27-23-ra kikapott együttesünk a Csurgótól. A mérkőzés szereplőinek véleménye:

Baranyai Norbert, a Csurgó edzője: „Mindig kiélezett párharc a Komló-Csurgó. Rendre presztízsjellege van, különösen most, hogy egymás szomszédai voltunk a tabellán. Gratulálok a csapatnak, mert egy borzasztóan nehéz pályáról sikerült a két pontot elhoznunk. Kapusteljesítményünk 60 percen keresztül nagyon jó volt. Az utolsó negyedórában tudtunk frissíteni, megvolt a kellő koncentráció, nem hibáztunk a ziccereknél, extra kapusteljesítményünknek köszönhetjük a győzelmünket. Sok kiállítás volt, megpróbáltunk alkalmazkodni hozzá, úgy tűnik sikerült.”

Pallag Péter, a Csurgói KK kapusa: „Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Éppen ezért nagyon örülünk a két pontnak, mert innen nagyon kevés csapat távozik pontokkal. Fantasztikus a közönség, fantasztikus atmoszférájú a komlói csarnok. Azt gondolom, hogy a végjátékban talán mi voltunk többen, frissebbek voltunk. Ennek köszönhetjük, hogy megnyertük a mérkőzést. Jövő héten újabb nehéz mérkőzés vár ránk, a Gyöngyös ellen, ott is szeretnénk begyűjteni a két pontot. További sok sikert a Komlónak!”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Csurgónak, azt gondolom megérdemelten győzött itt ma, főleg azért, mert mi ma sokat hibáztunk. A heteseket és a tiszta ziccereket egy ilyen mérkőzésen nem lehet elhibázni, mert egy nagyon jó ellenfél volt velünk szemben fenn a pályán. Mai eredménytől függetlenül készülünk tovább, a következő hét feladatára.”

Jerkovic Srecko, a Sport36-Komló átlövője: „Elsősorban gratulálok a Csurgónak a korrekt játékhoz. Egy nagyon nehéz mérkőzés volt, egy nagyon nehéz csapat ellen. Megérdemelten győzött ellenfelünk. Mi ma 40-45 percig mérkőzésben voltunk, utána jött egy kis visszaesés, dekoncentráció a játékunkban.Kimaradt egy-két ziccer, egy-két hetes, és ez egyből eldöntötte a mérkőzést, mert a Csurgó könyörtelenül kihasználta. Jövő héten itt a lehetőség, hogy kijavítsuk a hibákat.”

komloiujsag.hu