Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőNOV 26
közzétette admin  november 26, 2018 10:58  HírekBalatonfüredről érkezett fiatal átlövő Komlóra


 

Továbbra is a fiatal játékosok „helyzetbe hozása” a Sport36-Komló egyik stratégiája a csapatépítés területén. Ennek szellemében a napokban a sokszoros juniorválogatott Kis Dániel, a Balatonfüred átlövője csatlakozott a Komló keretéhez – egyelőre kölcsönben.

A Balaton-parti együttes elsősorban a játékos érdekeit nézte, amikor rábólintott a kölcsönre, hiszen – ahogy a honlapjukon fogalmaztak – náluk az NBI/B mellett leginkább a Ligakupában tudtak volna játéklehetőséget biztosítani a tehetséges játékosnak – ugyanakkor a fejlődése az éles meccseken bontakozhatna ki igazán.

„Kis Dániel a Balatonfüred KC 1998-ban született játékosa a szezon végéig kölcsönben szerepelhet a Sport36-Komló csapatában. A szakmai stábunk azonban reméli, ez akár hosszabb időtartam is lehet” – fogalmazott Szigeti Szabolcs a megegyezést követően.

A juniorválogatott kerettag jobbátlövő egyébként baranyai kötődésű, hiszen családja pécsi, míg párja egy ismert tehetséges komlói sportolónő.

Megkérdeztük a fiatal játékost is a klubcseréről.

„A Komló keresett fel, és jó lehetőségnek látszott a klubváltás” – mondta Kis Dániel. Hozzátette: „élni akarok a lehetőséggel, szimpatikus volt a csapat, és a meccseken a szurkolók által keltett hangulat is befolyásolt. Szeretném bebizonyítani, hogy a felnőtt NB I- ben is megállom a helyem, minél jobban ...


TeljesNOV 24
közzétette admin  november 24, 2018 18:52  HírekA kiváló védekezés hozhat pontot Mezőkövesden


A K&H férfi liga 10. fordulójának záró mérkőzésén a Mezőkövesd vendégeként lép pályára kézilabdacsapatunk. Fotó: archív

Újabb lépést tehet helyzetének megszilárdítása érdekében Kilvinger Bálint együttese. Jerkovićék a jelenleg 13. Mezőkövesddel meccselnek vasárnap. Győzelem esetén eltávolodhatnánk a tabella hátsó régiójához tartozó csapatoktól.

A hazai piros-feketék eddigi három pontjukat hazai környezetben szerezték. A DVTK-Eger legyőzése mellett a Budakalásztól tudott elvenni pontot Buday Dániel együttese. Az erőviszonyok tekintetében hibát igazából csak a nyitányon követték el Stankovićék, amikor otthon szenvedtek vereséget a Ceglédtől. Mivel az újoncnak minden pontra égető szüksége van, ezért borítékolható, hogy kettőzött erővel támadják majd hatosfalunkat, legyőzésünkkel reális esélyük lenne arra, hogy ne a kieső pozíciójában karácsonyozzanak.

Persze ehhez Markovićéknak is lesz egy-két szava. Az előző szezonban idegenből szekérnyi pontot sikerült hazahozni, idén ez még nem adatott meg. Igaz Szegedről, Veszprémből és Tatabányáról „nem szokás” pontokkal hazatérni. A Gyöngyös elleni kudarc, pedig a múlté.

A Veszprémben legutóbb 3 gólig jutó Wéber Tamás szerint sorsdöntő lesz a védekezésünk milyensége, amiből ha gyors kontrákat vezethetünk, akkor két pont lehet a jutalom a nagyon egységes Mezőkövesd ellen.

Grünfelder Péter számára különleges találkozó lesz a ...


TeljesNOV 17
közzétette admin  november 17, 2018 13:48  HírekAleksander Djurdjević kölcsönben Komlón


A Telekom Veszprém fiatal kapusa a szezon végéig a Sport36-Komlóban folytatja pályafutását. Fotó: Vörös Dávid

Az elmúlt hetekben nehéz helyzetbe került együttesünk, ugyanis az első csapat mindkét kapusa – Selymes Attila és Ante Granić is – sérülést szenvedett. Ezt követően klubunk felvette a kapcsolatot a Telekom Veszprém vezetésével, jelezve igényünket, hogy harmadik számú kapusuk, Aleksander Djurdjević a jelenlegi idény végéig kölcsönben szerepeljen nálunk.

A két egyesület vezetősége végül megegyezett a 21 éves, 193 cm-es hálóőr játékjogát illetően, aki így 2019. június 30-ig a komlói együttes kötelékébe tartozik.

