Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőÁPR 19
közzétette admin  április 19, 2019 8:10  HírekBodó Richárd: ” Jó csapatot győztünk le.”


A Sport36-Komló – MOL-PICK Szeged mérkőzés (24-34) főszereplői mondták:

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője: – Gratulálok a Komlónak a jó meccshez. Hosszú ideig a válogatottnál voltak a játékosaink, tegnap edzettünk először, videóztunk és mára készültünk. Ma, akik többet játszottak, nem ennyit szántunk nekik, a Vardarra még nem gondoltunk. Nagyon pontatlanul játszottunk, ami a más rendszerben játszás jele. Nekünk megvan a sajátunk, amiben pontosságra van szükség, de a nemzeti együtteseknél elfelejtenek dolgokat a fiúk.

Bodó Richárd, a MOL-PICK SZEGED játékosa: – Gratulálok én is a Komlónak, jó csapatot győztünk le, látszott, abból is látszott, hogy többször felzárkóztak, de végül felőröltük őket. Mostantól van időnk a Vardarra készülni, de holnap még pihenünk picit.

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: – Gratulálok a Szegednek, igyekeztünk a legtovább megnehezíteni a dolgukat. Ez a mérkőzés jól illeszkedett a mostani periódusunkba. A fontos meccseinkre merítünk erőt ebből, bízom benne, hogy szombaton, Budakalászon még jobban fogunk kézilabdázunk majd. Az elmúlt időszakban a meccsek híján sokat edzettünk, remélem ezzel együtt tovább javul a formánk, amit az év végéig meg tudunk őrizni.

Marcsek Gábor, a Sport36-Komló játékosa: – Óriási élmény ...


TeljesÁPR 19
közzétette admin  április 19, 2019 8:08  HírekJó teljesítményt nyújtott a Komló a Szeged ellen


Hosszabb bajnoki szünet után a listavezető Szeged látogatott Komlóra. Mindkét együttes jegyzett hiányzót. A vendégeknél Balogh Zsolt, Jonas Källman és Dmitrij Zsitnyikov, míg nálunk Igor Marković (húzódás miatt) nem lépett pályára.

Komlói gólokkal indult a mérkőzés: előbb Obradović lövése pattant „gólba” a sáncoló kezekről, majd Szkokán indulásból mattolta a szegedi védelmet. Ebben az időszakban inkább a kapusokról szólt a találkozó. A komlói kapuban Granić állta útját két Sigurmannson-lövésnek, míg a másik oldalon Szkokán – szintén kétszer – nem tudott túljárni Alilović eszén.

Bár rendre a szegediek jártak előttük, nem sikerült meglépniük a motiváltan és fegyelmezetten játszó csapatunktól.

9-9-nél Juan Carlos Pastor megelégelte a mutatott játékot, időt kért, ám sokáig nem változott semmi. Ekkor már pályára léptek a magyar válogatott sztárjai is. Előbb Bodó, majd Bánhidi tette le névjegyét gólok formájában. Hiába Sunajko Filip látványos átemelésből született gólja, Petričevič látványos sáncolása, a vendégek négy góllal is elléptek mellettünk.

Obradović utolsó pillanatban szerzett találata nagyszerű keretet adott az első félidőnek, ami ajándéknak is felfogható volt a játékosoktól a „születésnapos” Kilvinger Bálintnak.

A második játékrész eleje egy-egy Bodó- és Bánhidi-gólt hozott. ...


TeljesÁPR 17
közzétette admin  április 17, 2019 9:03  HírekSztárok a parketten: Sport36-Komló – MOL-Pick Szeged


Még ki sem hűlt Nagy Lászlóék helye a komlói öltözőben, máris újabb sztárok lepik el a sportközpont folyosóit. Szerdán a – Vardar ellen készülő – szegedi kézilabdázók látogatnak Komlóra.  

A mérkőzésen vélhetően a kézilabdázás gálajellege domborodik ki, ám nem szabad elfeledni, hogy két esztendeje igencsak megszenvedett ellenünk a Pastor-csapat. Az 50. percben még döntetlenre álltak a szemben álló felek, csak Gorbok, Buntić és Skube klasszisteljesítményének köszönhette a Tisza-parti együttes, hogy győztesen távozott Komlóról.

Korábban is volt példa szoros mérkőzésre – sőt komlói győzelemre is. 1995. február 4-én, a Skaliczki-érában  a Sevcov – Kalocsay, Soós, Bognár, Tolsztih, Papp G., Czakó. Csere: Papp L., Horváth T., Takács, Keszthelyi összeállítású csapatunk 18-17-re legyőzte a Bartók nélkül felálló vendégeket. Két évvel később pedig döntetlent jegyezhettünk a regnáló bajnokkal szemben.

Bár a győzelem realitása kicsi a Magyar Kupát a közelmúltban elhódító szegediekkel szemben, azonban itt az alkalom, hogy egy bátor, harcos játékkal újabb híveket szerezzen magának csapatunk.

K&H Kézilabda Liga 19. forduló, 2019. 04.17 18:00:

Sport36-Komló – MOL-Pick Szeged

Komló, Vezeti: Réti, Szedmák

Belépőjegyet elővételben még kedden vásárolhatnak a szurkolók: Városi Sportközpont 9.00-12.00 és 17.00-19.00

komloiujsag.hu

...ÁPR 13Péntektől indul a jegyértékesítés a Sport36-Komló – MOL-PICK Szeged mérkőzésre


A bajnoki címet védő és a Magyar Kupát a napokban elhódító Mol-Pick Szeged lesz a vendége NBI-es kézilabdacsapatunknak. A jövő szerdai mérkőzésre (április 17. szerda 18.00) a jegyek péntektől lesznek elérhetők a Városi Sportközpontban.

Belépőjegyek elővételben megvásárolhatók a Városi Sportközpontban:
április 12. péntek 9.30-11.00
április 13. szombat 14.00-18.00
április 15. hétfő 9.30-12.00 és 17.00-19.00
Árak: 1500 Ft
Szurkolói kártyával: 1000 Ft
Gyermekjegy (13 éves korig): 1000 Ft
Vendégszurkolók részére csak elővételben, a vendégcsapaton keresztül van értékesítés.
MÁR 30
közzétette admin  március 30, 2019 19:35  HírekÖt játékossal hosszabbított a Sport36-Komló


"A Telekom-Veszprém két napos tartózkodása alatt egyeztetett a két klub vezetője, és megegyeztek, hogy Djurdjevic Aleksander végleg Komlóra kerülhet. A játékos két éves szerződést írt alá. 
Szintén két évvel hosszabbította meg szerződését Grünfelder Péter, Balázs Sándor és Szkokán Szabolcs. Sunajko Filip pedig 1+1 éves kontaktust írt alá.
A folyamatosan tartó tárgyalásokról rendszeres tájékoztatást fogunk adni.” – adta hírül a csapat saját facebook oldalán.

komloiujsag.hu

[prev] 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 137 [next]21-25 of 683
RSS