Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMÁR 27Nem fértünk hozzá az oroszlán bajszához – vereség a Veszprémtől


Nem tudtuk megnehezíteni a Nagy Lászlóék dolgát, 14 gólos vereséget szenvedtek a kék-fehérek a Lisszabonból hazatérő Veszprémtől.

Már hétfőn elfogytak a jegyek a Telekom Veszprém komlói vendégjátékára, így nagyon sokan lehettek a helyszínen szemtanúi annak, hogy Marković hétméteresből megszerezte a vezetést a Komló számára.

Nem hagyta ezt persze szó nélkül a – vasárnap még a Sporting otthonában fellépő – bakonyi alakulat. Elsősorban a frissen mozgó Marguc jóvoltából meglépett a kék-fehérektől.

Míg a Veszprém indításból tudott többször is eredményes lenni, addig nekünk a birkózás maradt. Beállósaink gigászi küzdelmet vívtak Blagotinsekékkel, amiből jobbára a vendégek jöttek ki jobban. Részünkről leginkább szélről születtek gólok, Gebhardt és Marković tudott betalálni a vendégek kapujába, de legtöbb lövésünk Mikler kezeiben halt el.

Ki is kérte két idejét az első játékrészben Kilvinger Bálint, ám az ellen nem tudott mit tenni, hogy a fiatal játékvezetők ne tiszteljék túlságosan a veszprémi világsztárokat.

David Davis folyamatosan forgatta csapatát, akik között Lev Szuharev és a termetes Szűcs Bence is szóhoz jutott. Nálunk is lassan mindenki pályára lépett, közülük két találattal Balázs Sándor tudott legtöbbet hozzátenni.

17-9-es veszprémi vezetéssel ...


TeljesMÁR 24
közzétette admin  március 24, 2019 21:15  HírekA világ egyik legjobb csapatát fogadjuk


A Telekom Veszprém kézilabdacsapata vendégeskedik kedden a sportközpontban.

Nem sokat pihenhettek a balul sikerült csurgói mérkőzés után kézilabdázóink. Erősítés és egy edzés fér bele a Telekom Veszprém elleni keddi mérkőzés előtt. Sztárvendégeink sem lógatták a lábukat. Vasárnap késődélután még Lisszabonban győztes Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mérkőzésen lépett fel David Davis együttese.

Várhatóan telt ház várja a bakonyiakat Komlón. Már szerdán megkezdődött a jegyek árusítása a mérkőzésre, melyet az M4 sportcsatorna élőben közvetít.

Az érdeklődés nagy, annak ellenére, hogy Veszprém idegenbeli mérkőzései – a Szeged, a Tatabánya és talán a Balatonfüred kivételével – inkább gálamérkőzésnek foghatók fel.   

Az autogramvadászok számára biztosan csalódás, hogy a veszprémiek norvég jobbátlövője, Kent Robin Tönnesen kézközépcsonttörés miatt biztosan nem lép parkettre Komlón.

A komlói kézilabdabarátokon kívül talán leginkább Aleksandar Đurđević, a Veszprémtől kölcsönkapott kapusunk várja a találkozót. Sok barátot üdvözölhet Alex a bakonyiaknál. Arra a kérdésre, hogy kinek a lövéseitől tart leginkább, egyértelműen Kentin Mahé volt a válasza, ám azt is hozzátette, hogy Dragan Gajićot nagyon ismeri, a jobbszélső biztosan nem jár túl az eszén, ha szembekerülnek egymással.

Hétfőn 17:30-tól a sportközpontban korlátozott számban még kaphatók jegyek a ...


TeljesMÁR 24
közzétette admin  március 24, 2019 16:55  HírekHétgólos hátrányból tettük izgalmassá – kevés hiányzott


Fotó: archív

Már hét góllal is vezetett a Csurgó, a vége azonban nagyon izgalmas lett. Kicsit későn ébredtünk, pontot érdemeltünk volna a regionális rangadón.

Két, pontra éhes együttes nézett farkasszemet Csurgón a regionális rangadón. Utánpótláscsapataink jó előkészítették a terepet – 24 órával korábban a serdülők és az ifik is győztesen hagyták el a Sótonyi Sportcsarnokot.

Ezzel szemben még két perc sem telt el a mérkőzésből, a házigazdák máris kétgólos előnyre tettek szert. A mi oldalunkon Marković és Obradović tartotta a lelke a csapatban, az ő góljaikkal ragadtunk a házigazdákra (5-4).

