Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


MÁR 22  Nem sok (mindössze három) csapat győzte le eddig Farkas Attila együttesét, de a Dabas köztük van. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a Pest-megyei gárda mindössze kettő ponttal szerzett kevesebbet a komlóiaknál, nyilvánvaló, hogy nem számíthattunk könnyű mérkőzésre....A találkozóról (utólag) azt mondhatjuk, hogy a szezon legnehezebb, legszínvonalasabb összecsapása volt, mely végül nem a csapatok teljesítménye, hanem a rutinos (de  a mai találkozót bizonyára nem "életük nagy teljesítménye"-ként jegyző)  Kékes-fivérek döntései alapján végződött pontosztozkodással.
  Amikor az első percben Oszlár (aki egyébiránt a csapat egyik legtöbb gólt elért játékosa volt szombaton este) vezetéshez juttatta  a Komlót, kevesen gondolták, hogy nehéz este vár a hazai publikumra. A "veterán" Himer egyenlítése után mindkét együttes kihagyott egy-egy büntetőt, majd 2-1-es hazai vezetés után a 6.percben már 2-4 volt az állás. Bármennyire igyekezett is a Farkas-gárda, nem sikerült fordítaniuk Szögiéknek. A 8.percben 5-5-nél, aztán tíz perccel később 11-11-nél ugyan döntetlenre hozta az állást a hazai csapat, de vezetést szerezni csak a 22.percben sikerült (13-12). Kettő perc elteltével azonban már ismét a Dabas vezetett (13-14). Azt, hogy mennyire változatos, fordulatos, küzdelmes volt a meccs, mi ...

TeljesMÁR 16
közzétette admin  március 16, 2014 18:44  Hírek  A várakozásnak megfelelően mindkét komlói gárda magabiztosan, "kiütéssel" nyerte ajkai találkozóját, s ezzel a felnőttek és a juniorok is megőrizték előkelő  (második, illetve első) helyüket a tabellán.
  Hazai góllal indult a mérkőzés, ám az Ajka ekkor vezetett utoljára...Néhány percig még tartott a hazaiak lendülete (5.perc: 2-2), de aztán egyre inkább kiütközött a két gárda közti tudáskülönbség. A 10. percben már 2-7 volt az állás, s az első játékrész közepén is néggyel (7-11), öt perccel később pedig megint öttel vezettek Szögiék (10-15). A szünet előtti tíz perc pedig valódi komlói "gólzáport" hozott, s miközben a vendégek 9, az ajkaiak csak 3 gólt értek el, így már a pihenőre eldőlt a két pont sorsa.
  A folytatásban mindössze öt perc kellett, hogy Gászék kialakítsák a tucatnyi gólos előnyt (15-27). Farkas Attila minden játékosát pályára küldte, akiket nevezett a meccsre, de ez sem okozott gondot - a különbség ugyan időnként csökkent (40.p.: 18-29, 45.p.: 20-31), de aztán megint a Komló volt eredményesebb, s az 50.percre 23-34-re, az 55.-re pedig 25-38-ra módosult az állás. A vége 14 gólos vendégsiker lett, úgy, hogy a komlóiak ...

TeljesMÁR 8  Huszonhárom gólos győzelmével "megalapozta" a jó hangulatot a junior gárda, de a győztes csata után még senki sem gondolta a sportközpontban, hogy micsoda izgalmak várnak a nézőkre a felnőttek meccsén..Fordulatos, küzdelmes, olykor forró hangulatú találkozót láthattak, akik (mintegy 600-an) ott voltak, s bár menet közben voltak pillanatok, amikor úgy tűnt, "elment a hajó", végül két gólos hazai győzelem született - ezzel pedig a Komló megelőzte a tataiakat.
  Alig fél perc elteltével büntetőhöz jutott a Komló, ám Szappanos lövését hárította a vendégek kapusa. Egy perccel később már "Szapi" nyert: újabb hetese betalált - ezzel vezetett a Komló. Márton révén egyenlített a Tata (3.p.: 1-1), de Nagy Z. egy megszerzett kipattanóból ismét előnyhöz juttatta csapatát (4.p.:2-1). Aztán a vendégek percei következtek: 2-3, majd 3-5 volt az állás (8.p.), de ekkor zsinórban három komlói találat esett, s máris újra itt volt az előny (12.p.: 6-5). 
  Rendkívül keményen, olykor durván védekeztek a tataiak, s tehették, mert a sípmesterek sokáig nem torolták meg a kíméletlen belemenéseket. Emiatt nem sikerült növelni a különbséget Szögiéknek - egészen a 18.percig (ekkor 9-8-at mutatott az eredményjelző).
  Aztán ismét ...

