Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

MÁR 2  Az eddigi erőviszonyok ismeretében nem is várhattak mást a komlói kézilabda-rajongók, mint azt, hogy csapatuk győzelemmel tér haza Szentendréről...Csakhogy ez a Szentendre már nem az, mint (mondjuk) két héttel ezelőtt! Mert a közelmúltban volt NB I-es és volt válogatott játékosokat igazoltak (azt hiszem, Gúnya, Sutka, Doros, Bajúsz, Koller neve minden kézilabda-szurkoló számára ismerős lehet - bármelyiküket szívesen látnánk Komlón is). Mindezek tudatában már nyugodtan mondhatjuk, hogy a nagy csatában megszerzett két pont elismerésre méltó bravúr a Farkas-legénység részéről.
  Hazai találattal indult a mérkőzés, de öt percnyi játék után már a Komló vezetett 4-2-re. A mérkőzésnek ebben a szakaszában a vendégek akarata dominált, így a 10.percre már 3-7 volt az állás,  de a félidő derekán is hárommal vezettek Szappanosék. (7-10). Kissé "megtorpant" ekkor a Komló (20.p.: 10-11, 25.p.: 14-15), de a szünetig nem sikerült az egyenlítés a szívósan küzdő vendéglátóknak.
  Fordulás után aztán ez is összejött Bajúszéknak (35.p.: 19-19). Ez pedig még inkább tűzbe hozta a szentendrei közönséget és játékosokat, így a 40.percre már ez állt az eredményjelzőn: 22-21. De a komlói "szenvedésnek" még ez sem jelentette a végét. A ...

TeljesFEB 23  Lejátszották a 16. forduló valamennyi mérkőzését, s ezek közt talán csak egy végződött meglepetéssel (nevezetesen a Dabas- Füred II. találkozón született vendég-sikerre gondolok).
  A Pécs még pénteken játszott, s hazai pályán kapott ki 32-26-ra a listavezető Veszprém II.-től. A szombati eredmények: Vecsés - Szentendre 26-29, Csurgó II. - Alba Regia 34-32, Százhalombatta - Ajka 31-22. 
  Vasárnapra maradt két meccs, ezek egyikén a pont nélküli sereghajtó legyőzése idegenben sem okozott gondot a Tata számára 33-24-re nyertek a vendégek), míg a Füred II. kisebb meglepetést okozva 24-21-re nyert Dabason, s ezzel meg is előzte a Pest-megyei gárdát.
  A tabella élén 29 pontjával a Veszprém II. áll, második a Tata (25 pont), harmadik a Komló (24). Szintén 24 pontos a negyedik helyre előlépett Füred II. (nekik 92, a komlóiaknak 97 a gólkülönbségük). Ötödik a Dabas (22), hatodik a Várpalota (21) és a tabella első felét a Szentendre zárja 20 ponttal.
  Ha Szőllősiék nem akarnak lekerülni a dobogóról (és miért akarnának?), nincs más választásuk, nyerniük kell vasárnap Szentendrén!  Ez - talán - nem megoldhatatlan feladat. Az utóbbi három bajnokság hat meccséből ötöt a ...

TeljesFEB 22   Nem ígérkezett könnyű ellenfélnek a Várpalota, hisz Kaló Sándor együttese mindössze egy ponttal szerzett kevesebbet a komlóiaknál. Ez is "csupán" úgy jöhetett össze, hogy ősszel Szőllősiék öt góllal tudtak nyerni idegenben a Palota ellen. A mai mérkőzés a szünetig "sima ügynek" tűnt, ám a végére meleg lett a pite...A juniorok viszont a második játékrészben megduplázták előnyüket, s kiütéses győzelmükkel megőrizték listavezető pozíciójukat.
  Már az első percben betalált mindkét 11-es (Putics B. és Szappanos) , de aztán öt percen át egyetlen gól sem esett (6.perc: 1-1). Ezt követően viszont beindult a "hazai henger", s a 14.percig  5-1-re módosult az állás. Akkor két perc alatt két palotai gól esett (16.p.: 5-3), majd olyannyira egyoldalúvá vált a találkozó, hogy sokan már-már kiütéses Komló-sikerre gondoltak...(20.p.: 8-3, 23.p.: 11-3) A lelkes és hangos vendég-szurkolók azonban láthatón nem adták fel, s  "síppal-dobbal-nádi hegedűvel", vehemensen buzdították kedvenceiket, akiknek viszont  a szünetig ennek ellenére alig jött össze valami... (25.p.: 12-5) Ebben persze nagy szerepe volt a kiváló hazai védekezésnek, no meg Selymes hárításinak. A félidei hét gólos előny pedig  megnyugtatónak tűnt Farkas Attila csapata szempontjából.
  Talán túlságosan ...

