Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőJAN 10
közzétette admin  január 10, 2019 19:07  HírekLigakupa: nem várt vereség a veszprémi fiataloktól


Keddi fölényes győzelmünk után meglepetésre kikapott a sok hibával, egyénieskedő játékkal előrukkoló csapatunk a Veszprém U20-as együttesétől. A továbbjutás már nemcsak a mi kezünkben van.

Ligakupa 5. forduló:

Telekom Veszprém U20 – Sport36-Komló 26:21 (12-11)
Komló, Városi Sportközpont 100 néző V: Paska, Vastag

KOMLÓ: Szabó M. – Szkokán 2, Marcsek 1, Kis D., Grünfelder, Sunajko 4, Wéber 3. Csere: Szilágyi (k), Hoffmann 4, Manojlovity 3, Gajdos, Katzirz, Gebhardt 3, Kovács M. 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A házigazdaként játszó Veszprém legeredményesebb játékosa Melnyicsuk volt 6 góllal.

Hétméteresek: 5/5 illetve 5/3 Kiállítások: 12 p (Bendicsek kizárva 50.p) illetve 10p

Kilvinger Bálint: „Dekoncentráltan játszottunk.”

A „C” csoport tabellája: 1. Csurgó 10p 2. Sport36-Komló 4p 3. Veszprémi KKFT 2p 4. Telekom Veszprém 2p

Következő Ligakupa-mérkőzésünkre szombaton kerül sor. 18 órától a Csurgó lesz ellenfelünk.

komloiujsag.hu

 
JAN 9
közzétette admin  január 09, 2019 19:48  HírekGyőzelem a Ligakupában


Motivált játékkal győztük le a Telekom Veszprém fiatalokból álló csapatát a Ligakupában.

Az új év első tétmérkőzésén nagy kedvvel játszottak kézilabdázóink. A higgadtságot néhány tapasztalt „róka” (Katzirz Dávid, Grünfelder Péter) biztosította szárnyaló fiatalok között.

A Gulyás István – Gulyás Péter által irányított veszprémiek a 11. percig tartották a lépést együttesünkkel, amelyben különösen Sunajko Filip, Szabó Martin, Kovács Márk és Manojlovity Stefán igyekezete, valamint Wéber Tamás eredményessége tűnt ki. Szabó Martin kapusunk – azon felül, hogy büntetőt is hárított – még gólt is szerzett.

Ligakupa 4. forduló:
Sport36-Komló – Telekom Veszprém U20 35:23 (18-13)
Komló, Városi Sportközpont 300 néző V: Andorka, Hucker

SPORT36-KOMLÓ: SZABÓ MARTIN 1 – Szkokán 4, Kis D. 1, GRÜNFELDER 4, Katzirz, SUNAJKO 4, WÉBER 7/2. Csere: Szilágyi (k), Kovács M. 3, Gebhardt 2, MANOJLOVITY 5, Marcsek 2, Hoffmann 2/1, Balázs S. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A vendégek legeredményesebb játékosai: Melnyicsuk 5, Hornyák B. 5.

Hétméteresek: 3/3 illetve 7/6 Kiállítások: 8p illetve 4p

Kilvinger Bálint: „Motiváltan játszottunk. A lehetőséghez jutó fiataloktól biztató dolgokat láttunk.”

A „C” csoport tabellája: 1. Csurgó 10p 2. Sport36-Komló 4p 3. Veszprémi KKFT 2p 4. Telekom Veszprém 0p

komloiujsag.hu
JAN 7A veszprémi fiatalok ellen köszöntjük az új évet a Ligakupában


 

A Telekom Veszprém fiataljai lesznek első ellenfeleink 2019-ben. A Ligakupában kétszer is megmérkőzünk a bakonyiakkal.

Nem akármilyen hét vár a Sport36-Komló játékosaira az év második hetében. A dán-német közös rendezésű vb-vel párhuzamosan beindul a kézis nagyüzem a komlói csarnokban is.

Ligakupás keretünk már január 8-án, kedden tétmérkőzést játszik. A magyar játékosainkra támaszkodó csapatunk a még pont nélküli Telekom Veszprém fiataljait fogadja szerdán este.

Nem tét nélküli az összecsapás, mert bár a Csurgó továbbjutását nem fenyegeti veszély, a második hely még kiadó a csoportban. Keddi győzelmünkkel felléphetnénk a második helyre, ám a továbbiakban már nem hibázhatunk a harmadik számú sorozatban.

