Gólzáporos mérkőzésen jutott be csapatunk a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában.

Csikócsapattal érkezett Komlóra a Budakalász a Magyar Kupa 4. fordulójában. A létfontosságú Orosháza elleni mérkőzésre tartalékolva, a fiatalok kaptak lehetőséget Forgács Gyulától. És éltek vele, hiszen sokáig tartották a lépést Katzirzékkal.

Leginkább távoli gólokkal lepték meg védelmünket a vendégek; talpról eleresztett jó ütemű lövéseik gyakran utat találtak kapunkba.

Szerencsére nálunk is „kiosztotta” a puskaport Kilvinger Bálint. Bruno Zobec, Szkokán Szabolcs és Sunajko Filip külön versenyt vívott a mérkőzés legeredményesebbje címért. A virtuális díjat végül irányítónk vehette át, aki egymaga 9-szer vette be a kifejezetten jól teljesítő Vasvári kapuját.  

A győzelemmel bejutottunk a 8 közé, ahonnan csak egy – igaz vélhetően egy nagyobb lépés a Final Four.

Magyar Kupa 4. forduló:

Sport36-Komló – Budakalász 41:28 (19-12)

Komló, Városi Sportcsarnok 300 néző V: Felhő, Öcsi

KOMLÓ: Selymes – SZKOKÁN 7, ZOBEC 7, Takács 1, Jóga 1, SUNAJKO 9, Csomor 4. Csere: Đurđević (k), Katzirz, Grünfelder 3, MANOJLOVITY 5, Vaskó 2,  Kaáli Nagy 1, Gajdos 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A vendégcsapat legeredményesebb játékosai: Fekésházy Zs. 6, Borbényi 6, Ivanica 4, Tóth D. 4, Schulteisz 3.

Hétméteresek: 1/- illetve 2/1 Kiállítások: 2p illetve –

A Magyar Kupa 4. fordulójának eredményei: Balatonfüred – Eger 37-23, Orosháza – Tatabánya 23-23, PLER (NBI/B) – Csurgó 22-31, Gyöngyös – Mezőkövesd 26-28, Budai Farkasok (NBI/B) – FTC 26-32

A továbbjutás egy mérkőzésen dőlt el. A döntetlen a vendégeknek kedvezett. A következő fordulóban a győztesekhez csatlakozik a Veszprém és a Szeged gárdája.

komloiujsag.hu