Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: JANUÁR 2020


JAN 15Egy tét- és egy tesztmeccsel hangolódik csapatunk a héten a februári rajtra


Január 6-án kezdte meg a munkát férfi NBI-es csapatunk a tavaszi szezonra. A héten már két meccset is játszanak a Kilvinger-legények.

A monoton edzések közepette már mérkőzések is szerepelnek a felkészülés második hetében. Együttesünk szerdán előbb Nekcsén, a NEXE otthonában lép pályára. Majd a horvátországi fellépést követően a pénteki NEKA elleni Liga Kupa-találkozó következik a programban.

Utóbbi mérkőzés 17 órakor kezdődik a Városi Sportközpontban. Pontszerzéssel már a továbbjutást ünnepelhetjük, hiszen egyelőre hibátlan csapatunk a sorozatban. Mint ismert a csoport harmadik résztvevője a PVSE csapata.

komloiujsag.hu

JAN 3
közzétette admin  január 03, 2020 20:54  HírekHétfőtől megkezdi a munkát kézilabdacsapatunk


Január 6-án 18 órától kezdi meg a felkészülést NBI-es kézilabdacsapatunk. A februári (tavaszi) rajtig több gyakorló mérkőzésen is pályára lépnek játékosaink, de lesz egy NEKA elleni visszavágó a Liga Kupában is.

Felkészülési mérkőzések a bajnoki rajtig:

01.15. szerda RK NEXE – Sport36-Komló (Nekcse)

01.17.17:00 péntek Liga Kupa Sport36-Komló – NEKA

01.22.18:00 szerda Sport36-Komló – Balatonfüredi KSE

01.25.18:00 szombat Sport36-Komló – NEXE

Az első bajnoki mérkőzés: Sport36-Komló – FTC 2020.02.01. 18:00 (szombat)

komloiujsag.hu

[prev]  1 2 [3]11-12 of 12
RSS