Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMÁR 27
közzétette admin  március 27, 2019 12:39  Hírek"Fontos lenne, hogy a ziccereinket belőjük”


14 gólos vereséget szenvedett NBI-es kézilabdacsapatunk a Telekom Veszprémtől.

A mérkőzés főszereplői mondták:

David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője: „Mindenki ismeri céljainkat. Fontos időszaka ez most a szezonunknak. Szerencsére jó kézilabdát játszunk, amit ma is megmutattunk. Minden mérkőzésen van tanulnivaló. Ma sikerült gyakorolnunk a mérkőzésen azokat a taktikai elemeket, amit a későbbiekben tudunk használni.”

Gasper Marguc, a Telekom Veszprém jobbszélsője: „Elég nehéz volt 48 órán belül két mérkőzést játszani. Szerencsére jól teljesítettünk ma. Voltak a magyar bajnokságban olyan mérkőzéseink, amelyek kicsit nehezebben sikerültek, főleg idegenben, de ma jól kontrolláltuk a mérkőzést 60 percen keresztül.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló: „Elsősorban gratulálok a Veszprémnek, hiszen az egész mérkőzést kézben tartották. Számítottunk rá, hogy ez nem lesz könnyű mérkőzés a számunkra. Voltak szép dolgaink, amikor sikerült ezt a jó védelmet feltörnünk, de követtünk el olyan hibákat is, amiből könnyű gólokat kaptunk. Ez meg is határozta a mérkőzés kezdetét. Nem csak a Veszprém ellen, hanem máskor is fontos lenne, hogy a ziccereinket belőjük. Ebben van egy kis hiányérzetem. Most lesz egy kis pihenőnk, utána következhet a bajnokság utolsó szakasza, ahol fontos mérkőzések várnak ...


TeljesMÁR 27Nem fértünk hozzá az oroszlán bajszához – vereség a Veszprémtől


Nem tudtuk megnehezíteni a Nagy Lászlóék dolgát, 14 gólos vereséget szenvedtek a kék-fehérek a Lisszabonból hazatérő Veszprémtől.

Már hétfőn elfogytak a jegyek a Telekom Veszprém komlói vendégjátékára, így nagyon sokan lehettek a helyszínen szemtanúi annak, hogy Marković hétméteresből megszerezte a vezetést a Komló számára.

Nem hagyta ezt persze szó nélkül a – vasárnap még a Sporting otthonában fellépő – bakonyi alakulat. Elsősorban a frissen mozgó Marguc jóvoltából meglépett a kék-fehérektől.

Míg a Veszprém indításból tudott többször is eredményes lenni, addig nekünk a birkózás maradt. Beállósaink gigászi küzdelmet vívtak Blagotinsekékkel, amiből jobbára a vendégek jöttek ki jobban. Részünkről leginkább szélről születtek gólok, Gebhardt és Marković tudott betalálni a vendégek kapujába, de legtöbb lövésünk Mikler kezeiben halt el.

Ki is kérte két idejét az első játékrészben Kilvinger Bálint, ám az ellen nem tudott mit tenni, hogy a fiatal játékvezetők ne tiszteljék túlságosan a veszprémi világsztárokat.

David Davis folyamatosan forgatta csapatát, akik között Lev Szuharev és a termetes Szűcs Bence is szóhoz jutott. Nálunk is lassan mindenki pályára lépett, közülük két találattal Balázs Sándor tudott legtöbbet hozzátenni.

17-9-es veszprémi vezetéssel ...


TeljesMÁR 24
közzétette admin  március 24, 2019 21:15  HírekA világ egyik legjobb csapatát fogadjuk


A Telekom Veszprém kézilabdacsapata vendégeskedik kedden a sportközpontban.

Nem sokat pihenhettek a balul sikerült csurgói mérkőzés után kézilabdázóink. Erősítés és egy edzés fér bele a Telekom Veszprém elleni keddi mérkőzés előtt. Sztárvendégeink sem lógatták a lábukat. Vasárnap késődélután még Lisszabonban győztes Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mérkőzésen lépett fel David Davis együttese.

Várhatóan telt ház várja a bakonyiakat Komlón. Már szerdán megkezdődött a jegyek árusítása a mérkőzésre, melyet az M4 sportcsatorna élőben közvetít.

Az érdeklődés nagy, annak ellenére, hogy Veszprém idegenbeli mérkőzései – a Szeged, a Tatabánya és talán a Balatonfüred kivételével – inkább gálamérkőzésnek foghatók fel.   

