Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

ÁPR 20
közzétette admin  április 20, 2018 20:53  HírekElkapták a fonalat serdülőink – 4 gólos győzelem a KSI ellen


Zsinórban harmadik győzelmét ünnepelhette serdülő kézilabdacsapatunk. A Budaörs és a Balatonfüred után a KSI ellen is győztek fiaink.

Serdülő I. osztály 20. forduló:
Sport36-Komló – KSI KA 29:25 (16-10)
Városi Sportközpont, 80 néző V: Rozina, Szászfai

KOMLÓ: VANYEK – HIEGL 4, MIHÁLYFI 3, KOVÁCSEVICS 7/2, APOSTOLOW 4, ILLÉS 1, BECK 2. Csere: KISS D. (k), BAZSA 1/1, SOMODI, FINTA 1, BEGOVÁCZ 4/1, FÖLDVÁRI 2, LOVÁSZ, TULLNER Á., HÖRNYÉKI. Edző: Nagy Zoltán

Kiállítások: 6p illetve 6p  Hétméteresek: 5/4 illetve 6/4

Nagy Zoltán: „Úgy érzem, szép utat járunk be. Gratulálok a fiúknak!”

Összeszedett játékkal szerezte újabb győzelmét a legmagasabb osztályban szereplő serdülőcsapatunk. Nagy Zoltán együttese már az első félidő közepén 8 gólos előnyre tett szert. Némi megtorpanás a második 25 perc elején volt észlelhető, de egy 4-0-s szakasszal ismét a megszokott kerékvágásba került a mérkőzés.

A kék-fehérek 14 ponttal a 9. helyet foglalják el a tabellán. A következő fordulóban Vácra látogatnak Vanyekék.

komloiujsag.hu
ÁPR 20
közzétette admin  április 20, 2018 20:52  HírekLegyőzhető a Füred


 

A bajnokságot már biztosan a 4. helyen záró Balatonfüred lesz a Sport36-Komló vendége a szezon 24. játéknapján. Fotó: Balázs Sándorra óriási szükség lesz elöl és hátul is

Három fordulóval a bajnokság zárása előtt a – kupában bronzérmet elcsípő – Balatonfüred látogat Komlóra. A találkozó esélyese a Balaton-parti együttes, de ne feledjük a Füreden játszott őszi mérkőzésen közel álltunk a pontszerzéshez. Komlón rendre izgalmas mérkőzést játszik a két gárda, sokszor csak a végjátékban dől el a pontok sorsa.

A Komló – bár legutóbb a fővárosban kikapott a Ferencvárostól – , jó hangulatban készül a találkozóra. (Az elégedettség oka a Váccal vívott sikeres Ligakupa-elődöntő – a szerk.) Kilvinger Bálint mentalitását ismerve, játékosaink szombaton – nem tisztelve a füredi nagy neveket – akár a vérüket adják a sikerért. Ahogy szurkolóink is, akik szombat délelőtt – nem véletlenül – véradással hangolnak a délnyugati rangadóra.

K&H Kézilabda Liga NB I. 24. forduló, április 21. 18 óra
Sport36-Komló – Balatonfüredi KC
Komló, Városi Sportközpont V: Nagy F. Túróczy J.

A Balatonfüredet legutoljára 11 éve sikerült legyőznünk. 2007-ben Cifra Tibi 11 góljával, no meg mostani vezetőedzőnk, Kilvinger Bálint találataival 23-22-re győztünk ...


TeljesÁPR 17Ligakupa-döntő: csak a bajnoki zárás után csap össze a Sport36-Komló és a Dabas


Megtartották a Magyar Kézilabda Szövetségben a Ligakupa döntőjének sorsolását. Ennek értelmében a Sport36-Komló először hazai pályán fogadja a Dabast, a visszavágóra a Pest megyei együttes otthonában kerül sor.

A Ligakupa döntő időpontjai, a két csapat megállapodása alapján.

