Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

MÁJ 3ERIMA Országos Gyermekkézilabda Bajnokság 2013.05.04. 
 
A Komló Sport KFT rendezi a 2012/2013. bajnoki év ERIMA Országos Gyermekkézilabda Bajnokság országos elődöntőjét 2013.05.04-én szombaton a városi sportközpontban. Kezdés 09.30
 
Résztvevők:  
  • Gagarin - Komló Sport Kft
  • Szigetszentmiklós
  • Festetics DSE Böhönye
  • Kodály ISK Tatabánya
  • Tarján
  • Várpalotai BSK
Várható zárás: 17.00-17.30
 
Tekintettel az időpontok bizonytalanságára,   felnőtt mérkőzés: Komló - Alba R. NBI/B. 18.00 órakor kezdődik.
 
Egész napos rendezvény - belépés ingyenes
 
Vezetőség
 
ÁPR 28Veszprémben is folytatódott a "fekete tavasz":
35-27-re kikapott a KBSK!
 

 Azt azért nem merném állítani, hogy emberemlékezet óta nem produkált ilyen rossz sorozatot a KBSK, de hogy sok-sok évet kellene visszafelé lapozni az archívumban, az egészen bizonyos. Mert a TomTrans az utolsó hat meccséből mindössze egyet nyert meg, azt is a sereghajtó és biztos kieső Siklós ellen. A Várpalota elleni döntetlent sem tekinthetjük sikernek, hisz ősszel saját pályájukon is legyőztük bányász-testvéreinket. Miként győzött ősszel a KBSK Balatonfüreden is, akiktől most hazai pályán simán kikaptak Kilvingerék. És ezt a találkozót megelőzően még második volt a tabellán a Papp-legénység. Mostanra sikerült  "leküzdenie" magát a csapatnak a 7. helyre. Ehhez "csupán" annyi kellett, hogy kikapjon a gárda hazai környezetben a SZESE és a Batta ellen, majd ma Veszprémben is! Bár az edző szerint a gólkülönbség túlzott - a részletek elolvasása után kiderül: meccs közben volt sokkal nagyobb előnye is a hazai csapatnak.
   Szinte állva hagyták a házigazdák Szappanosékat, hisz az 5.percben 5-1-et, a 10.-ben már 9-2-t mutatott az eredményjelző. Alig csökkent a különbség a félidő derekára (11-5), aztán újabb öt perc elteltével már ...

TeljesÁPR 25  Előre hozott junior-mérkőzésen:
KBSK-TomTrans - Alba Regia 39-31 (22-13)
 
 
  A középiskolai ballagások miatt a tervezett időpontnál korábban, április 24-én játszották a juniorok mérkőzését, melyen a komlóiak magabiztos győzelmet arattak. Kollai Tamás együttese esélyesként léphetett pályára, hisz ősszel Fehérváron is nyerni tudtak, utolsó három hazai találkozójukon pedig mindössze egyetlen pontot veszítettek.
  Ennek megfelelően már a szünetig sikerült meggyőző előnyre szert tenniük Lauferéknek (22-13), s bár a számok alapján a második játékrészt a vendégek nyerték (mert komlói részről nyolc cserejátékos is pályára léphetett ekkor), a hazai győzelem egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben. 
   JEGYZŐKÖNYV: KBSK-TomTrans - Alba Regia KSC 39-31 (22-13) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő   KBSK: KISS B. - HOFFMANN 5, HIDASI 6, LAUFER 11, PANDURICS A. 4, DÉNES 3, MUSITZ 5  Csere: Teimel (k), BŐSZ G., SARKADI, Nagy G., Gyenizse 1, Czakler 1, Gyenes, Pandurics T. Edző: Kollai Tamás  - A jó idő meghozta a játékkedvünket - mondta a lefújás után a hazai gárda mestere.
 
   Tudósító: Oszvald Péter
 
ÁPR 24NBI/B férfi junior - Nyugat alapszakasz
Komlói BSK-Tom Trans - Alba Regia KSE
2013. 04.24. 18:00 
 
Játékvezető(k): Csányi Tibor, Zörgő Róbert
 
VezetőségÁPR 23
közzétette admin  április 23, 2013 20:27  HírekElmaradt a remélt bravúr: Eger - KBSK 40-28  
 
 
 
   Nem tudni, hogy a két nap alatt lejátszott két mérkőzés volt sok a komlói serdülőknek, vagy talán maguk is elhitték, hogy győzhetnek Egerben, aztán mire "észbe kaptak" , addigra már jelentős előnye volt a vendéglátó gárdának - mindenesetre csúfos vereség lett a vége. Mindkét játékrészben 6-6 góllal voltak eredményesebbek a házigazdák, így pontosan egy tucattal verték a KBSK fiataljait, akiknek teljesítményével (érthető módon) igencsak elégedetlen volt Péter Szabó Dávid.  JEGYZŐKÖNYV: Eger - KBSK 40-28 (18-12)  KBSK: Teimel - Papp 1, Székely 1, Pandurics T. 4, Zuder 1, CZAKLER 12, HOFFMANN 9   Csere: Szám (k), Szilágyi D., Horváth, Putnoki, Bergmann  Edző: Péter Szabó Dávid  - két jó teljesítménnyel nem lehet mérkőzést nyerni - utalt játékosai "visszafogottságára" Péter Szabó Dávid.
 
    Tudósító: Oszvald Péter
[prev] 1 ... 74 75 76 [77] 78 79 80 ... 94 [next]381-385 of 467