Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
AUG 4
közzétette admin  augusztus 04, 2020 10:51  HírekFelkészülés: Az újonc Veszprém ellen lépünk ma pályára


A Veszprémi KKFT csapatával játssza második edzőmeccsét a Sport36-Komló. A ma este 18 órakor kezdődő mérkőzésre látogatóknak több biztonsági előírást is be kell tartania.

Az NB I újonca látogat tesztmérkőzésre Komlóra. Az Éles Józsefhez köthető csapat már két alkalommal is pályára lépett a felkészülés folyamán. Előbb meglepetésre 30-17-re legyőzte a Balatonfüredet, majd 28-19-es vereséget szenvedett Tatabányán.

A hosszútávú NB I-es terveket szövögető veszprémi klub második ellenfelünk az edzőmeccsek sorozatában. Pénteken Balatonfüreden szenvedtünk vereséget. A 10 gólos mínusz csalóka, hiszen a mérkőzés háromnegyedéig szorosan tapadtunk vendéglátóinkra, csak akkor tudtak meglépni a Balaton-partiak, amikor Kilvinger Bálint a legfiatalabbakat küldte pályára.

A ma esti találkozóra látogatóknak egy sor biztonsági előírást is be kell tartani. Íme a klub felhívása:

Tájékoztató!

Kedden 18.00 órakor felkészülési mérkőzést játszunk. Kérjük mindenki tartsa be a klub kérését:

Az első sorba nem lehet helyet foglalni!

A pályára sem félidőben, sem meccs után nem lehet bejönni.

Kötelező a hőmérés és a kézfertőtlenítés!

A mérkőzés végén "pacsizás” is elmarad!

Aki külföldön volt az elmúlt 14 nap, inkább most ne jöjjön el!

Tartsunk védőtávolságot!
JÚL 22
közzétette admin  július 22, 2020 8:11  HírekPécsi csoportba kerültünk a Liga Kupában


Elkészült a Liga Kupa idei csoportbeosztása. A Sport36-Komló csoportjában két pécsi riválissal küzd meg a továbbjutásért.

Csapatunk az F csoportba került, ahol a Pécsi VSE és a PEAC lesz az ellenfele együttesünknek. A csoportmeccseket 2021 január végéig kell lejátszani minden csoportból az első jut a legjobb nyolc közé. Vastagon szedve az NBI-es csapatok. A sorozatban csak magyar állampolgárságú játékosok léphetnek pályára.

A Liga Kupa csoportbeosztása:
A-csoport: SZESE, BFKA-Veszprémi Akadémia*, Tatai AC, Veszprémi KKFT

B-csoport: Balassagyarmati Kábel SE, PLER-Budapest, Rév TSC

C-csoport: Gyöngysport KN KFT, Hatvani KSZSE, Mezőkövesdi KC

D-csoport: DEAC NK, Eger Eszterházy SZSE, Nyíregyházi SN KFT, Ózdi KC

E-csoport: BFKA-Füredi Akadémia*, Csurgói KK, NEKA

F-csoport: PEAC, Pécsi VSE, Sport36-Komló

G-csoport: Budai Farkasok, Dabasi KC VSE, Szigetszentmiklós, Vecsési SE

H-csoport: Kecskeméti TE, Mizse KC, Békési FKC, Pick Szeged*

A mérkőzések időpontjait augusztus 3-ig kell bejelenteni.

komloiujsag.hu
JÚL 7
közzétette admin  július 07, 2020 8:54  HírekKérdések Takács Bencéhez, a Sport36-Komló játékosához

Érdekel, hogy mi van a kedvenc kézilabdázóiddal? Most felteheted nekik a kérdéseidet, itt, az alternatív bajnokságban! Aki válaszol: Takács Bence – a Sport36-Komló játékosa.

A kérdéseidet várjuk a bejegyzés alatt kommentben július 7-én, kedden 17 óráig. A legjobbakat videóinterjúban válaszolja meg Bence. Fontos, hogy a kérdéseket az eredeti poszt alatt tegyék fel a szurkolók.
#hazaipalya
JÚL 3
közzétette admin  július 03, 2020 11:24  HírekA hangulat a régi – megkezdtük a felkészülést


Száznégy kézilabda nélküli napot követően tarthatott újra edzést a Kilvinger Bálint – Péter Szabó Dávid edzői stáb NBI-es keretünknek.

Ismert, a március 13-i Mezőkövesd elleni találkozót már nem játszhatta le együttesünk a koronavírus-járvány miatt a 2019/20-as bajnokságban. Közel három és fél hónapos kihagyást követően július 1-jén találkozott először a keret, hogy megkezdje a felkészülést a 2020/21-es sorozatra.

A hangulat a régi …

Szigeti Szabolcs ügyvezető igazgató tájékoztatója és Kilvinger Bálint vezetőedző szakmai ismertetője után a labda is előkerült. Igaz még csak a focilabda. A kétkapus játékból azonban rögtön lejött, nem felkészületlenül érkezett meg a keret az első tréningre – igencsak „labdaéhesnek” bizonyultak játékosaink.

Egy szusszanásnyi pihenő alatt Kilvinger Bálintot is megkérdezhettük a csapatra váró 9 hetes munkáról.

„Nem is emlékszem ilyen hosszú felkészülésre. Bízom benne, hogy – a több hónapos leállás ellenére – elég lesz, mindent el tudunk végezni a bajnokság kezdetére” – osztotta meg gondolatait fiatal mesterünk a nehéz időszak után.  

Kilvinger Bálint elmondta, felmérésekkel, fizikális munkával kezdődik a felkészülési időszak. Ahogy haladunk előre az időben, egyre dominánsabbá válik a labda. Július végétől pedig már edzőmérkőzések következnek.

Kilvinger ...

TeljesJÚN 20
közzétette admin  június 20, 2020 13:54  HírekAz Egerrel kezdünk hazai pályán


A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a K&H Férfi Kézilabda Liga 2020/2021-es idényének programját. A Sport36-Komló az első fordulóban az Egert fogadja. Fotó: archív

A bajnokság 1. fordulójának versenynapja 2020. szeptember 6-a, az alapszakasz utolsó fordulója 2021. május 23-ra esik.

„Egyetlen kívánságunk volt, hogy az első fordulóban ne itthon kezdjünk, mivel nincs termünk. A többi bejött….” – fogalmazott Szigeti Szabolcs ügyvezető igazgató a sorsolást követően.

A sportvezető arra utalt, hogy a Komlói Bányásznapok programsorozatában ebben az időpontban rendezik a sportközpontban a Komlóért Expo-t, ezért még egyeztetik az első forduló programját.

Kilvinger Bálint, hosszabban értékelte a menetrendet:

„Remélem, hogy a hosszú kihagyás ellenére gyorsan megtaláljuk majd azt a formánkat, amivel eredményesen tudunk szerepelni. A korábbi évekből kiindulva az ősszel nyújtott teljesítmény mindig meghatározza a csapatunk szereplését. Ezért nagyon fontos lesz, hogy jól szerepeljünk a bajnokság első körében. A sorsolásunkat látva úgy nézem, hogy nehéz és még nehezebb periódusok lesznek. Azon ok miatt, hogy nem igazán vannak „könnyű” meccsek a bajnokságban. A rangadókon általában nagyobb a tét, főleg annak, aki hazai környezetben játszik. Azokból az összecsapásokból is legtöbbet akarjuk kihozni, mikor nem mi leszünk az ...


Teljes
[1] 2 3 4 5 6 7 ... 164 [next]1-5 of 819
RSS