Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
ÁPR 1Koronavírus: A vírus visszaszorításában, az anyagi túlélésben bíznak kézilabdázóinknál


A koronavírus-járvány miatt felfüggesztett bajnokság nehéz helyzetbe hozza a magyar gazdasági élet szinte valamennyi résztvevőjét. Csökkentették a fizetéseket a Komló Sportnál is. Fotó: sport36 komló-komló sport kft – Facebook

A bajnokik helyett egyelőre archív mérkőzések és fotók között válogathatnak a komlói kézilabdabarátok. A koronavírus-járvány tétlenségre, ezáltal bevételkiesésre kárhoztatta a hazai klubokat is. Így van ez a Komló Sport kft-nél is.

Szigeti Szabolcs ügyvezető-tulajdonos közleményt adott ki a sportszervezet hivatalos Facebook-csatornáján. Ebben osztotta meg gondolatait a különlegesen nehéz helyzetben:  

„Jelen helyzetben nehéz sportolóként, sport szervezetként megszólalni, hiszen sok más fontos dolog van az életben. Most mi szurkolunk azoknak, akik nap, mint nap keményen dolgoznak. Mi otthon maradásunkkal segítünk, és erre kérünk mindenkit! Ezzel tehetünk a legtöbbet!
Bízunk benne, újra megfordul az élet és nekünk fognak szurkolni azok, akikért most mi szorítunk.”

Az ügyvezető elmondta, hogy a kialakult helyzet miatt átlagban 40 százalékkal csökkentették a jövedelmeket, amit minden játékos megértett és elfogadott. A munka nem állt meg, teljes erővel azon dolgoznak, hogy fennmaradjon a klub. Ez nem egyszerű dolog, mivel a Sport36-Komló kicsinek számít még a magyar átlaghoz viszonyítva is, ...


TeljesMÁR 31A „szobafogságban” is a kézilabdáról gondolkodik Péter Szabó Dávid


Felszálló ágban lévő felnőtt- és ifjúsági csapatunk számára ért véget – reménykedjünk, csak időlegesen – a bajnokság. A sikerek egyik kovácsával, Péter Szabó Dáviddal készült interjúnk. Fotó: Péter Szabó Zoltán

A csapat hivatalos oldalain futó Retro mérkőzések” sorozatban a napokban a 2006-os Magyar Kupa-sorozat MKB Veszprém elleni elődöntője látható. A másnap szerzett bronzérem egyik legszebb pillanatai közé tartozik a komlói kézilabdázásnak. Hogyan emlékszel vissza arra a négyesdöntőre?

Mindenki számára egy csodálatos élmény volt. Igazi kézilabda ünnep volt a városban az első nap. Az akkor is bomba erős Veszprém ellen természetesen nem volt sok esélyünk, bár a végeredmény számunkra hízelgő volt. Másnap viszont legyőztük a Százhalombattát egy szoros mérkőzésen Pécsett, ez pedig azt jelentette, hogy indulhatunk a Kupagyőztesek Európa Kupájában. Rengetegen elkísértek minket, fantasztikus hangulatot teremtve a pécsi csarnokban is. Játékos pályafutásom egyik legszebb emlékei közé tartozik mindenképp.

Ugorjunk a mába! Miként telnek a kényszerszünet napjai?

Éles váltás… Természetesen figyeljük a híreket, mi történik itthon és a nagyvilágban. Szorítunk azokért, akik a tűzvonalban vannak nap mint nap. A kiadott előírásokat betartjuk, saját magunk és mások érdekében is. Másrészt ...


TeljesMÁR 15
közzétette admin  március 15, 2020 7:40  HírekPETŐFIVEL ÜZENT (VOLNA) A TÁBOR


Ezt látták volna március 14-én 18 óra táján a Sport36-Komló – Mezőkövesd NBI-es kézilabda-mérkőzés résztvevői, ha a koronavírus miatt nem függesztik fel a bajnokságot.  Fotó: Péter Szabó Zoltán

Impozáns, március 15-i forradalmat és az azt követő szabadságharcot megjelenítő koreográfia készült a komlói TÁBOR közreműködésével. Sajnos a mindennapjainkat behálózó koronavírus miatt nem kerülhetett „kibontásra” a konstelláció. Egy fotó erejéig azonban összegyűltek a készítők a meccsnapon, hogy a Sport36 kézilabdázóval együtt örökítsék meg az alkotást.
MÁR 14
közzétette admin  március 14, 2020 10:49  HírekFELFÜGGESZTETTE A BAJNOKSÁGOT A MAGYAR KÉZILABDA SZÖVETSÉG


Elmarad a szombati napra (03.14.) kiírt Sport36-Komló – Mezőkövesd NBI-es kézilabda-mérkőzés.

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.
MÁR 13
közzétette admin  március 13, 2020 19:57  HírekOnline lesz követhető a Sport36-Komló – Mezőkövesd találkozó


Megtartotta utolsó edzését kézilabdacsapatunk a Mezőkövesd elleni találkozó előtt. A fiúk jó hangulatban végezték a gyakorlatokat, a győzelem reményével lépnek parkettre szombaton.

Mint az már ismert, a koronavírus-járvány miatt zárt kapus lesz a találkozó. A csarnokban csak a mérkőzés jegyzőkönyvében szereplők és a találkozó lebonyolításában segítő technikai személyzet lehet csak jelen.

A nem mindennapi körülményekkel kapcsolatban Manojlovity Stefán szerint nagyon furcsa lesz a szurkolók jelenléte nélkül pályára lépni. Elmondta, hogy egymás között beszélgetve kiderült, mindössze egyetlen játékostársuk lépett pályára zárt kapus meccsen eddig. Fiatal irányítónk ugyanakkor hozzátette, hogy a kemény védekezésen és a pontos támadásvezetésen múlik a sikerünk a kiesés ellen küzdő vendégekkel szemben.

K&H Kézilabda Liga 19. forduló, március 14. 18 óra, zárt kapuk előtt: Sport36-Komló (8.) – Mezőkövesdi KC (12.) Városi Sportközpont V: Bócz, Wiedemann

A tervek szerint a szombati Sport36-Komló – Mezőkövesdi KC NB I-es mérkőzést – az MTVA hozzájárulásával – a Sport36 Komló-Komló Sport Kft Facebook-oldalán követhetik élőben a szurkolók a komloiujsag.hu támogatásával. A közvetítés 03.14-én 17.55-től érhető el.

komloiujsag.hu

[prev]  1 2 3 [4] 5 6 7 ... 164 [next]16-20 of 819
RSS