Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető
JAN 24
közzétette admin  január 24, 2020 23:10  HírekÉrzelemdús meccsen ikszeltünk a NEXE-vel


Nagy csatát hozott a horvát NEXE elleni pénteki felkészülési mérkőzés. Péter Szabó Zoltán fotóján a kilencgólos Takács lő kapura.

Felkészülési mérkőzés:

Sport36-Komló – RK NEXE 28:28 (14-16)

Városi Sportközpont, 150 néző V: Naskó, Natkai

KOMLÓ: Đurđević 1 – Szkokán, Zobec 4, Jóga 1, Katrzirz, Sunajko 4, Csomor 3. Csere: Selymes (k), Takács 9/5, Grünfelder, Gajdos, Vaskó 4, Illés 1/1, Manojlovity 1. vezetőedző: Kilvinger Bálint

NEXE: Car – Vida 2, Kević 6/3, Vozab 3, Pešić 2, Severec 3, Barišić Jaman 7/4. Csere: Radovanović (k), Eter, Mileta 2, Dumenčić 1, Jeninić 1, Pribetić 1. Edző: Franjo Lelić

Hétméteresek: 9/6 illetve 8/7

Kiállítások: 2p illetve 8p (Jelinić piros lap Takács visszarántásáért)

A mérkőzés alakulása: 11p. 7-5  15.p 7-9 35.p 17-20 41.p 20-22  48.p 21-25 55.p 25-25.

A találkozó első félidejében rosszul céloztunk, aminek köszönhetően a vendégek megléptek tőlünk. A második félidő felénél már négy góllal is elmentek a horvátok, innen sikerült visszakapaszkodnunk. A befejezés előtt 7 másodperccel büntetőből szerzett vezetést a NEXE. A maradék időben Takács egyéni akciót vezetett, a dudaszó előtt messziről talált be Radovanović kapujának jobbalsó sarkába.

komloiujsag.hu
JAN 24
közzétette admin  január 24, 2020 11:59  Hírek 

 

Felkészülés: Értékes győzelem Zdolikék ellen


Helyenként jó teljesítményt nyújtva győzte le a Balatonfüred gárdáját NBI-es kézilabdacsapatunk.

A mérkőzésen nem lépett parkettre Igor Marković, valamint Jerkovic Srecko, és természetesen az Eb-n résztvevő – a norvég Elverumba készülő - füredi Máthé Dominik.


Felkészülési mérkőzés:
Sport36-Komló – Balatonfüredi KSE 28:25 (14-12)
Városi Sportközpont, 150 néző V: Gadányi, Szabó


KOMLÓ: Granić – Szkokán 1, Zobec 2, Takács 6/3, Jóga, Sunajko 4, Csomor 5. Csere: Selymes (k), Đurđević (k), Grünfelder 1, Katzirz, Balázs S. 2, Vaskó 2, Gajdos, Manojlovity 2, Kovácsevics 1/1, Illés 2/2. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

BALATONFÜRED: Bősz, Fazekas – Ág 3, Zdolik 5, Varga 1, Határ 1, Shynkel, Stevanovic 1, Szöllősi B. 1, Németh B. 1, Kemény 3, Vajda 1, Jimenez 5/2, Déber, Pedro 3. Vezetőedző: Csoknyai István

Hétméteresek: 7/6 illetve 3/2 Kiállítások: 8p illetve 14 p (Kizárva: Shynkel 45.p)

Kilvinger Bálint: „Igyekeztünk jól felhasználni a mérkőzést. Próbáltuk elosztani a terheket, így mindenki pályára léphetett. Voltak szép megoldások, folytatjuk tovább a munkát.”

 

Együttesünk pénteken 17 órától a horvát RK NEXE-t fogadja a Városi Sportközpontban.
JAN 20
közzétette admin  január 20, 2020 21:32  Hírek 
 
Időpontváltozás!

A Komló - NEXE edzőmeccs szombat helyett pénteken lesz.
 
2020.01.24. 17:00JAN 19
közzétette admin  január 19, 2020 10:40  HírekUtánpótlás: Nívós szegedi tornán szereztünk érmet


A harmadik helyet szerezte meg U11-es kézilabdacsapatunk Szegeden, a PickBall-kupa utánpótlás kézilabdatornán.

A szegedi Csonka gimnázium adott otthont az idei PickBall-kupának. A hagyományos tornára idén meghívást kaptak a Sport36-Komló U11-es kézilabdázói is. A korosztályos bajnokság D csoportjában pallérozódó fiataljaink a Gyöngyös és a házigazda Szeged elleni vereséget követően, a Kecskemét legyőzésével szerezték meg a 3. helyet a tornán. A bronzérmeket a MOL-PICK Szeged svéd játékosa, az olimpiai érmes Jonas Källman adta át az eredményhirdetéskor.

A Sport36-Komló csapata: Papp Olivér, Freund Szabolcs Freund Csongor, Renner Zalán, Kékesi Szabolcs, Fehér Dominik,Turkovics Krisztofer, Kilvinger Levente, Pörs Milán, Jóni Milán, Majoros Márk, Gara Dániel, Fónai Bálint, Kincses Krisztián. A csapat felkészítői Baráth Gyula és Kékesi Szabolcs.

A tornát a PICK Szeged nyerte a Gyöngyös előtt, csapatunk a harmadik, míg a Kecskemét a negyedik helyen végzett.

komloiujsag.hu
JAN 18Liga Kupa: Megőriztük hibátlan mérlegünket – megvan a továbbjutás


A különösen támadásban elkövetett pontatlanságaink ellenére behúzta fiatal csapatunk a NEKA elleni Liga Kupa-meccset. 18 éves játékosunk döntött a végén.

Egy örökkévalóságnak tűnt, öt és fél percnek kellett eltelnie, hogy betaláljunk Sótonyi László csapatának kapujába. Jóga mindjárt kétszer is eredményes volt, de igazából csak a 11. perctől mondhattuk azt, hogy megérkeztünk a meccsbe. 5 perc alatt 8-6-ra fordítottunk. A kétgólos előnyünkből sikerült megőriztünk egyet a szünetre.

A második 30 perc eleje inkább a vendégekről szólt. Az igencsak eredményesen kézilabdázó Kecskés jóvoltából a 48. percig előttünk jártak az akadémisták. Ezután fordulat állt be a mérkőzés menetében. A feljavult Takács és Szkokán vezérletével három góllal is megléptünk a rendkívül motivált bogláriaktól.

Ám tiszavirág-életűnek bizonyult a vezetésünk. 14 másodperccel a dudaszó előtt kiegyenlítettek a vendégek. Az időkérés azonban jól jött; ifistánk, Illés Levente lövése az utolsó másodpercben utat talált Nagy Tibor kapujába, ami a győzelmet jelentette számunkra.

Liga Kupa 3. forduló:

Sport36-Komló – NEKA 26:25 (12-11)

Komló, Városi Sportközpont V: Bába, Horváth

KOMLÓ: SELYMES – Vaskó 3, Manojlovity, Jóga 2, Takács 4, SUNAJKO 5, Csomor. Csere: Szilágyi (k), Vanyek (k), Grünfelder 2, ...


Teljes
[1] 2 3 4 5 6 7 ... 154 [next]1-5 of 768
RSS