Szigeti Szabolcs, a Sport36-Komlót működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója legelőször is köszönetét fejezte ki a veszprémieknek a gyors megoldásért, hiszen több klubot is megkerestünk a nehéz helyzetünkben, de segítséget csak a Telekom Veszprémtől kaptunk. A bakonyiak első kérésre partnernek bizonyultak, így a tehetséges szerb hálóőr már a napokban csatlakozhat a komlói kerethez.

A szerb utánpótlás-válogatottaknál is számításba vett Djurdjević három éve áll a Veszprém szolgálatában, eddig 29 mérkőzésen kapott lehetőséget.

komloiujsag.hu
NOV 16
közzétette admin  november 16, 2018 7:07  HírekVereség Csurgón a Ligakupában


Már az első játékrész közepén jelentős előnyt adtunk a házigazdáknak, ami gyakorlatilag a mérkőzés végéig kitartott. Fotó: archív

Ligakupa „C” csoport:
Csurgói KK – Sport36-Komló 27:23 (14-10)
Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok 500 néző V: Paska, Vastag

KOMLÓ: Szabó M. – Gebhardt 2, Pál Á. 2, Kovács M., Katzirz, Sunajko 1, Wéber 8.  Csere: Szilágyi (k), Manojlovity 1, Szkokán 2, Marcsek 4, Hoffmann 2, Illés 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A mérkőzés alakulása: 5.p 5-2 10.p 6-5 15.p 7-6 20.p 10-6 25.p 12-8 40.p 18-4 50.p 23-18 55.p 26-22

Kiállítások: 8p illetve 2p (Pál Ádám kék lappal kizárva)

Hétméteresek: 3/2 illetve 6/5

Kilvinger Bálint: „Kritikus helyzetekben rendre rosszul döntöttünk, ezért nem lett szorosabb az eredmény.”

A találkozó 25. percében Pál Ádám ellen – átlövés közben – szabálytalankodtak a hazai védők. Elveszítette egyensúlyát, a hátára esett; megjegyzését félreértették a játékvezetők, és  kék lappal büntették a komlói játékost.

A csoport állása: 1. Csurgó (3m) 6p 2. Veszprémi KKFT Felsőörs (2m) 2p 3. Sport36-Komló (3m) 2p 4. Telekom Veszprém (1m) 0p

komloiujsag.hu
NOV 14
közzétette admin  november 14, 2018 13:40  HírekNem született meglepetés Veszprémben


Nem tudtuk megnehezíteni a házigazda topcsapat dolgát, Davis David együttese könnyed győzelmet aratott a veszprémi találkozón. Kilvinger Bálint keretünk valamennyi játékosát pályára küldte, kapuban Szabó Martinnal és Szilágyi Benjaminnal. Fotó: Veszprém Handball TV

  K&H Kézilabda Liga 8. forduló:

Telekom Veszprém – Sport36-Komló 40:20 (19-10)

Veszprém, 500 néző V: Rontó, Szanyi

KOMLÓ: Szabó M. – Szkokán, Obradović 1, Grünfelder, Katzirz, Jerković, Marković 2 Csere: Szilágyi (k), Sunajko 5, Balázs 1, Kovács M. 2, Matić 3, Wéber 3, Marcsek 1, Gebhardt 1, Manojlovity Vezetőedző: Kilvinger Bálint

VESZPRÉM: Mikler – MARGUC 6, Tönnesen 4, Toft Hansen 1, Lékai 3, Mackovsek 4, STRLEK 6. Csere: Ilics 3, Nilsson 4, Terzic, Nenadic 2, Mahé 5/5, Ernei, Hornyák 2. Edző: David Davis

A mérkőzés alakulása: 10.p 9-5, 20.p 15-8, 35.p 22-12, 55.p 36-19

Kiállítások: 2p illetve 10p  Hétméteresek: 5/5 illetve 3/2

Kilvinger Bálint: „A Veszprém kiemelkedő csapata a magyar mezőnynek, ami a mai mérkőzésen is bebizonyosodott.”

Villámrajtot vett a Veszprém. Öt perc alatt már négy góllal elhúztak Lékaiék. A félidőben Sunajko Filip tartotta a lelket csapatunkban: az irányítónk 4 gólt is elsüllyesztett a hazai kapuban. Rontott és kivédett lövéseinknek is betudható, hogy 19-10-et mutatott az eredményjelző a szünetben.

Nem változott a játék képe a ...


Teljes
[prev]  1 2 [3] 4 5 6 7 ... 123 [next]11-15 of 614