Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
MÁR 11
közzétette admin  március 11, 2020 11:10  HírekMagyar Kupa: A négy közé jutás a tét Csurgón


Felnőtt csapatunk sűrű heti programjának egyik állomása Csurgón lesz, ahol a Magyar Kupában lép pályára a legjobb négy közé jutásért.

Együttesünk két fontos mérkőzést is játszik a héten. Az egyiket szerdán a Magyar Kupában, amikor Csurgón lépnek pályára Jerkovicék. Tét a négy közé jutás.

A Csurgó két hete Komlón győzni tudott, de a képet árnyalja, hogy míg együttesünk utána simán verte a Vácot, addig a somogyiak országos meglepetést okozva kaptak ki az addig nyeretlen Duna-partiaktól. Ennek – az anyagiakon túl – személyi következményei is lettek; Klemen Cehtét és az egykori komlói beállóst, Gafar Hadziomerovicsot eltanácsolták a klubtól.

Nálunk még a Tatabánya elleni mérkőzés fizikai fáradalmait pihenik a játékosok. A stáb gőzerővel dolgozik, nemcsak a szerdai kupameccset, hanem a szombati Mezőkövesd elleni bajnokit is szem előtt tartva igyekszik a legtöbbet kihozni a keretből.

Magyar Kupa 4 közé jutásért, március 11. szerda 18 óra:
Csurgó – Sport36-Komló
Csurgó, V: Felhő, Öcsi

A Magyar Kupa eddigi eredményei a 8 között (a továbbjutás egyetlen találkozón dől el):

Tatabánya – Telekom Veszprém 16:26, Balatonfüred – Mezőkövesd 38-24, MOL-Pick Szeged – FTC-HungaroControl

komloiujsag.hu
MÁR 11
közzétette admin  március 11, 2020 11:07  HírekMenetel ificsapatunk


Nagy különbségű győzelmet aratott ifjúsági csapatunk a sereghajtó Várpalota ellen. Tizedik sikerével már hatodik Péter Szabó Dávid együttese a bajnokságban. Fotó: Péter Szabó Zoltán

Ifjúsági I. osztály 19. forduló:
Sport36-Komló – Várpalota 37:16 (22-9)
Komló, Városi Sportközpont V: Szászfai, Tasnádi

KOMLÓ: Szilágyi – Varga Sz. 2, KOVÁCSEVICS 5/2, APOSTOLOW 5, Metcz 1, ILLÉS 5, BECK 7. Csere: VANYEK (K), Trischler 3, Nyers 4, Tóth K., Mihályfi, Dobi 2, Hiegl 1/1, Kaáli Nagy 2/1. Edző: Péter Szabó Dávid

Hétméteresek: 6/6 illetve 4/2 Kiállítások: – illetve 4p (Pongrácz piros lap 55.p)

Péter Szabó Dávid: „Sima meccset játszottunk. Támadásban néha lankadt a figyelem, ezért több technikai hibát vétettünk. Megyünk tovább!”

Az ifi tabella élcsoportja: 1. Balatonfüred 36p 2. NEKA 32p 3. Csurgó 26p 4. Veszprémi KKFT 23p 5. Telekom Veszprém 22p 6. Sport36-Komló 21p 7. Tatabánya 21p 8. SZESE 18p 9. PLER 14p 10. Rév 10p

komloiujsag.hu

MÁR 8A felnőttek kétszer is pályára lépnek a héten – programajánló


Sűrű programot bonyolít le kézilabda-szakosztályunk március második hetében. Felnőtt keretünk előbb idegenbeli kupameccset játszik, majd hazai bajnoki következik.  

Felnőtt csapatunk két tétmérkőzést is játszik a héten. Szerdán a Magyar Kupában Csurgón lépnek pályára Jerkovicék. Tét a négy közé jutás. A Csurgó két hete Komlón győzni tudott, de utána – országos meglepetést okozott azzal, hogy kikapott az addig nyeretlen Váctól.

Szombaton a kiesés ellen menekülő Mezőkövesdet látjuk vendégül. Szinte kötelező a győzelem, amivel továbbra is tapadhatunk az előttünk állókra.

A Tatabányán bravúrosan pontot szerző ifjúsági csapatunk kedden a sereghajtó Várpalotát fogadja, a serdülők szerdán lépnek pályára – szintén a NEKA II. ellen.

Leány serdülőcsapatunk szombaton, a tabellán azonos pontszámmal álló Siófok Fekete csapatát fogadja.

