Elképesztően nagy küzdelemben, a kézilabda minden varázsát felvonultató mérkőzésen győztük le 23-22-re a Ferencvárost. A mérkőzés főszereplői mondták:

Horváth Attila, az FTC-HungaroControl vezetőedzője: „Gratulálok a Komlónak és a csapatomnak is, nagyot küzdöttünk, tudtuk, hogy ilyen küzdős meccs lesz. Amíg játszottuk a kézilabdát, addig eredményesek voltunk, de nem tudtunk alkalmazkodni a játékvezetéshez, ezt a statisztikákban is látható. Küzdöttünk, de ennyire volt elég, emelt fővel hagyhattuk el a pályát.”

Nagy Bence, az FTC-HungaroControl válogatott játékosa: „Gratulálok a Komlónak! Azt gondolom a szívünk a helyén volt, ha a fejünk is ott lett volna bizonyos meccsszituációkban, akkor biztosan eredményesebbek tudtunk volna lenni. Benne volt a meccsben, hogy vereséget szenvedünk, megtettünk mindent, hogy ne így legyen. Sajnos a Komló rutinosabb volt az adott szituációkban, amikor kellett. Nagyon jól kezdtünk, aztán talán egy kicsit elfáradtunk, vagy talán a Komló friss emberei tudtak újat hozni a mérkőzésbe, ami bennünket kicsit összezavart.”

Kilvinger Bálint, a Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Fradinak, mert nem adta könnyen a bőrét. Kellett egy kis szerencse is a győzelmünkhöz. Meglepetés nem ért bennünket, tudtuk, hogy az ellenfél gyorsan ránk fog jönni az elején, mégis csak néztük őket. Sokat hibáztunk, de nem adtuk fel akkor sem, amikor a második félidőben ellépett a Fradi. Örülök, hogy nyerni tudtunk.”

Ante Granić, a Sport36-Komló kapuvédője: „Gratulálok a vendégeknek, és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Nagyon nehéz meccs volt. Tudtuk, hiszen edzőnk is felhívta a figyelmet, hogy egygólos mérkőzés lesz. Az utolsó percig reménykedtünk a győzelemben.”

komloiujsag.hu