TeljesMÁR 2  Az eddigi erőviszonyok ismeretében nem is várhattak mást a komlói kézilabda-rajongók, mint azt, hogy csapatuk győzelemmel tér haza Szentendréről...Csakhogy ez a Szentendre már nem az, mint (mondjuk) két héttel ezelőtt! Mert a közelmúltban volt NB I-es és volt válogatott játékosokat igazoltak (azt hiszem, Gúnya, Sutka, Doros, Bajúsz, Koller neve minden kézilabda-szurkoló számára ismerős lehet - bármelyiküket szívesen látnánk Komlón is). Mindezek tudatában már nyugodtan mondhatjuk, hogy a nagy csatában megszerzett két pont elismerésre méltó bravúr a Farkas-legénység részéről.
  Hazai találattal indult a mérkőzés, de öt percnyi játék után már a Komló vezetett 4-2-re. A mérkőzésnek ebben a szakaszában a vendégek akarata dominált, így a 10.percre már 3-7 volt az állás,  de a félidő derekán is hárommal vezettek Szappanosék. (7-10). Kissé "megtorpant" ekkor a Komló (20.p.: 10-11, 25.p.: 14-15), de a szünetig nem sikerült az egyenlítés a szívósan küzdő vendéglátóknak.
  Fordulás után aztán ez is összejött Bajúszéknak (35.p.: 19-19). Ez pedig még inkább tűzbe hozta a szentendrei közönséget és játékosokat, így a 40.percre már ez állt az eredményjelzőn: 22-21. De a komlói "szenvedésnek" még ez sem jelentette a végét. A ...

TeljesFEB 23  Lejátszották a 16. forduló valamennyi mérkőzését, s ezek közt talán csak egy végződött meglepetéssel (nevezetesen a Dabas- Füred II. találkozón született vendég-sikerre gondolok).
  A Pécs még pénteken játszott, s hazai pályán kapott ki 32-26-ra a listavezető Veszprém II.-től. A szombati eredmények: Vecsés - Szentendre 26-29, Csurgó II. - Alba Regia 34-32, Százhalombatta - Ajka 31-22. 
  Vasárnapra maradt két meccs, ezek egyikén a pont nélküli sereghajtó legyőzése idegenben sem okozott gondot a Tata számára 33-24-re nyertek a vendégek), míg a Füred II. kisebb meglepetést okozva 24-21-re nyert Dabason, s ezzel meg is előzte a Pest-megyei gárdát.
  A tabella élén 29 pontjával a Veszprém II. áll, második a Tata (25 pont), harmadik a Komló (24). Szintén 24 pontos a negyedik helyre előlépett Füred II. (nekik 92, a komlóiaknak 97 a gólkülönbségük). Ötödik a Dabas (22), hatodik a Várpalota (21) és a tabella első felét a Szentendre zárja 20 ponttal.
  Ha Szőllősiék nem akarnak lekerülni a dobogóról (és miért akarnának?), nincs más választásuk, nyerniük kell vasárnap Szentendrén!  Ez - talán - nem megoldhatatlan feladat. Az utóbbi három bajnokság hat meccséből ötöt a ...

Teljes
[prev] 1 ... 88 89 90 [91] 92 93 94 ... 118 [next]451-455 of 590