A műsor:

Magyar Kupa 4 közé jutásért, március 11. szerda 18 óra:

Csurgó – Sport36-Komló

Csurgó V: Felhő, Öcsi

K&H Kézilabda Liga 19. forduló, március 14. szombat 18 óra:

Sport36-Komló – Mezőkövesd

Komló, Városi Sportközpont V: Bócz, Wiedemann

Ifjúsági I. osztály 19. forduló március 10. kedd 16.30:

Sport36-Komló – Várpalota

Komló, Városi Sportközpont V: Szászfai, Tasnádi

Serdülő I. osztály 19. forduló, március 11. szerda 16.30:

Sport36-Komló – NEKA II.

Komló, Városi Sportközpont V: Szászfai, ...


TeljesMÁR 7
közzétette admin  március 07, 2020 1:00  HírekCsak megnehezíteni tudtuk a Tatabánya dolgát


Nem találtuk ellenszerét a Tatabánya kőkemény védekezésének az NBI „bányászrangadóján”. Hét góllal kapott ki kézilabdacsapatunk Siposéktól.  Fotó: archív

K&H Kézilabda Liga 18. forduló:

Grundfos Tatabánya – Sport36-Komló 29:22 (14-10)

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, 800 néző V: Paska, Vastag

KOMLÓ: Granić – Szkokán 1, Zobec 4, Katzirz, Grünfelder 3,Jerkovic 5, Marković  2/1. Csere: Đurđević, Jóga 1, Takács 3/1, Balázs S., Vaskó 1, Csomor, Manojlovity, Oláh T., Dobi. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A Tatabánya legeredményesebb játékosai: Balogh Zs. és Hornyák 5-5, Sipos, Győri, Vranjes, Ancsin 4-4.

Hétméteresek: 1/1 illetve 5/2 Kiállítások: 18p illetve 16p

A mérkőzés alakulása: 5.p 3-2 10.p 4-4 15.p 6-5 20.p 8-5 25.p 11-7 35.p 18-12 40.p 18-13 45.p 21-18 50.p 23-19 55.p 26-20

Kilvinger Bálint: „Voltak hibák. A Tatabánya kőkemény védekezésével meggyűlt a bajunk.”

Nem tudta meglepni Sunajkot nélkülöző együttesünket a Tatabánya. Takácsék sokáig szorosan tapadtak a Vranjesékra. Sőt, a 8. perc elején Marković büntetőjével még vezettünk is az EHF Kupában is érdekelt riválisunk ellen. (3-4)

Granic és Bartucz is jó formában védett, utóbbi megfogta Markovic hetesét is. Ez is belejátszott, hogy a hazaiak a 20. perc táján megléptek 3 góllal. (8-5) Jött is Kilvinger Bálint időkérése – lassítandó a hazaiak lendületét.

Nem igazán használtak azonban a tanácsok. Sokáig nem tudtunk betalálni Bartucz kapujába. ...


TeljesMÁR 6
közzétette admin  március 06, 2020 10:20  HírekTatabányára látogat NBI-es kézilabdacsapatunk


„Bányász derbivel” folytatódik a kézilabda-bajnokság. Kilvinger Bálint együttese a Tatabánya otthonában lép pályára a 18. fordulóban.

Két vasat tart tűzben a házigazda, és nincs is könnyű helyzetben. Amellett, hogy az EHF Kupa csoportkörében vív öldöklő küzdelmet a továbbjutásért Vladan Matic együttese, a hazai bajnokságban is megszaporodtak az ellenfelek a bronzéremért zajló csatában. Legutóbbi hazai meccsén éppen egyik riválisuktól, a Fraditól kapott ki otthon, ami jó példa lehet számunkra is a pénteki összecsapás előtt.

Igaz, nekünk sem kell sokat visszalapoznunk a kézitörténelemben, ha szép emlékeket szeretnénk találni a Siposékkal szemben. Három éve megleptük a tatabányaiakat. Nyolc másodperccel a dudaszó előtt Markovic lőtt gólt a szélről, amivel elhoztuk az egyik pontot a bányavárosból.

A Vác elleni győzelem után nyugodt hangulatban készül csapatunk a tatabányai kirándulásra. Szorosan tapadunk az előttünk állókra, tisztes távolságot tartunk a mögöttünk álló Dabastól. A kettős terhelés miatt vélhetően fáradtabb hazaiak ellen reményeink szerint lehet keresnivalónk a pénteki „bányásztalálkozón”.

K&H Kézilabda Liga 18. forduló, 2020.03.06. 18 óra:

Grundfos Tatabánya – Sport36-Komló

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok v: Paska, Vastag

Ősszel 24-20-es tatabányai győzelem született Komlón, de a szünetben még Jerkovicék vezettek.

komloiujsag.hu

[prev] 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 164 [next]21-25 of 817
RSS