Sport36-Komló-Dabas KC VSE 2018.05.08. kedd 18:00 Komlón

Dabas KC VSE-Sport36 Komló 2018.05.11. péntek 18:00 Dabason

Mint ismert a Dabas az elődöntőben a Ferencváros ellen kettős győzelemmel jutott a fináléba, míg a Komló idegenben lőtt több góllal bizonyult jobbnak a Vácnál.

komloiujsag.hu
ÁPR 16
közzétette admin  április 16, 2018 11:08  HírekLigakupa: vérbeli kupameccsen jutott a döntőbe a Komló


 

Idegenben lőtt több góllal jutott a Ligakupa döntőjébe a Váccal szemben a Sport36-Komló kézilabdacsapata.

Ligakupa elődöntő, 2. mérkőzés:

Sport36-Komló – Váci KSE 28-25 (13-13)

Városi Sportközpont 400 néző V: Földesi, Halász

KOMLÓ: SELYMES – Gebhard 2, GRÜNFELDER 1, BALÁZS S. 4, Katzirz, HUESMANN 4, MARKOVIĆ 6/3 Csere: SZABÓ M. (k), SUNAJKO 5, Kovács M. 1, Wéber, SZKOKÁN 5, Vezetőedző: Kilvinger Bálint

VÁC: Ulicsinyi – Ménfői 1, TÖRTELI 5/1, Davidović 2, Sakić 2, KOLLER 7, HOLPERT 5/1 Csere: Rózsavölgyi (k), Kecskeméti, Czene, TÁRKÁNYI 3.Vezetőedző: Skaliczki László

Kiállítások: 6p illetve 10p  Hétméteresek: 3/3 illetve 6/2

Háromgólos hátrányban kezdte a Ligakupa elődöntőjének második mérkőzését a Sport36 a Váccal szemben. Néhány perces kihagyásunk miatt azonban gyorsan ötgólosra duzzadt a vendégcsapat összesített előnye.

8-8-nál értük utol először a váciakat, ami nagyban köszönhető a „hetesölő” Selymesnek (kettőt fogott a félidő közepén – a szerk.) és Sunajko Filipnek. A „B” válogatottól hazatért irányítónk első három gólunkhoz adta a nevét, mintegy életben tartva döntős álmainkat.

Először a 28. percben vezettünk Marković góljával, ezt szinte azonnal kiegyenlítette Sakić. Hogy mégsem váci vezetéssel zárult az első játékrész, az ismét Selymest dicséri. Kapuvédőnk ...


TeljesÁPR 13Ligakupa: háromgólos hátrányból indulunk – ingyenes a belépés az elődöntőre


Feszesebb védekezést ígér a szombati visszavágóra Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője. A találkozót a szurkolók ingyen tekinthetik meg.

„Reális eredmény született Vácon” – értékelte a szerdán este lejátszott mérkőzést Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője, hozzátéve, hogy akár meg is nyerhettünk volna a találkozót. A szakember szerint főleg emberelőnyben követtünk el hibákat, amit a hazaiak ki is tudtak használni.

A 34-31-gyel zárult váci összecsapás izgalmas visszavágót ígér, de nem vár megoldhatatlan feladat kéziseinkre, hiszen február végén, hazai pályán 5 góllal sikerült győzni Skaliczki László csapata ellen (29-24). Ehhez persze a szurkolók biztatására is szükség lesz, akik több alkalommal is kisegítették csapatunkat a nehéz helyzetekben.

Ami a szakmát illeti, Kilvinger Bálint jóval gólszegényebb mérkőzésre számít a vácinál, amit a védekezés keményítésével igyekszünk elérni.

Ligakupa elődöntő, 2. mérkőzés, április 14. szombat 17 óra:

Sport36-Komló – Váci KSE

Városi Sportközpont V: Földesi, Halász

A mérkőzést a hazai szurkolók ingyenesen tekinthetik meg.

komloiujsag.hu

[prev] 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 108 [next]21-25 of 539