Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető
AUG 23
közzétette admin  augusztus 23, 2019 8:38  HírekKulcsembereink nélkül vertük a Pécset


Jól szolgálta keretünk felkészülését az augusztus 31-i bajnoki rajtra a másodosztályban szereplő pécsi csapat vendégjátéka. Kilvinger Bálint együttesében ezúttal Granić, Marković és Jerković nem kapott szerepet.

Felkészülési mérkőzés:

Sport36-Komló – Pécsi VSE 25:21 (14-11)

Komló, Városi Sportközpont 200 néző V: Drinóczi, Csányi

SPORT36-KOMLÓ: Selymes (12 védés) – Szkokán 2, Zobec 3, Balázs S. 2, Katzirz, Grünfelder 3, Csomor 4. Csere: Đurđević (k,4),  Sunajko, Takács 1/1, Manojlovity 1, Oláh T., Vaskó 5/1, Jóga 4. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A PVSE legeredményesebb játékosai: Vass Á. 5, Kreisz M. 4, Szabó G. 4.

Hétméteresek: 4/2 illetve 2/1  Kiállítások: 8p illetve 8p

A Pécs színeiben pályára lépett a kettős játékengedéllyel rendelkező Gajdos Dániel és korábban sok éven át komlói színekben játszó Marcsek Gábor.

Augusztus 25-én vasárnap három fronton is megmérkőznek kézilabdázóink a Kecskeméti TE csapataival. A serdülők 13 órától, az ifik 15-től, míg a felnőttek 17 órától kezdenek a „hírös” város korosztályos együttesével.

komloiujsag.hu
AUG 17
közzétette admin  augusztus 17, 2019 23:26  HírekPörgős mérkőzésen múltuk felül a NEKA fiataljait


Kilencgólos győzelmet aratott kézlabdacsapatunk újabb tesztmérkőzésén.

Felkészülési mérkőzés:

Sport36-Komló – NEKA 32:23 (16-11)

Városi Sportközpont, 200 néző V: Fekete, Tóth

KOMLÓ: Granić – Vaskó 1, Zobec 5, Sunajko 3, Jóga 6, Jerković 2, Marković 4. Csere: Đurđević (k), Selymes (k), Katzirz, Takács, Oláh 3, Grünfelder 2, Szkokán 3, Balázs S., Manojlovity, Csomor 3. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Hétméteresek: -/- illetve 2/-  Kiállítások: 8p illetve 4p

Az NBI/B-ben szereplő, ám néhány játékosát betegség miatt nélkülöző NEKA volt a vendége a felkészülés sűrűjében járó kézilabdacsapatunknak. A jó iramú, de több hibával is tarkított mérkőzésen 9 gólos komlói győzelem született. Akadt néhány egészen jó teljesítmény csapatunkban. Kapusainkon kívül újonnan igazolt játékosaink igyekezete külön is kiemelhető a találkozó kapcsán.

komloiujsag.hu
AUG 11
közzétette admin  augusztus 11, 2019 10:24  HírekFelkészülés: keményen megszorongattuk a Tatabányát


Fotó: archív

A szerdai NEXE elleni minőségi játék után Tatabányán is bizonyította csapatunk, a legjobbaknak is számolni kell a Komlóval a bajnokságban.

 „Magas hőfokú” meccsen szorongatta meg a „sztároktól” hemzsegő, bajnoki bronzérmes Tatabányát kézilabdacsapatunk. Kilvinger Bálint együttese a második félidő felénél még vezetett, a hazai kékek csak az utolsó percekben tudtak 3 gólos győzelmet kicsikarni.

A parázs jelenetektől sem mentes mérkőzés második félidejében a szabálytalanul „kézfogót tartott” Markovićot Ilyés és Szász közös erővel, brutálisan küldte a földre. Az esetet követő tumultuózus jelenetek után a játékvezetők mindhárom érintett játékost piros lappal kiállították.

Jól jellemezte a mérkőzés súlyát, hogy a találkozó lefújásakor a hazai közönség hosszú vastapssal jutalmazta a tatabányai csapat győzelmét.

5. felkészülési mérkőzés:

Grundfos Tatabánya – Sport36-Komló 29-26 (14-14)

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok 400 néző V: Horváth, Simó

Sport36-Komló: Selymes – Szkokán, Oláh T. 3, Sunajko 4, Jóga, Balázs S. 3, Csomor 2. Csere: Katzirz, Takács 2, – Đurđević (K), Manojlovity 1, Grünfelder, Vaskó 4, Jerković 2, Marković 3, Zobec 2. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A Tatabánya gólszerzői: Balogh Zs. 6, Vranjes 5, Juhász 3, Ernei 3, Pásztor 2, Borzas 2, Szász 2, Ancsin 2, Hornyák ...


TeljesAUG 8
közzétette admin  augusztus 08, 2019 9:41  HírekKifejezetten biztató játék a NEXE ellen


Jó teljesítményt nyújtott kézilabdacsapatunk a nemzetközileg is jegyzett NEXE-vel szemben. Kihagyott heteseinknek és ziccereinknek köszönhetjük csak a kétgólos vereséget.

Három idegenbeli felkészülési meccs után végre hazai pályán is bemutatkozhatott formálódó csapatunk szurkolóink előtt.

Bár a vendégek kezdték jobban a találkozót, hamar átvettük az irányítást. Volt, hogy 3 góllal is elhúztunk Sršenéktől. A félidő végére ebből mindössze egy maradt, de több mozzanat is elismerést váltott ki a komlói közönségből.

Jó volt látni, amikor Oláh Tamás egy kapufára lőtt labdája után a félpályánál szerelte ellenfelünket. Takács lepördülésből lőtt gólját, Sunajko Filip önmagát sem kímélő csupaszív játékát, Jóga Norbertet, akit többször is meg lehetett játszani a hatosnál. Amúgy pedig az egész csapatot bizakodásra okot adó védekezéséért.  

Kicsit nehezebben indult a második játékrész. A NEXE zsinórban lőtt három gólja meghatározta a játék menetét. Rendre horvát vendégeink jártak előttünk. Takács büntetőjével 18-18-nál értük utol őket, de ezt követően pontatlanul fejeztük be néhány támadásunkat, kimaradt egy-egy ziccer és büntető, ami után már nem sikerült az egyenlítés a nívós ellenféllel szemben.

Felkészülési mérkőzés:

Sport36-Komló – NEXE Našice 22:24 (13-12)

Városi Sportközpont, 300 néző V: Fekete, Tóth

Komló: Đurđević – ...


TeljesAUG 7
közzétette admin  augusztus 07, 2019 6:53  HírekA NEXE jön szerdán Komlóra


A már szinte állandónak mondható edzőpartnerünk, a NEXE Našice látogat szerdán Komlóra. A gyakorló mérkőzésre 18 órától kerül sor a Városi Sportközpontban.

Kilvinger Bálint csapat pénteken Nekcsén vendégeskedett, ahol 29:25 (17-13) arányú vereséget szenvedett.

Hrvoje Horvat edző együttese tavaly az EHF-Kupa csoportkörében a Hannovert és a Tatabányát is legyőzte. Kevésen múlott egy pikáns tétmérkőzés partnereinkkel. Ugyanis, amennyiben mi túljutottunk volna az Olympiakoszon, akkor a horvát csapattal meccselünk a csoportkörért. A horvátok a legutóbbi SEHA-sorozatban a harmadik helyen végeztek.

komloiujsag.hu

[prev] 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 145 [next]26-30 of 724