Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

JAN 11 Megsemmisítő vereség az év első mérkőzésén: Csurgó - KBSK 49-16 (21-9)
 
 Az őszi találkozón mindössze öt góllal nyertek Komlón a Csurgó serdülői, így aligha számítottak ekkora "zakóra" Péter Szabó Dávid játékosai. Sajnos, már az első 30 perc sem sikerült túl jól komlói szemszögből, azonban a szünet utáni időszak felért egy kisebb katasztrófával.  Nagy baj persze nincsen, hisz az utolsó fordulóban már nem sok minden változhat - ami a tabellát illeti. A komlóiak ugyanis a második helyen álló, s a KBSK előtt öt ponttal vezető PVSE-t látják vendégül. Előrébb lépni tehát nem tud Péter Szabó Dávid együttese, azonban az őszi pécsi X után hazai pályán - már csak a betyárbecsület okán is - le kellene győzni az ősi riválist! A megyei rangadóra jövő szerdán (16.-án) 18 óra 15 perces kezdettel kerül sor. A sorsolás szeszélye folytán az utolsó fordulóra maradt a Dunaújváros - Csurgó összecsapás, mely komlói szempontból azért érdekes, mert ha a Duna-parti gárda legyőzi a listavezető Csurgót (akik eddigi 13 mérkőzésük közül mindössze egyszer kaptak ki, s éppen Pécsett, ahol a KBSK döntetlent ért el), szóval dunaújvárosi siker esetén ...

TeljesDEC 29
közzétette admin  december 29, 2012 9:51  HírekBoldog Új Évet minden kedves kézilabda barátnak!
 DEC 21
közzétette admin  december 21, 2012 11:24  Hírek


DEC 12Öt gólos félidei hátrányból mentett pontot a serdülő-csapat: KBSK - Dunaújváros 25-25 
 
 
 Október 25-én 28-26-ra kikapott a Duna partján Péter Szabó Dávid csapata, de így is a 3.helyen várták ma a dunaújvárosiakat Hoffmannék. Az első játékrész a vendégek elképzelései szerint alakult, hisz szünetben 11-16 volt az állás. A folytatásban azonban erősített a KBSK és végül sikerült egy pontot itthon tartani - ezzel pedig maradt a sorrend: 3. Komló 4.Dunaújváros.
JEGYZŐKÖNYV: Komlói BSK - Dunaújvárosi VSI 25-25 (11-16) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  KBSK: TEIMEL- Papp, SZÉKELY 5, Pandurics T. 2, Zuder, Czakler 5, HOFFMANN 12  Csere: Blumenschein 1, SZILÁGYI D.  Edző: Péter Szabó Dávid  A szakvezető szerint - aki egyébiránt kellemes karácsonyi ünnepeket kíván mindenkinek - csapata egy pontot "ajándékozott" az ellenfélnek...
   A góllövőlistán az első öt közt három komlói volt 11 játéknap után (Czakler 3., Pandurics 4. Hoffmann 5.), s közülük ketten ma is növelték találataik számát, ezzel esélyesek a további jó helyezésre.
 
  Tudósító: Oszvald PéterDEC 8
közzétette admin  december 08, 2012 11:13  HírekMai kézilabda mérkőzés elmarad!!
 
Szigeti Szabolcs
[prev] 1 ... 88 89 90 [91] 92 93 94 ... 102 [next]451-455 of 508