Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

NOV 15
közzétette admin  november 15, 2017 8:24  HírekNéggyel vertük a PLER-t – továbbjutás a kupában


Bejutott a legjobb 10 közé csapatunk a Magyar Kupában. Kilvinger Bálint együttese a második ligában harmadik helyen álló a PLER otthonában vívta ki a továbbjutást.

Kevés gól született a találkozó első periódusában. Negyedóra elteltével is mindössze 5-5 állt az eredményjelzőn. Egészen a félidő végéig fej-fej mellett haladtak a csapatok, a vége azonban úgy jött ki, hogy a házigazdák térhettek előnnyel pihenőre. (13-12)

A szünetet jól használták ki Markovićék. A 40. percre már 5 góllal vezettünk.  Tíz perccel később a PLER visszajött kettőre, de a továbbjutásunk nem forgott már veszélyben. Jó hír a hétvégi Fradi-meccs előtt: Antonio Pribanić hosszú időt követően játszhatott tétmérkőzést csapatunkban.

Magyar Kupa 3. forduló:

PLER Budapest – Sport36-Komló 27:31 (12-11)

Budapest Lőrinczi Sportcsarnok 39 néző V: Horváth, Marton

 Sport36-Komló: Granić – Gebhardt 3, Obradović 2, Sunajko 1, Grünfelder, Jerković 6, Marković 8.

Cs: Selymes (k), Pribanić 2, Szkokán 2, Laufer 1, Katzirz 1, Kovács M. 3,  Wéber 2, Balázs S. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Kilvinger Bálint: „Igazi kupameccs volt, annak minden nehézségével.”

Hétméteresek: 7/6 illetve 2/2 Kiállítások: 12p illetve 10p

A mérkőzés alakulása: 5.p 1-0, 10.p 3-2, 15.p 5-5, 20.p 7-7, 25.p 9-9 35.p 13-15 40.p 16-21, 45.p 19-23, 50.p 22-24, 55.p 23-26.

A kupa 4. fordulójának sorsolását eddig a Balmazújváros, ...


TeljesNOV 13Fővárosi hetet tart a Sport36-Komló NB I-es kézilabdacsapata –

MK-meccs következik


Selymesék kedden Magyar Kupa-mérkőzésen a PLER vendégei lesznek, szombaton pedig a Ferencvárost fogadják Komlón. Fotó: archív

 A kupában NB I/B Nyugati csoportjának harmadik helyezettje, a PLER otthonában lép kedden pályára a Sport36-Komló.

A kék-fehérek a várpalotai „bányászrangadó” sikeres megvívását követően utazik a fővárosba. A PLER a Tököl, a Százhalombatta és a Rév TSC testén jutott a harmadik körbe.

A két csapat mérkőzésének mindig van pikantériája, különösen az óta, amióta két szezonnal korábban a komlói szurkolókat durva atrocitás érte a Lőrinci Sportcsarnokban.

Az összecsapás november 14-én 18 órakor kezdődik Budapesten, a találkozót a Horvát, Marton kettős vezeti.  Döntetlen esetén a PLER a továbbjutó.

A két csapat legutóbbi fővárosban lejátszott mérkőzései:

2016 – PLER – Komló 23-20 (13-12) PLER – Komló 28-32 (14-16)

Az idei sorozattól az NB I-es csapatok közül a Gyöngyös, a Budakalász és a Dabas már elbúcsúzott.

A forduló párosítása:

FTC-Balatonfüredi KSE
ETO-SZESE Győr-Csurgói KK 25-29
NEKA-Grundfos Tatabánya KC 23-32
PLER-Budapest-Sport36-Komló
Balmazújvárosi KK-CYEB Budakalász 30-28
Váci KSE-Eger SBS Eszterházy
Dabas KC-Orosházi FKSE-LINAMAR 26-27
Nyíregyházi SN-Ceglédi KKSE

komloiujsag.hu
NOV 8Nagyot küzdöttünk, de a Szeged győzelmét nem fenyegette veszély


A kilencvenes évek kézilabda-őrületét idézte a Mol-Pick Szeged komlói vendégjátéka. Nemhogy ülőhely, de még talpalatnyi állóhely sem volt a kezdő sípszó elhangzásakor a sportközpontban. A második félidő elejét eltekintve méltó partnere voltunk a Nantes ellen készülő vendégeknek.

