A Sport36-Komló – Dabas (37-26) Liga Kupa-mérkőzés szereplőinek nyilatkozatai:

Tomori Győző, a Dabas vezetőedzője: „A mai mérkőzésen, amit szerettünk volna, úgy érzem, elértük. A fiatalok bátran játszottak, egy-egy időszakban komoly kézilabdát mutattak be. Jó volt őket látni idegen környezetben, egy erős csapat ellen. Kipróbálhattuk, hogy miként teljesítenek, mielőtt részfeladatokat kaphatnak az NBI-es csapatunkban. Gratulálok a nagyarányú győzelemhez a Komlónak. Próbáljuk a Liga Kupát felhasználni a következő feladatokra való felkészülésben.”

Hermann Ákos, a Dabas „elsőmeccses” fiatal kapuvédője: „Szeretnék én is gratulálni a Komlónak. Úgy gondolom, hogy fiatalságunk ellenére jó meccset sikerült játszanunk. Jól esett, hogy az edzői stábtól bizalmat kaptam. Próbáltam mindent megtenni a csapatért.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Igyekeztünk a mérkőzésen formába hozni a korábban kevesebbet játszókat. Az elején döcögött a játék, a Dabas fiataljai mutattak szép dolgokat. A védekezésünk ezt követően megszilárdult, előnyre tudtunk szert tenni. Igyekeztem néhány olyan fiatalt szerepeltetni, akire kíváncsi voltam, hogy ilyen tétmérkőzésen mire képesek. Gratulálok a fiataloknak, itt megtapasztalhatják, milyen egy NBI-es találkozó. Szeretnénk továbbjutni és egyben a következő bajnokira is felkészülni.”

Kovácsevics István, a Sport36-Komló ifjúsági korú játékosa: „Azzal küldtek pályára bennünket, hogy bátran álljunk bele a mérkőzésbe, ne féljünk az ütközésektől, lőjünk bátran, de fegyelmezetten játsszunk. Ezt úgy érzem, sikerült megvalósítani, annak ellenére, hogy az ifimeccsekhez viszonyítva itt nagyobb testsúlyú játékosokkal találkoztunk.”

komloiujsag.hu