Tízgólos vereséget szenvedett a Sport36-Komló a MOL-PICK Szeged ellen. A mérkőzés szereplőinek véleménye:

Juan Carlos Pastor, MOL-Pick Szeged vezetőedzője: – Fontos volt, hogy ma mindenki játéklehetőséghez jusson, így több játékosomat is tudtam pihentetni a meccsen. Mindenki hozzátett a győzelemhez.

Rosta Miklós, a MOL-Pick Szeged Eb-t megjárt játékosa: – Azon dolgozunk, hogy minél jobban játszunk meccsről meccsre. A mérkőzés elején egy kicsi bealudtunk, a Komló meglepett bennünket. De ezután magunkra találtunk és átvettük az irányítást, és magabiztosan szereztük meg a győzelmet.

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Jól kezdtük a meccset, jó ritmusunk volt, de ahogy fáradtunk, lassultunk is, és a Szeged is egyre jobban magára talált. A kimaradt helyzetek és az eladott labdák miatt gyors gólokat kaptunk. Egy kicsit álmosak voltunk a szombati meccs után. Örülök, hogy a végére tudtunk faragni a hátrányunkból. Igyekeztünk felhasználni ezt a mérkőzést a jövő tekintetében, mert van még feladatunk ebben a bajnokságban.”

Selymes Attila, a Sport36-Komló hálóőre: „Gratulálok a Szegednek, egyben szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, hogy tízgólos hátrányban sem pártoltak el tőlünk. Az első tíz percben partiban tudtunk lenni a világ egyik legjobb csapata ellen. Utána sajnos kinyílt az olló. Elfáradtunk, ennek talán oka, hogy közel volt a szombati mérkőzés. A Szeged egy más szint, mi a saját feladatainkra figyelünk, a saját rangadóinkat szeretnénk megnyerni, hogy ott tudjunk maradni a középmezőny elején.”

komloiujsag.hu