Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


FEB 8  Aligha volt kétséges, ki nyeri a Komló Sport KC - Alba Regia mérkőzést, ha volt kérdés a meccs előtt, az maximum az lehetett, mennyi lesz a különbség a végén...Igaz volt ez a felnőtt és a junior gárdák mérkőzésére egyaránt.. Nos, a komlói csapatok nem okoztak csalódást: a fiatalok 42-21-re, a felnőttek 39-25-re nyertek - megérdemelten.
  Wéber Tamás nyitotta a gólok sorát az első tavaszi hazai mérkőzésen ( a szélső később sem fukarkodott a góllövéssel - úgy lőtt hatot, hogy nem játszotta végig az összecsapást). Még az első percben egyenlítettek a vendégek, de aztán gyors egymás utánban 3 komlói gól következett (4.perc: 4-1). Korai volt azonban a hazai szurkolók öröme, ugyanis egy perccel később már 4-3, a 7.percben 5-4, s még a 11.percben is csupán 7-6 volt az állás. Ennek oka pedig az volt, hogy a hazai akciók végén rendre a fehérvári kapus, vagy a kapufa állta útját a lövéseknek - miközben a komlói kapunál a vendég-próbálkozások többsége a hálóban kötött ki.
  Aztán a félidő közepétől (8-7 -es állást követően), hirtelen minden megváltozott. Zsinórban öt komlói gól esett (13.perc: 13-7) ...

TeljesJAN 26
közzétette admin  január 26, 2014 20:08  Hírek  A komlói kézilabdacsapatok közül a serdülők kezdték elsőként az idei évet. Péter Szabó Dávid együttese, mely a 8.helyen várta a tavaszt, a közvetlen mögöttük álló Bácska SZSE gárdáját látta vendégül. A találkozó gyakorlatilag már az első játékrész végére eldőlt, a két csapat közti különbség a szünet után tovább nőtt, s végül magabiztos hazai győzelem született.
  Komló Sport KC - Bácska SZSE 36-25 (20-14) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  Komló: Szilágyi - Balog 2, Perleczky 3, NYERS 6, PAPP SZ. 18, PUTNOKI 5, Magyar 2  Csere: Wittmer (k), VANYEK (k), Tóth 1, Hock, Beck  Edző: Péter Szabó Dávid  A tréner joggal volt elégedett, s így dicsérte játékosait: - Jó kapusteljesítménnyel és gyors, okos támadójátékkal nyertünk.
 
  Tudósító: Oszvald PéterJAN 15
közzétette admin  január 15, 2014 14:40  Hírek
 Kedves Szurkolók!

 
A december 06-i Pécs-Komló mérkőzésen eldobott petárda miatt a szakosztály ellen fegyelmi eljárás indult. A bizottság határozata szerint 100 000 Ft büntetést kell fizetnünk.
 
Kérünk minden Sportszerető Szurkolót, hogy a jövőben sportszerűen biztassa a csapatot, mert a szakosztálynak komoly anyagi terhet jelent minden büntetés!
 
Köszönjük!
 
A Vezetőség
 
 
 
DEC 17
közzétette admin  december 17, 2013 21:17  Hírek  Talán két kivétellel (Dabas-Szentendre 26-26 és Százhalombatta - Várpalota 28-26) az előzetes várakozások szerint alakultak az eredmények az utolsó őszi fordulóban.  A Füred II. minden gond nélkül verte a Pécset (31-22), nem nagy gólkülönbségű, de biztos győzelmet aratott Ajkán a Tata (23-28), kiütötte idegenben is a SZESE II.-t a veszprémiek második csapata (23-39), míg Vecsésen nyerni tudott az Alba (21-25), így ők ketten helyet cseréltek a tabellán.
  Ha már a tabellánál tartunk: listavezetőként várhatja a tavaszt a Veszprém II. gárdája, akik 21 pontot gyűjtöttek. Őket követi a második TomTrans Komló és a Tata, mindkét csapat 20 pontos, a sorrendet a gólkülönbség döntötte el a komlóiak javára. A negyedik Dabasnak 19, az ötödik Füred II.-nek 18, a hatodik Várpalotának 17, míg a hetedik Szentendrének 16 pontot sikerült begyűjtenie a 13 őszi találkozón. 
 Az alsóházban a Batta áll legjobban(15 ponttal),őket a Csurgó II. (11) követi, majd Pécs (7), Alba (6) Vecsés (5), Ajka (5) a sorrend és a sereghajtó a SZESE II., nekik egyetlen pontra sem futotta az erejükből ősszel.
  A góllövőlistát a felnőtteknél Péter Szabó Dávid vezeti 78 találattal, a juniorok ...

TeljesDEC 13   A kedvezőtlen előjelek (Nagy Z. kézsérülése és Péter Szabó lázas betegsége miatt nem állhatott Farkas Attila rendelkezésére), ellenére a TomTrans volt az idei utolsó mérkőzés esélyese. Szögiék ennek megfelelően már a szünetig "lerendezték" a két pont sorsát, onnan kezdve csupán a gólkülönbség volt kérdéses. Végül azzal sem volt gond: a szezon  második legnagyobb különbségű győzelmét aratta a csapat (október 5.-én a Szentendre ellen 35-20 volt az eredmény).         
   Szinte "gólzáporral" indult a mérkőzés, hisz az 5.perc elején már 7 gólnál jártak a csapatok (4-3), újabb öt perc elteltével pedig már 16 gól esett (9-7). Ezekből a számokból arra következtethetnek azok, akik nem látták a mérkőzést, hogy szoros volt a találkozó - pedig nem. A "sovány" előny oka inkább az volt, hogy a komlóiak ziccerek sokaságát hagyták ki ebben az időszakban. A következő 10 perc már jobban sikerült a TomTrans-nak, hisz ez az etep 5 hazai és egy vendég-gólt hozott, így már jelentős volt a különbség (14-8). Aztán két csurgói találatra válaszul öt komlói gól született zsinórban (26.perc: 19-10) De ekkor még nem sikerült tízre hízlalni a ...

Teljes
[prev] 1 ... 90 91 92 [93] 94 95 96 ... 118 [next]461-465 of 590