A 4. fordulóval folytatódik a Magyar Kupa sorozata. A Sport36-Komló ellenfele hazai pályán az a Budakalász lesz, aki ellen november közepén egy elképesztően fordulatos mérkőzést játszott. Fotó: archív

Egyértelmű továbbjutási esélyekkel lépünk pályára szerdán a Budakalász ellen. Ezt nem csak a két csapat közötti pontkülönbség, hanem a forma is alátámaszt. Míg Kilvinger Bálint fiai zsinórban szállítják a pontokat, addig a vendégek botladoznak a bajnokságban. Legutóbb a kötelező győzelem helyett egy nehézkes döntetlennel kellett megelégedniük hazai pályán a kiesés elől menekülő Mezőkövesddel szemben.

Nálunk már ünnepi hangulat uralkodik – nemcsak a közelgő karácsony, hanem megszerzett 14 pont miatt is mosolygós arcokat láthattunk a hétfői edzésen.

A néhány fordulóval ezelőtt egy végletekig izgalmas, 34-33-as komlói győzelemmel végződött találkozót játszottak a csapatok. A meccs legkiemelkedőbb teljesítménye Takács Bencéé volt, aki 13 góllal járult hozzá a győzelemhez.

Magyar Kupa 4. forduló, december 11. 18 óra:

Sport36-Komló – Budakalász

Komló, Városi Sportcsarnok V: Felhő, Öcsi

A Magyar Kupa 4. fordulójának párosítása: Balatonfüred – Eger, Orosháza – Tatabánya, PLER (NBI/B) – Csurgó, Gyöngyös – Mezőkövesd, Budai Farkasok (NBI/B) – FTC

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A döntetlen a vendégeknek kedvez. A következő fordulóban (a legjobb 8 között) a győztesekhez csatlakozik a Veszprém és a Szeged gárdája.

komloiujsag.hu