A hét „ligakupás” programja:

  1. január 8. (kedd) 18 óra:

Sport36-Komló – Telekom Veszprém U20

Komló, Városi Sportközpont V: Andorka, Hucker

  1. január 9. (szerda) 11 óra:

Sport36-Komló – Telekom Veszprém U20

Komló, V: Paska, Vastag

  1. január 12. (szombat) 18 óra:

Sport36-Komló – Csurgó

Komló, V: Horváth, Marton

A héten egyes csapatunk is pályára lép. Csütörtökön 18 órától az a NEXE vendégeskedik Komlón, amely az Olympiakoszt verte ki az EHF-kupából.

komloiujsag.hu
JAN 7
közzétette admin  január 07, 2019 20:22  HírekHét mérkőzés egyelőre a felkészülés programjában


Tétmérkőzések és nemzetközi meccsek is tarkítják a januári programját kézilabdacsapatunknak. Fotó:

Nem sok pihenő jutott a jelenleg hetedik helyen álló NBI-es kézilabdacsapatunk játékosainak. Igazodva a pravoszláv karácsony időpontjához is, egyből belecsapnak a „lecsóba” keretünk tagjai.

Már január második hetében érdekeltek vagyunk a Ligakupában. Ellenfelünk a Telekom Veszprém utánpótlására (NBI/B-s, NBII-es, Ifi I-es együtteséhez tartozó játékosok) épülő gárda lesz. A két klub megegyezése alapján mindkét találkozót Komlón rendezik. (01.08. kedd 18.00, 01.09. szerda 11.00)

NBI-es csapatunk több nemzetközi barátságos mérkőzést is játszik itthon és idegenben. Jó alkalom lesz megköszönni a NEXE-nek az Olympiakosz kiütését a kupából, illetve az EHF-kupában korábban szintén érdekelt – az izlandi FH Hafnarfjordurral szemben elvérzett – RK Dubrava is pályára lép a sportközpontban.

 

Hazai edzőmérkőzések:

01.10. 18:00 csütörtök Komló-Nexe

01.26. 18:00 szombat Komló-Dubrava

Idegenbeli edzőmérkőzések:

01.16. szerda Nexe-Komló

01.19. szombat Vinkovci-Komló

Ligakupa-mérkőzések:

01.08. kedd 18.00 Komló-Veszprém

01.09. szerda 11.00 Veszprém-Komló (Komlón)

01.12. szombat 18.00 Komló-Csurgó

komloiujsag.hu
DEC 23
közzétette admin  december 23, 2018 14:13  Hírek2021-ig Kilvinger a Sport36 kézicsapatának az edzője


Hosszú távra terveznek a Sport36-Komló NBI-es kézilabdacsapatánál. 2021-ig Kilvinger Bálint irányítja a kék-fehérek szakmai munkáját.

Elégedettek az eddigi eredményekkel a komlói kézilabdacsapat vezetői. Ennek egyik kézzelfogható jele, hogy meghosszabbították Kilvinger Bálint vezetőedző 2019 nyarán lejáró szerződését. A kontraktus aláírására a napokban került sor, amit a sikeres sportbált követően jelentett be Szigeti Szabolcs, a kézilabdacsapatot működtető gazdasági társaság ügyvezető tulajdonosa.

A szerződés értelmében a Kozármislenyben élő, de őskomlóinak számító tréner 2021. június 30-ig kötelezte el magát a Sport36-hoz.

„A munkában hiszek, akkor is, ha nem jár gyors eredményességgel. Az megszokott, hogy egy-egy szép periódus után nőnek az elvárások, de igyekszünk mindent a helyén kezelni. A játékosok is tudják, hogy csak arra támaszkodhatunk, amilyen munkát elvégeztünk; a jövőképet az adja, hogy mennyit dolgozunk érte. A sikerek idején az ember hajlamos arra, hogy elhiggye, magától is jönnek az eredmények, de többször is bebizonyosodott az életben, hogy mindenért meg kell dolgozni” – vallott az eredményesség egyik lényeges összetevőjéről, a komlóiak mentalitásáról a szerződést hosszabbító Kilvinger Bálint.

Péter Szabó Zoltán felvételén Kilvinger Bálint még játékosként támadja az ellenfél kapuját

Kilvinger 2016. május 6-án vette ...


Teljes
[prev]  1 2 3 [4] 5 6 7 ... 129 [next]16-20 of 641