Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ





Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető





JÚL 24
közzétette admin  július 24, 2018 8:04  Hírek



Hangolódás a kézilabda szezonra


Az idei esztendőben is nyári edzőmérkőzésekkel pallérozódik a szezonra a komlói csapat. A nemzetközi mezőnnyel tarkított felkészülések időpontját közzé tette a csapat a hivatalos facebook oldalán:

 

Edzőmeccsek 2018/2019 felkészülés:

  • 2018. 07. 27. péntek Sport36 Komló-Balatonfüredi KSE de. 11:00 és du. 17:00
  • 2018. 08. 04 .18:30 szombat Metalo Plasztika (Szerb)-Sport36 Komló
  • 2018. 08. 10. péntek 18:00 FTC KN KFT-Sport36 Komló
  • 2018. 08. 17. péntek 19:00 Sport36 Komló-Vinkovci ( Horvát)
  • 2018. 08.22. szerda 18:00 Sport36 Komló-Dubrava (Horvát)
  • 2018. 08. 24. péntek 18:00 Vojvodina (Szerb)-Sport36 Komló
komloiujsag.hu 



JÚL 24
közzétette admin  július 24, 2018 8:02  Hírek



Jegyárak a Sport36-Komló 2018/2019-es szezon mérkőzéseire


A Sport36-Komló gőzerővel készül már a soron következő edzőmérkőzésekre, melyek felkészítik a csapatot a sokak szerint is kemény szezonra, melynek jegyárait a csapat hivatalos facebook oldalán már ismertették is.

Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a 2018/2019-es szezonban az NB I.-es csapat mérkőzéseire az alábbi jegyárak érvényesek: Magyar Bajnoki és Kupa 1500 Ft, Nemzetközi Kupa 3000 Ft. Lehetőség van fényképes szurkolói kártya kiváltására, ami egész szezonra 1000 Ft. Aki ilyennel rendelkezik, minden hazai bajnoki mérkőzést 1000 Ft-ért nézhet meg ( 1500 Ft helyett) és ha elővételben árulunk jegyeket, előnyt élvez. Az éves fényképes bérlet 13000 Ft, ami érvényes az összes hazai Bajnoki, Magyar Kupa és Liga Kupa mérkőzésekre.Tizenhárom éves kor alatt nem kell belépőt váltani. A bérletek megvásárolhatók 2018.08.01.-től a Sportközpontban és a Péter Szabó Fotóban.

Forrás: Facebook




JÚL 19
közzétette admin  július 19, 2018 8:48  Hírek



Megkezdte a felkészülést a Sport36-Komló


Nem volt hiányzó a komlói kézisek kedd esti edzésén. A legtávolabbról érkezett Igor Marković (Montenegró) és az újonnan igazoltak is megkezdték a munkát a 2018/19-es szezonra.

Rövid, felkészüléssel kapcsolatos technikai jellegű megbeszéléssel indult a csapat első napja, majd állapotfelmérő felmérések következtek. A végén az elmaradhatatlan focival záródott az edzés. Az érdemi munka szerdán indul, olykor napi három tréninggel, edzőmérkőzésekkel – természetesen a sikeres Kilvinger Bálint – Péter Szabó Dávid kettős irányításával.

Természetesen szóba került az EHF-kupa is. Egybehangzó vélemény, kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is, ám nem bízunk semmit a véletlenre, alaposan feltérképezzük az Olympiakoszt.

Kilvinger Bálint kitért a bajnoki sorozatra is, ahol annyi a változás a korábbiakhoz képest, hogy idegenben kezdünk. Kilvinger úgy véli, talán még kiélezettebb bajnokságra készülhetünk idén, ám ha sikerül elvégeznünk a kiszabott munkát, és ha az előzőkhöz hasonló tavaszt tudunk produkálni, akkor elérhetjük céljainkat.

A jó hangulatú gyakorláson részt vettek a klub új igazolásai: a balátlövőként szereplő horvát Ivan Matić, az irányító Manojlovity Stefán és a szintén átlövő poszton bevethető Pál Ádám. Az új szezontól az NBI-es keret tagja az ificsapatból felkerült beállós, Gajdos Dániel is.

Szóba ...


Teljes



JÚL 18
közzétette admin  július 18, 2018 8:35  Hírek



A görög bajnokot kaptuk a kupában


A bajnoki címvédő Olympiakosz lesz az ellenfele a Sport36-Komló kézilabdacsapatának az EHF-kupa második körében.

Megtartották a nemzetközi szövetség bécsi központjában az EHF-kupa sorsolását. A Sport36-Komló kézilabdacsapata a második fordulóban érdekelt, ekkor az Olympiakosz SFP ellen lép parkettre.

A sorsolás szeszélye folytán az első mérkőzésre – októberben – Komlón kerül sor, majd egy héttel később Görögországban lesz a visszavágó.

A görög együttesnek ez a harmadik fellépése a nemzetközi porondon: tavaly egy cseh csapattal szemben esett ki az EHF-kupából, egy évvel korábban a szintén görög Doukas verte ki a Challenge-kupából.




JÚL 11
közzétette admin  július 11, 2018 16:14  Hírek



Indulhat a nemzetközi kupában a Sport36-Komló


Elfogadta a kék-fehérek nevezését az európai szövetség, ezzel negyedszerre is kiléphet a nemzetközi porondra kézilabdacsapatunk.

A bajnokságban elért 5. helyezésünk kupaindulást ért, derült ki az EHF által néhány órája közzétett táblázatból. Kilvinger Bálint együttese az EHF-kupa második körében érdekelt, melynek mérkőzéseit október 6/7-én, illetve október13/14-én kell lejátszania. Sorsolásra július 17-én kerül sor.

Szigeti Szabolcs ügyvezető arról tájékoztatta lapunkat, hogy az EHF által előírt feltételek szerint a második körben még otthon játszhat csapatunk, ám ha innen továbbjutunk, akkor átmenetileg – legalább 1 mérkőzés erejéig – Pécsre kellene költöznünk. Érdekesség, hogy ekkor akár a többszörös BL-győztes Kiel is lehetne ellenfelünk.

A lehetséges ellenfelek: SKA Minszk (fehérorosz), a Pfadi Winterthur (svájci), az RD Riko Ribnica (szlovén), a Dobrogea Sud Constanta (román), a KPR Gwardia Opole, (lengyel), SL Benfica (portugál), Drammen HK (norvég), IBV Vestmannaeyjar (izlandi), HC Spartak (orosz), HCB Karvina (cseh), a HC ZTR Zaporozhye (ukrán), az Achilles Bocholt (belga), Maccabi Srugo Rishon Lezion (izraeli), az Alpla HC Hard (osztrák), HC Vojvodina (szerb), Olympiacos S.F.P. (görög)

Érdekesség, hogy tíz évvel ezelőtt az izraeli Maccabi Rishon már volt ellenfele a Komlónak. Akkor az ...


Teljes




[prev]  1 2 [3] 4 5 6 7 ... 112 [next]11-15 of 558