Két ponttal megelőzhetnénk riválisunkat, de ragadhatnánk a dobogóért harcolókra is. Komló – Csurgó kézirangadó következik.

A Sport36-Komló – Csurgói KK összecsapás a Dél-Dunántúlon rangadónak számít, és nem csak a két csapat táblázaton elfoglalt helyzete miatt, hanem azért is, mert a felek igencsak jól ismerik egymást. Elmondható, hogy- nálunk akár Szkokán Szabolcsot, Manojlovity Stefánt, a somogyiaknál pedig Gafar Hadziomerovicot vagy Gebhardt Ádámot nézzük – többen szagolták a rivális csapat öltözőjének illatát, megismerték annak titkait.

Egy korábbi hosszabb „csurgói” időszakot leszámítva, az utóbbi időben jóval kiegyenlítettebb a régiós párharc. Ősszel például csak egy utolsó másodpercekben elpuskázott helyzet miatt nem született komlói győzelem Csurgón, az előző szezonban pedig ugyancsak egy végjátékban rontott lövésünk miatt vitt el egy pontot Komlóról a piros-fehér vendégcsapat.  

Ráadásul a két gárda március 11-én a Magyar Kupában is összecsap, ami újabb csavart ad a szombaton 18 órakor kezdődő derbinek, amelyen a tapasztalatok alapján ismét rendkívüli csatára van kilátás.

K&H Kézilabda Liga 16. forduló, február 22. 18 óra:

Sport36-Komló (8.) – Csurgói KK (7.)

Komló, Városi Sportközpont V: Nagy, Túróczy

komloiujsag.hu