Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: JÚLIUS 2019


JÚL 22
közzétette admin  július 22, 2019 6:56  HírekKézilabda utánpótlás: az ifik már a konditeremben vannak


Majd’ hogy a legfrissebbek voltak az ifjúsági I. osztályú mezőny csapatai közül a Sport36-Komló játékosai. Péter Szabó Dávid edző vezényletével július 15. óta napi két edzéssel készülnek a bajnoki rajtra.

Remek idényt zárt ifjúsági csapatunk az I. osztályban. A sokáig a kieső pozíciójában tanyázó együttesünk Szappanos Gergely irányításával – bravúros tavaszt követően – a 10. helyen zárta a bajnokságot, megelőzve a Szigetszentmiklós, a Győr, a Várpalota és a Rév csapatát is.

Szinte alig zárult le a biztos bennmaradást hozó 2018/19-es szezon, máris belevágtak a munkába Illés Leventéék. Napi két edzéssel készülnek a bajnoki rajtra, így nem meglepő, hogy már reggel a konditeremben értük utol a játékosokat, akik – NBI-es átlövőnk, az erőnléti edző szerepkörébe bújt – Balázs Sándor utasításai alapján végezték a feladatokat.

Amíg a fiúk izzadtak, addig Péter Szabó Dávid edzőtől tudtunk meg néhány aktualitást a csapattal kapcsolatban.  

Lesz feladata bőven a 20-21 fős keretnek, hiszen az I. osztályú ifibajnokság mellett a III. osztályban is (mint címvédő) pallérozódhatnak fiataljaink. Emellett, a tervek szerint a csapat legjobbjai – kiegészülve néhány felnőtt játékossal – érdekeltek a Liga ...


TeljesJÚL 10Sorsolás: nehéz ősz elé nézünk; a Ferencvárossal kezdünk idegenben


Nem vár könnyű időszak NBI-es kézilabdázóinkra. Óriási türelemre, nyugodt légkörre lesz szüksége csapatunknak ahhoz, hogy minél eredményesebben jöjjünk ki az igencsak nehéznek tűnő őszi szezonból.

Szigeti Szabolcs ügyvezető igazgató arra a kérdésünkre válaszolt, hogy milyennek látja a sorsolást: „Volt már könnyebb és persze nehezebb is a sorsolásunk. Közhely, ha jól akarsz szerepelni mindenkit le kell győznöd. Mégis azt kell mondanom, hogy nehéz kezdet lesz. Az első négy mérkőzésből hármat idegenben játsszuk, a hazain pedig a bajnokesélyes Szeged az ellenfél. Sőt, ha azt nézem, hogy ezt követően a Tatabányát fogadjuk, kimondottan nehéz. Nincs mese, idegenben kell gyűjtögetni a pontokat az elején. Számítunk a szurkolóinkra a Fradi, a Csurgó és a Vác otthonában is.”

„Ráadásul – erről is beszélt ügyvezetőnk – a Komlói Napok ideje alatt lenne a Szeged elleni meccs, amikor az EXPO miatt nincs csarnokunk. Ezt a helyzetet is még meg kell oldani.”

Kilvinger Bálintot a kedd esti edzés előtt értük utol: „Nehéz kezdet lesz az biztos, de ha jól szeretnénk szerepelni, akkor fontos, hogy idegenben is eredményesek legyünk. A tavasz néz ki jobban, de ...


TeljesJÚL 8
közzétette admin  július 08, 2019 12:17  HírekHétfőtől kezdődik a felkészülés


Fotó: átalakul csapatunk

Július 8-án kezdi a felkészülést NBI-es kézilabdacsapatunk a szeptember elején kezdődő bajnokságra.

A mintegy 8 hetes intenzív munka ismerkedéssel, felmérésekkel indul, majd a következő periódusban már tesztmérkőzések is színesítik a felkészülést.

Az átlagban napi két edzést vezénylő Kilvinger Bálintnak idén kicsit nehezebb dolga lesz, hiszen a szokásosnál nagyobb játékosmozgás volt a bajnokság zárását követően a kék-fehéreknél. A távozók pótlására a Mezőkövesd, a Cegléd, az Eger, a Fradi és a NEKA kötelékéből érkeznek játékosok, akiknek a beépítése hosszabb időt vehet igénybe.

A bajnokság alapszakasza szeptember 1-jétől május 10-ig tart, azt követően játsszák le az oda-visszavágós bajnoki döntőt.

A szakosztályvezetés a játékszünetben sem tétlenkedett. Beadta a nevezést az NB I, a felnőtt Magyar Kupa, az ifjúsági és serdülő I. osztály küzdelmeire. Idén is részt veszünk a Liga Kupa sorozatában, és előreláthatólag ifjúsági 2. csapatunk (bajnoki címvédőként) is indul az ifi 3. osztály pontvadászatában. Leány serdülőcsapatunk szintén a 3. osztályban pallérozódik tovább. A gyermekbajnokság csak iskolakezdés után rajtol, valamennyi korosztályban képviselik a gyerekek a komlói színeket.

Természetesen beszámolunk az felnőttcsapat felkészüléséről. A 2019/20-as bajnokság szakmai elképzeléseire később korosztályonként is kitérünk.

Végül egy aktualitás. Talán ...


TeljesJÚL 2
közzétette admin  július 02, 2019 9:21  HírekA NEKA-tól érkezett játékossal bővült keretünk


Fotó: NEKA

Újabb játékossal bővült a Sport36-Komló NBI-es kézilabdacsapatának kerete. A NEKA-ból érkező Csomor Tamás a balszélen segítheti együttesünket.

A 20 éves Csomor Tamás a hátrahagyott szezonban a NEKA csapatát erősítette az NBI/B-ben és az ifjúsági I. osztályban. A felnőttek bajnokságában 37 gólig jutott, míg az ifjúságiak között 52-szer talált be. Jelenleg is a juniorválogatott tagja; a távozó Wéber Tamás helyét foglalhatja el Igor Marković mögött.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a megszokotthoz képest nagyobb vérátömlesztésen esik át csapatunk a nyáron. Csomor Tamás előtt a következő játékosok érkeztek: Oláh Tamás (FTC), Bruno-Wili Zobec (Cegléd), Takács Bence és Vaskó Péter (Eger) Jóga Norbert (Mezőkövesd).

A már bejelentett távozók – Branko Obradović, Bogdan Petričević, Gebhardt Ádám, Kis Dániel – után Marcsek Gábor, Szabó Martin és Wéber Tamás is elhagyja a klubot. Szabó Martin Kecskemétre kerül egy évre kölcsönbe. Wéber Tamás utánpótlás-edzőként és sportszervezőként továbbra is a klubunk rendelkezésére áll, ám gólokkal a PEAC Pécs együttesét segíti a jövőben. Marcsek Gábor új csapatáról egyelőre nincs információ, helyét Gajdos Dániel foglalja el a keretben.

A csapat július 8-án kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

komloiujsag.hu

...
[prev]  1 [2]6-9 of 9
RSS