Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

FEB 15
közzétette admin  február 15, 2017 10:01  HírekNincs eltiltás, Jerković játszhat a Csurgó ellen


Jerković igen, Trkulja talán, Szkokán nem. Még kérdéses a Komló hétvégi kerete. Szombaton Csurgón játszik kézilabdacsapatunk. Fotó: Czeti Ádám

Felmentette a Fegyelmi Bizottság Srečko Jerkovićot, így pályára léphet a Csurgó elleni régiós rangadón a horvát átlövő. Mint ismert, Jerković a Balmazújváros elleni bajnoki utolsó percében kapott kék lapot a játékvezetőktől, miután összetűzésbe keveredett a vendégcsapat játékosával, Balázs Sándorral.

A komlói klub által benyújtott videofelvételen jól látszik, hogy Jerković visszafutás közben ráesett ellenfelére, aki erre ököllel arcba ütötte a komlóiak játékosát. A Fegyelmi Bizottság elfogadta a bizonyítékot; Jerkovićot felmentette, míg Balázs hárommeccses eltiltást kapott.

Továbbra is kérdéses azonban Goran Trkulja játéka. A védekezésben és támadásban is meghatározó játékost talpsérülése akadályozza abban, hogy teljes értékű munkát végezzen. Sorsa a hét második felében dől el.

Az viszont biztos, hogy a Bujtár Ádám pótlására Csurgóról kölcsönbe érkezett Szkokán Szabolcs – a csurgói klub döntése értelmében – nem léphet pályára egykori csapata ellen.

A szombaton 18 órakor kezdődő találkozó érdekessége, hogy mindkét klubban olyan játékos is pályára lép, aki korábban az ellenfélnél állt szolgálatban. Csurgói oldalon Hadziomerović és Pažin, míg a komlói félnél Gebhardt ...


TeljesFEB 12
közzétette admin  február 12, 2017 20:45  HírekEgy pont a tavaszi nyitányon


Rendkívül kiélezett mérkőzésen egy pontot szerzett a Komló az NB I tavaszi nyitányán.

A Balmazújváros szerezte az első gólt a mérkőzésen. A 6. perc végén azonban már 5-2-re – a Trkulját és a néhány napja műtött Wébert nélkülöző – csapatunknál volt a vezetés. Sőt Obradović harmadik góljával már 8-5-öt mutatott az eredményjelző. A vendégek ugyanakkor jelezték: pontért jöttek Komlóra. A spanyol kontingenssel erősödött keleti csapat a 20. percre kiegyenlített, igaz ehhez az is kellett, hogy Marković hetest hibázzon. Az első játékrész utolsó 10 percében kiegyenlített küzdelmet hozott a mérkőzés. 10-9-es vezetésünkre a vendégek két góllal tudtak válaszolni, így ők térhettek előnnyel az öltözőbe.

A 35. percben született újabb gól a találkozón. Laufer Gábor büntetőből egyenlített. Ezt követően egészen az 50.percig a Balmaz járt előrébb egy góllal. Az 53. percben Jerković fordított a dolgok menetén, hosszú idő után ismét megszereztük a vezetést. Ezt Srečko kétszer még megtette, de egyszer sem tudtuk lerázni magunkról a kiesés elől menekülő vendégeket. Az 59. percben Marc Jordán juttatta előnyhöz a Balmazt. Ezt követően Rasić kiállításával emberelőnybe kerültünk, amit Jerković használt ki. Az amúgy ...


TeljesFEB 12Junior kézilabda-válogatott beállóssal egészült ki a Komló kerete


Fiatal, tehetséges kézilabdázóval erősödött a Sport36-Komló NB I-es kézilabdacsapatának kerete.

Csütörtöktől hivatalosan is csatlakozott a kerethez Kovács Márk magyar junior kézilabda-válogatott beállós. A 19 éves szigetszentmiklósi játékos az elmúlt években a NEKA színeiben szerepelt.

