A Sport36-Komló – Budakalász (34-33) mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Forgács Gyula, a Budakalász mestere: „Gratulálok a Komlónak a győzelemhez, de az én csapatomnak is jár a gratuláció. Azt kaptuk a mérkőzésen, amire készültünk. Sikerült a hazai csapat második szándékú lerohanásait lelassítani. Az utóbbi hetekben a játékunkba bekerült új elemeket egyre jobb hatékonysággal tudjuk végrehajtani. A kapott gólok száma ellenére voltak jó szakaszaink a védekezésben. Sajnos az olyan visszatérő hibák, melyek egy ilyen fiatal csapatnál jellemzőek, most is megvoltak. Próbálunk többet futni, könnyebb gólokat szerezni, ami működött is, de sajnos ebben benne van a hiba. Ezekből a második félidőben több is volt, amivel vissza tudtuk hozni a Komlót a meccsbe. Reálisan a döntetlent megérdemeltük volna. Én megadtam volna az utolsó gólt, amit szabaddobásból lőttünk. Az a nehéz, hogy már sokadszor vagyunk szimpatikus vesztesek. Most jönnek az olyan mérkőzések, ahol mi leszünk az esélyesek. Meg vagyok győződve, hogy csapatom nem kieső szintű csapat, de ezt pontokban is realizálni kell. Sok sikert kívánok a Komlónak a továbbiakban!”

Gábor Marcell, a Budakalász támadója: „Gratulálok a Komlónak, egy jó iramú mérkőzést játszottunk, amiben alapjában véve benne van a sok hiba. A kapkodás abból is adódott ma, hogy három hete nem játszottunk tétmérkőzést. Ezt kihasználta a Komló, bár úgy érzem, nem érdemeltünk vereséget. Most négy olyan mérkőzésünk következik, amelyből hármat mindenképpen meg kell nyernünk, és meg is fogunk.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Budakalásznak, mert itt mindenki azt gondolta, hogy a két pontot simán be kell húznunk. Videóztam a játékukat, s láttam, hogy nem véletlenül nyertek a Ferencváros ellen. Ha jól megy a játék, akkor könnyű nyerni. Van, amikor nem, és akkor nagyon kell küzdeni nekünk. Ma ez várt ránk elsősorban. Kapkodtunk, voltak hibák, de ez benne van a játékban. Sokgólos mérkőzés is lett belőle. Roppant hullámzó volt a mérkőzés, ami sok feszültséget okozott. Reménykedtem, hogy a második félidőben vissza tudunk jönni. Amikor lehetőség nyílt, hogy nagyobb előnyre tegyünk szert, akkor mi hibáztunk. El kell ismernem, hogy a játék képe alapján reális lett volna egy döntetlen. Most nekünk volt egy kicsit több szerencsénk a végjátékban. Az gondolom, hogy egy értékes győzelmet szereztünk.”

Vaskó Péter, a Sport36-Komló jobbszélsője:„Gratulálok a Budakalásznak ahhoz, hogy ennyire megnehezítették a dolgunkat. Az első félidőben mi mentünk az eredmény után. Nagyon nehéz így játszani. Ezért is igazán értékes ez a siker, mert az akarat, a csapatmunka hozta meg a mai eredményt. Így kell hozzáállnunk a következőkben is a mérkőzésekhez, ahogy ma a második félidőben kijöttünk a pályára.”

komloiujsag.hu