Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: MÁJUS 2019


MÁJ 4
közzétette admin  május 04, 2019 14:14  HírekEgyelőre négy játékos az érkezési oldalon


Ifi-, junior és „B” válogatott fiatalokkal frissíti keretét a Sport 36-Komló NBI-es kézilabdacsapata.

Egy kivétellel kialakult a Sport36-Komló 2019/20-as kerete. A pályafutását befejező jobbátlövő Branko Obradović helyére két játékos is érkezik. A 8-szoros ifi- és 27-szeres juniorválogatott Oláh Tamás a Fradi zöld-fehér mezét cseréli fel a Sport36-éval. A PLERT, a Gyöngyöst, a Balmazújvárost és az Orosházát is megjárt játékoson kívül szintén erre a posztra érkezik – a jelenleg még a ceglédieket erősítő – 23 esztendős horvát Bruno-Wili Zobec. A gólerős játékos 71 találatnál jár ebben az NBI-ben. Két éve még a Varazsd színeiben az EHF Kupában volt érdekelt.

Két játékost is kiszemeltünk Dobóék városából: a jobbszélső Vaskó Péter és a balátlövő-irányító Takács Bence Egerből teszi át székhelyét Komlóra. A 24 éves Vaskó Mezőkövesdről került Egerbe, előtte Tatabányán kézilabdázott. Takács Bence 15 alkalommal lépett pályára az ifjúsági válogatottban, 22-szer a juniorok között. A rutinos kézilabdázó 89 góljával együttese második legeredményesebb játékosa a bajnokságban. Az őszi bajnokinkon 9 gólt süllyesztett hálónkba, alaposan megkeserítve védőink életét.

Oláh és Vaskó szerepelt az utóbbi években ismét reflektorfénybe került „B” válogatottban.

Ahogy az már több sajtóorgánumban is megjelent, szó van arról, hogy ...


TeljesMÁJ 4
közzétette admin  május 04, 2019 14:13  HírekSúlyos vereség Balatonfüreden


Nem volt benne a pontszerzés a mérkőzésben. Hiába reménykedtek Csurgón, nem tudtuk megnehezíteni a Balatonfüred dolgát a 24. forduló nyitó találkozóján. Fotó: archív

K&H Kézilabda Liga 24. forduló:

Balatonfüredi KSE – Sport36-Komló 35:24 (18-13)

Balatonfüred, 400 néző V: Bócz, Wiedemann

Bár a mérkőzés első gólját Marković szerezte, nem úgy alakultak a dolgok az elején, ahogy szerettük volna. 5-2-es hazai vezetésnél Kilvinger Bálint ki is kérte első idejét, ami leginkább arra volt csak elég – különösképp Obradović jóvoltából –, hogy jegeljük a háromgólos különbséget (9-7).

Az első negyedóra elteltével tovább nyílt az olló a két együttes között. Topić egy percen belül két gólt is lőtt, amivel 5 gólosra hízott a differencia (15-10). Ezt követően is inkább a hazaiak domináltak – volt, hogy már hattal is vezettek Déberék (18-12).

Jól jött a gólkirályi címért versenyben lévő Marković két hetesből szerzett gólja, no meg a csereként beállt Đurđević védései, így „csak” 5 gólos hátrányból kezdhettük a második félidőt.

Topić-góllal indult a második 30 perc, sőt Máthé is betalált, így már tekintélyes hátrányba került csapatunk (20-13).

Kilvinger Bálint a 40. perc táján kérte ki második idejét (25-16). Annyit elért mesterünk, hogy ...


Teljes
[prev]  1 2 [3]11-12 of 12
RSS