Az érettségi előtt álló kézilabdázó kontraktusa egyelőre június 30-ig szól, de a tervek szerint Márk a pécsi egyetemen folytatja tanulmányit, így – amennyiben beválik, hosszabb ideig a komlói csapat alkalmazásában állhat. A  nyáron részt vett a juniorok számára rendezett dániai Európa-bajnokságon. Kilvinger Bálint csapatában Goran Trkuljaval, Nagy Zoltánnal és Marcsek Gáborral kell felvennie a versenyt a csapatba kerüléshez.

2016/2017 – os bajnoki szezonban Márk 54 gólnál tart, ebből 14-et a junior válogatottban szerzett.

komloiujsag.hu 

FEB 5
közzétette admin  február 05, 2017 12:02  HírekHelytállt, de kiesett csapatunk Füreden a kupából


Nem sikerült megismételni az őszi balatonfüredi meglepetést, kiesett a kézicsapatunk a kupából. Fotó: archív

 

Magyar Kupa-mérkőzés 4. forduló:

Balatonfüred – SPORT36-Komló 24:19 (11:9)

Balatonfüred, 300 néző. V.: Bán, Szloska.

Sport36-Komló: GRANIĆ – Gebhardt 1, OBRADOVIĆ 2, KATZIRZ, Nagy Z. 1, JERKOVIĆ 6, MARKOVIĆ 4/1. Csere: SELYMES (k), Szöllősi, Marcsek 2, Wéber, Laufer 1, Szkokán 1, Sunajko, Pethő 1. Edző: Kilvinger Bálint

Balatonfüredi KSE: FAZEKAS – GÁBORI 4, KASPAREK 6, Semenov 2, KEMÉNY 6, Győri 4 (3), Varsandán. Csere: Gerdán, Debreczeni 1, Zdolik, Kancel, Németh, Petrovski 1, Szilágyi. Edző: Csoknyai István.

Kiállítások: 6, ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 3/1.

Kilvinger Bálint: Jó mérkőzést játszottunk, remekül szolgálta a felkészülésünket az első bajnoki előtt.

A felkészülési meccseink egyik legjobbját, a beállós Trkulját és az orrtörése után lábadozó Kékesit nélkülöző csapatunk a 19. percben még vezetett az esélyesebb hazaiakkal szemben. A franciaországi vb-t megjárt Fazekas kapus vezényletével viszont a fürediek keményítettek a védekezésen, ami kétgólos félidei előnyt jelentett számukra.

A második játékrészben 8 percen keresztül nem tudtunk kapuba találni, ami megpecsételte sorsunkat. Ha szerencsével is, de Kasparekék tartották nehezen összekapart négygólos előnyüket. Bár a jelentések szerint Selymes ...


TeljesFEB 2
közzétette admin  február 02, 2017 7:58  HírekGyőztek fiaink Vinkovciban


A felkészülés jegyében a horvátországi Vinkovciban lépett pályára kézilabdacsapatunk. A kék-fehérek Jerković és Marković vezérletével hatgólos győzelmet arattak. Fotó: archív

Spacva Vinkovci – Sport36-Komló 30-36 (17-17)

Vinkovci, 100 néző V: Dzsipof, Szalai

KOMLÓ: Granić – Gebhardt 4, Obradović  2, Katzirz 5, Nagy Z. 3, Jerković 10, Marković 10/3 Csere: Selymes (k), Szöllősi, Laufer 1, Wéber, Sunajko 1, Pethő

Eredmény alakulása: 5.p 3-3, 10.p 5-7, 15.p 8-10, 20.p 10-10, 25.p 14-15, 35.p 18-20, 40.p 20-24, 45.p22-27, 50.p 25-30, 55.p 27-31

Kiállítások:  4 , illetve 8perc  Hétméteresek: 1/0 illetve 3/3

komloiujsag.hu

[prev] 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 77 [next]26-30 of 385