg a szerződősét a klubbal, amennyiben elégedettek a játékával, 2020.06.30-ig biztosan Komlón marad.

komloiujsag.hu
JAN 6
közzétette admin  január 06, 2018 12:44  HírekLábbal is jók voltak kézilabdázóink


Az ország legjobb szurkolóit verte kézilabdacsapatunk a hagyományteremtő céllal rendezett évnyitó kispályás focimeccsen. Selymesék 5-0-s győzelme jó előjel a tavaszi rajt előtt.

Közel 200 néző előtt játszották a Sport36 szurkolóiból kialakított csapat és NBI-es kézilabdázóink rég várt derbijét. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy – a pravoszláv karácsony miatt – ezúttal idegenlégiósok nélkül állt fel Kilvinger Bálint csapata, melyben helyet kapott a másodedző Péter Szabó Dávid is. A találkozó a „profik” szája íze szerint alakult, 5-0-s győzelmük jórészt a kapuban extrát nyújtó Selymes Attilának és a mezőnyben rendkívül motiváltan játszó Balázs Sándornak volt köszönhető. A nap legnagyobb nyeresége, hogy sem a szurkolók, sem a kézilabdázók között nem sérült meg senki – mindkét fél teljes erőbedobással készülhet a rá váró feladatokra.

Jegyzőkönyv:

Sport36-Komló – Komlói Bányász Család Szurkolók 5:0 (3-0)

Városi Sportközpont, 200 néző V: Szigeti Szabolcs

Gólszerzők: Balázs S. 2, Laufer, Hoffmann, Gebhardt

komloiujsag.hu
JAN 1
közzétette admin  január 01, 2018 13:34  HírekKomlói résztvevője is lesz az EB-nek


Válogatott-meghívó, szerződéshosszabbítás, EB – részvétel. Remek hírekkel szolgált Szigeti Szabolcs, az NB I-es kézilabdacsapatot működtető kft. ügyvezetője az óév utolsó óráiban. Fotó: Markovic lő kapura, Sunajko szemmel kíséri

 

Komlói résztvevője is lesz a napokban kezdődő horvátországi kontinensviadalnak. Igor Marković, a Sport36-Komló kézilabdázója is tagja lett a C csoportban szereplő montenegrói válogatott EB-keretének. A délszláv alakulat a németekkel, a macedónokkal és a szlovénekkel találkozik a csoportkörben – továbbjutási esélyekkel. (Igorék az oroszokat ütötték el a továbbjutástól a selejtezők során – a szerk.)

Szigeti Szabolcs a balszélsőnkkel kapcsolatban azt is bejelentette, hogy Marković – hasonlóan Jerkovićékhoz – szintén szerződést hosszabbított a klubbal, így a játékos 2020 nyaráig húzza fel a komlóiak kék-fehér mezét. Marković többször is jelezte – nagyon jól érzi magát városunkban, sikerekben gazdag pályafutását itt szeretné lezárni Komlón.

Sunajko Filip jobboldalt

Marcsek Gábort követően ismét lesz komlói játékosa a magyar „B”- válogatott keretének, ugyanis Sunajko Filip meghívást kapott a január 8-13. közötti győri összetartásra. A magyar-szerb kettős állampolgársággal rendelkező Filip meghívása jól példázza a klub azon törekvését, mely a fiatalok csapatba építését szorgalmazza.

Az NBI-es keret felkészülése január 5-én 16.30-kor ...


Teljes
[1] 2 3 4 5 6 7 ... 94 [next]1-5 of 467