Fokozta a tempót a Csurgó, a félidő feléhez közelítve már 9-5-re vezettek. Kilvinger Bálint egy időkéréssel próbálta útját állni Oslakéknak. Ám ez csak arra volt elég, hogy lassítsuk a hazaiak játékát. A 18. percben Marković már ötödször mattolta Zaponseket, de ez is kevés volt ahhoz, hogy látótávolságba kerüljön a Csurgó (11-7).

A 22. perc eredményes időszaka volt játékunknak: előbb Grünfelder lőtt a kapuba, majd kapusunk, Ante Granić talált egy gólt, amivel feljöttünk háromra (12-9). Ürüm az örömben, hogy védőspecialistánk, Balázs Sándor piros lappal kiszállt a játékból, így a jobbátlövő ...


TeljesMÁR 23
közzétette admin  március 23, 2019 15:26  HírekSzombaton a régió két legjobb csapata csap össze Csurgón


Mindig különleges jelentőséggel bírnak a bajnokságban a szomszédvárak mérkőzései. Így van ezzel a Komló és a Csurgó NBI-es csapata is. Lehet bármekkora különbség a tabellán a két együttes között, ezeken a mérkőzéseken minden megtörténhet.

Kőkemény mérkőzést játszott ősszel egymással a két csapat. A 27-27-re végződött találkozó magas hőfokát jól érzékelteti a kiosztott két piros lap, amelyből az egyiket a Komlón is megfordult beállós Gafar Hadziomerović, a másikat Katzirz Dávid kapta.

A tavaszi szezon eddig nem úgy sikerült a Csurgónak, ahogy szerették volna. Előbb Gyöngyösön szenvedtek – mondhatni simán – vereséget Toskićék, majd Csurgóról – szurkolói vélemény szerint némi bírói segédlettel – a Dabas vitt el egy pontot. Önbizalom növelő volt ugyanakkor legutóbb mérkőzésük. Markovićékhez hasonlóan a Cegléd otthonában győztek Hanuszék.

Együttesünk egy pokoli sorozat közepén tart. A ceglédi sikert követően a Tatabánya győzött szűkösen Komlón. A szombati csurgói kirándulás után a Telekom Veszprém, majd a MOL-PICK Szeged vizitál városunkban.

Az egészséges önbizalom hangján beszélt a szombati esélyekről Bogdan Petričević, csapatunk Franciaországból érkezett montenegrói játékosa:

„Az utóbbi időben két-három jó meccset játszottunk. Idegenben egyik mérkőzés sem könnyű, ráadásul ...


TeljesMÁR 21Szerdán megkezdődik a jegyek árusítása a Veszprém elleni mérkőzésre


Több változás is életbe lép a március 26-i Sport36-Komló – Telekom Veszprém kézilabda-mérkőzésre.

Belépőjegyek árusítása elővételben:
MÁRC. 20. SZERDA: 18.00-19.30 – sportcsarnok
MÁRC. 21. CSÜTÖRTÖK: 17.00-18.30 – sportcsarnok
MÁRC. 22. PÉNTEK: 10.30-12.00 – sportcsarnok
16.30-18.00 – sportcsarnok
MÁRC. 25. HÉTFŐ: 16.00-17.00 – sportcsarnok
Természetesen, amíg el nem fogynak a jegyek.

A szurkolói kártyával rendelkezők részére március 22. péntek 18.00 óráig biztosítjuk az elővételi lehetőséget. Egy személy maximum két belépőjegyet vásárolhat.

További info üzenetben vagy a 0630/5941676 számon.

A Komló Sport Kft igazolt kézilabdázói csak Komló Sport feliratú melegítőben, és csak a kapu mögött kialakított szektorban nézhetik meg ingyen a mérkőzést. Egyéb helyre kedvezményes 1000 Ft/fő áru jeggyel foglalhatnak helyet. 6 éves kor alatt ingyenes.

VESZPRÉMI NÉZŐK RÉSZÉRE KIALAKÍTOTT SZEKTORBA CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A TELEKOM-VESZPRÉMEN KERESZTÜL LEHET JEGYET VÁSÁROLNI! A HAZAI SZEKTOROKBA VENDÉG SZURKOLÓT MÉG ÉRVÉNYES BELÉPŐVEL SEM ENGEDNEK BE A RENDEZŐK.

Kapunyitás: 
Szurkolói kártyával rendelkezőknek 16.30
Egyéb belépőjeggyel rendelkezőknek: 17.00 órától

A Találkozót az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

komloiujsag.hu

[prev]  1 2 [3] 4 5 6 7 ... 134 [next]11-15 of 667