K&H Kézilabda Liga 9. forduló:

Sport36-Komló –Mol-Pick Szeged 27-37 (15-20)
Komló, 1200 néző Vezette:  Altmár, Horváth

KOMLÓ: GRANIĆ – GEBHARDT 3, Obradović 2, Balázs, JERKOVIĆ 5, Grünfelder 1, MARKOVIĆ 9/4. Csere: Selymes (k), Sunajko 2, Szkokán 1, Laufer 2, Katzirz, Kékesi, Kovács M. 2, Hoffmann. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

 SZEGED: Sego – Fekete, BALOGH/1 ZSITNYIKOV 5, Bánhidi 3, Gorbok 2, Kälmann 2. Csere: Sierra (kapus) 1, Sigurmannsson 4/3, Goncalves, BODÓ 6, Buntic 1, RODRIGUEZ 5, Blazsevics 1, Gaber 1, Zubai 2. Edző: Carlos Pastor

Hétméteresek: 4/4 illetve 5/4    Kiállítások: 2 perc  illetve 8 perc

 A kezdődobást Grünfelder Péter kis hódolója végezte el, ám a gólok sorát nem a kőkemény játékos, hanem az izlandi Sigurmannsson nyitotta. Az első percekben rendre a vendégeknél volt az előny, ám Gorbok kiállítását követően kétszer is gólelőnyben játszhattunk. 8-8-ig tartottuk a lépést a Szegeddel, ezt követően egy hajszálnyival Bánhidiék jártak elől. A 17. ...


TeljesNOV 8
közzétette admin  november 08, 2017 8:28  HírekSport36-Komló – Mol-Pick Szeged 27-37 – nyilatkozatok

A Sport36-Komló – Mol-Pick Szeged mérkőzés utáni nyilatkozatok:

 Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője: "Nem jól kezdtük a meccset, nem volt megfelelő a teljesítményünk védekezésben. Ez csak első félidő végére állt össze, ezért tudtunk a szünetig 5 gólos előnyt szerezni. Támadásban viszont nem voltunk rosszak. A második félidő eleje is a miénk volt, jól védekeztünk, elmentünk 8 góllal. Ekkor ismét rengeteg hibát követtünk el, a hazaiak visszajöttek a meccsbe, de végére biztosan győztünk. Gratulálok a Komlónak a teljesítményéhez. Jól jöt nekünk ez a mérkőzés, a Nantes ellen tudunk ebből építkezni. Örülök, hogy sok játékosnak tudtam lehetőséget adni.”

Bodó Richárd, a Szeged és a válogatott átlövője: "A vasárnapi Bl-mérkőzés után kicsit nehéz volt feltöltődni a meccsre. Szerencsére a jó védekezésünknek köszönhetően el tudtunk menni a hazaiaktól és magabiztos győzelmet arattunk. Nagyon fontos volt számunkra a mérkőzés két vereséget követően, reméljük ez a győzelem visszaterel bennünket a jó útra, ismét formába lendülünk.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: "Igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésből, ami hellyel közzel sikerült. Az első félidőben a beálló körüli védekezésben akadtak problémáink, amit nem igazán tudtunk ...


TeljesNOV 7
közzétette admin  november 07, 2017 9:55  HírekKézilabdaünnep előtt: a Mol-Pick Szeged látogat kedden Komlóra


Ismét egy kézilabda-óriás lesz ellenfele kézilabdacsapatunknak. A Szeged – a Löwen ellen elbukott Bl- meccset követően két nappal – Komlón lép pályára bajnoki pontokért.

 A Veszprémben elszenvedett vereség ellenére – volt, amikor 5-1-re is vezettünk Ilićék ellen – jó hangulatban készülődik csapatunk a mezőny másik „óriása”, a Szeged elleni mérkőzésre.

Selymesék a megszokott metódussal hangolnak a találkozóra – videózás, az ellenfél feltérképezése szerepel a programban -, ugyanakkor Kilvinger Bálint a saját játékelemeink csiszolására is hangsúlyt fektet, hiszen a következő mérkőzések talán még fontosabbak lesznek számunkra a keddinél.

Az előző szezonban 26-23-ra győztek Komlón a Tisza-partiak, akkor a lefújáskor vastapssal kísérték öltözőbe együttesünket a szurkolók. A szegedieknél Buntić és Skube volt ellenállhatatlan, ám amikor baj volt (és volt, mivel olykor néggyel is vezettünk), akkor Gorbok hozta klasszisát. Nálunk az exszegedi Pribanić brillírozott, hétszer vette be Sierra kapuját. Antonio idén sérülés miatt úgy tűnik, nem tudja megismételni márciusi teljesítményét, pedig szükség lenne a hatos vonalon jelenlétére.

A Szeged korábban több alkalommal is megbotlott Komlón. Egyik talán legemlékezetesebb mérkőzést közel 20 éve, 1997 januárjában játszottuk velük. Skaliczki László vezetésével az ...


Teljes
[prev] 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 94 [next]26-30 of 467