TeljesFEB 16
közzétette admin  február 16, 2014 18:58  Hírek  A komlóiak ugyan fogadkoztak, hogy véget vetnek mai vendéglátójuk eddigi hibátlan hazai szereplésének, erre végül nem került sor. Az első félidőben még élt a remény, ám a szünet után a hazaiak cserekapusa szertefoszlatta a komlói álmokat, mert szinte mindent hárított...
  Péter Szabó büntetőjével a Komló szerzett vezetést, de öt percnyi játék után már 3-2 volt az állás. A következő öt perc is a hazaiaknak sikerült jobban (10.perc: 6-3),  aztán viszont lassacskán felzárkóztak Szögiék (15.p.: 7-5, 20.p.: 8-8). A szünet előtt öt perccel még mindig X-re állt az összecsapás (9-9), de a pihenőre már a Veszprém vonulhatott két gólos előnnyel.
 A folytatás első perceiben csupán 1-1 találat esett, így nem változott a csapatok közti "távolság" (35.p.: 14-12), majd a vendéglátók - a csereként beállt junior-válogatott kapusnak köszönhetően - elkezdtek "meglépni" a komlóiaktól. A 40.percben 17-13-at, a félidő közepén már 20-15-öt, tíz perccel a vége előtt pedig 23-16-ot mutatott az eredményjelző. Ekkor még sikerült valamit faragni a tetemes hátrányból Szappanoséknak (55.p.: 24-19), de a végére megint hét gólosra nőtt a különbség, így a Veszprém magabiztosan tartotta otthon a két pontot, s növelte ...

TeljesFEB 15  Előbb idegenben, majd hazai pályán is nyerni tudott a Péter Szabó Dávid vezette serdülő gárda, így a komlói fiatalok szépen zárták az OSB "D"-jelű csoportjában az alapszakaszt.
  Bácska SZSE - Komló 22-27 (10-11) Komló: Szilágyi - Kovács 2, NYERS 5, Perleczky 4, PUTNOKI 3, PAPP Sz. 11, Hock   Csere: Wittmer-Tóth, Beck, Balog  Edző: Péter Szabó Dávid  - A második félidőben mutatott támadójátékunkkal nyertünk - értékelte csapata teljesítményét a mester.
  Komló - Kecel 27-25 (13-13)  Komló: SZILÁGYI - Kovács 2, NYERS 5, Perleczky 2, PUTNOKI 4, PAPP SZ.10, Hock   Csere: MAGYAR 5, Balog  Péter Szabó Dávid: - Két győzelemmel zártuk az alapszakaszt, ez mindenképpen dicséretes fiatal csapatom számára. Külön öröm, hogy a D-csoport góllövő-listáját Papp Szabolcs vezeti. 
  A komlóiak a 10 csapatos mezőny nyolcadik helyén végeztek: 18 találkozójukból hatot nyertek, tizenkettőt elveszítettek, a gólkülönbségük pedig 412-588 volt. A mögöttük végzett két gárda 3, illetve 0 ponttal zárta az alapszakaszt, míg a Komló előtt végzett Kecel szintén 12 pontot szerzett (jobb gólkülönbséggel előzték meg a mieinket), a hatodik Simontornya pedig 13 pontig jutott.
 
   Tudósító: Oszvald Péter
[prev] 1 ... 78 79 80 [81] 82 83 84 ... 108 [next]401-405 of 537