A Fradi legyőzését követően újabb kézilabdaünnepre készül a komlói kézilabdacsalád. Kedden az aktuális spanyol Európa-bajnokokat is felvonultató MOL-Pick Szeged látogat a sportközpontba.

Egy rosszul induló, ám mégis fiesztával záródó Fradi-meccs után a MOL-Pick Szeged csapata látogat Komlóra. A dél-alföldiek vasárnap Csurgón léptek pályára, komlói fellépésük egyfajta főpróbának is tekinthető a hétvégi Aalborg elleni BL-fellépésük előtt.

Hogy Juan Carlos Pastor kiket küld pályára Komlón, egyelőre kérdéses, de a Szeged kerete bármilyen formációban igen erős. Nagy Bence után további Eb-résztvevők vizitálnak a csarnokunkban. A Csurgó ellen pályára lépők közül mindössze Alilović, Blazević, Sigurmannsson Nagy Martin, valamint a sérült Gaber és Bodó Richárd nem volt ott az Európa-bajnokságon. Sőt, minden bizonnyal két kontinensbajnokot is üdvözölhetünk a spanyol Maqueda és Canellas személyében.

Nálunk érthetően kiváló a hangulat a csapat körül. A remélt, de nem előre betervezett két ponttal még feljebb kúsztunk a tabellán. Ráadásul mentális erejét is megmutatta a gárda – egy erősen felejthető kezdés után hajunknál fogva húztuk ki magunkat az ingoványból. Ante Granić szenzációs teljesítményt nyújtott. 40%-os védési mutatója, valamint a mezőnyjátékosok óriási munkája felejthetetlen estét varázsolt a csarnokba.

K&H Kézilabda Liga 15. forduló, 02.04. kedd 18 óra:

Sport36-Komló – MOL-Pick Szeged

Komló, Városi Sportközpont V: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

Néhány információ a szurkolóknak a MOL-Pick Szeged elleni találkozóról:

Február 4-én 16.00-kor nyit a pénztár és a kapu.

A belépők árai: 1800 Ft, szurkolói kártyával 1500 Ft.

Csak megvásárolt belépőjeggyel vagy bérlettel lehet belépni, az egyéb igazolványok nem érvényesek a találkozóra.

6 év alatt ingyenes a belépés.

A szakosztály játékosai az öltözők felőli kapu mögött foglalhatnak helyet.

komloiujsag.hu