Az autogramvadászok számára biztosan csalódás, hogy a veszprémiek norvég jobbátlövője, Kent Robin Tönnesen kézközépcsonttörés miatt biztosan nem lép parkettre Komlón.

A komlói kézilabdabarátokon kívül talán leginkább Aleksandar Đurđević, a Veszprémtől kölcsönkapott kapusunk várja a találkozót. Sok barátot üdvözölhet Alex a bakonyiaknál. Arra a kérdésre, hogy kinek a lövéseitől tart leginkább, egyértelműen Kentin Mahé volt a válasza, ám azt is hozzátette, hogy Dragan Gajićot nagyon ismeri, a jobbszélső biztosan nem jár túl az eszén, ha szembekerülnek egymással.

Hétfőn 17:30-tól a sportközpontban korlátozott számban még kaphatók jegyek a ...


TeljesMÁR 24
közzétette admin  március 24, 2019 16:55  HírekHétgólos hátrányból tettük izgalmassá – kevés hiányzott


Fotó: archív

Már hét góllal is vezetett a Csurgó, a vége azonban nagyon izgalmas lett. Kicsit későn ébredtünk, pontot érdemeltünk volna a regionális rangadón.

Két, pontra éhes együttes nézett farkasszemet Csurgón a regionális rangadón. Utánpótláscsapataink jó előkészítették a terepet – 24 órával korábban a serdülők és az ifik is győztesen hagyták el a Sótonyi Sportcsarnokot.

Ezzel szemben még két perc sem telt el a mérkőzésből, a házigazdák máris kétgólos előnyre tettek szert. A mi oldalunkon Marković és Obradović tartotta a lelke a csapatban, az ő góljaikkal ragadtunk a házigazdákra (5-4).

Fokozta a tempót a Csurgó, a félidő feléhez közelítve már 9-5-re vezettek. Kilvinger Bálint egy időkéréssel próbálta útját állni Oslakéknak. Ám ez csak arra volt elég, hogy lassítsuk a hazaiak játékát. A 18. percben Marković már ötödször mattolta Zaponseket, de ez is kevés volt ahhoz, hogy látótávolságba kerüljön a Csurgó (11-7).

A 22. perc eredményes időszaka volt játékunknak: előbb Grünfelder lőtt a kapuba, majd kapusunk, Ante Granić talált egy gólt, amivel feljöttünk háromra (12-9). Ürüm az örömben, hogy védőspecialistánk, Balázs Sándor piros lappal kiszállt a játékból, így a jobbátlövő ...


TeljesMÁR 23
közzétette admin  március 23, 2019 15:26  HírekSzombaton a régió két legjobb csapata csap össze Csurgón


Mindig különleges jelentőséggel bírnak a bajnokságban a szomszédvárak mérkőzései. Így van ezzel a Komló és a Csurgó NBI-es csapata is. Lehet bármekkora különbség a tabellán a két együttes között, ezeken a mérkőzéseken minden megtörténhet.

Kőkemény mérkőzést játszott ősszel egymással a két csapat. A 27-27-re végződött találkozó magas hőfokát jól érzékelteti a kiosztott két piros lap, amelyből az egyiket a Komlón is megfordult beállós Gafar Hadziomerović, a másikat Katzirz Dávid kapta.

A tavaszi szezon eddig nem úgy sikerült a Csurgónak, ahogy szerették volna. Előbb Gyöngyösön szenvedtek – mondhatni simán – vereséget Toskićék, majd Csurgóról – szurkolói vélemény szerint némi bírói segédlettel – a Dabas vitt el egy pontot. Önbizalom növelő volt ugyanakkor legutóbb mérkőzésük. Markovićékhez hasonlóan a Cegléd otthonában győztek Hanuszék.

Együttesünk egy pokoli sorozat közepén tart. A ceglédi sikert követően a Tatabánya győzött szűkösen Komlón. A szombati csurgói kirándulás után a Telekom Veszprém, majd a MOL-PICK Szeged vizitál városunkban.

Az egészséges önbizalom hangján beszélt a szombati esélyekről Bogdan Petričević, csapatunk Franciaországból érkezett montenegrói játékosa:

„Az utóbbi időben két-három jó meccset játszottunk. Idegenben egyik mérkőzés sem könnyű, ráadásul ...


Teljes
[prev] 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 137 [next]26-30 of 683
RSS