A világ egyik legjobb csapata látogat hétfőn Komlóra az K&H Kézilabda Liga sorozatában. Aki lemaradt, hétfőn délelőtt 10 és 12 óra között a sportközpontban vásárolhat még jegyet a találkozóra. Délután a pénztár 15 órakor nyit.

Fehéroroszországi fellépését követően – gyakorlatilag 48 órán belül – lép parkettre Komlón a Telekom Veszprém. David Davis együttese hétgólos győzelmet aratott a fehérorosz Meshkov Breszt otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörében.  

A BL-ezüstérmes veszprémiek vendégjátéka számtalan magyar kézilabdabarát számára különleges esemény, ennek megfelelően nagy az érdeklődés a találkozó iránt. Sokan szeretnék testközelből látni a világsztárokat, megtapasztalni az a dimenziót, amelyben ezek a játékosok játszanak.

Információk szerint a veszprémiek legjobb összeállításban érkeznek Komlóra, de minden bizonnyal a Bresztben kevesebb lehetőséget kapott játékosoké lesz a főszerep hétfőn. Rossz hír a Lékai-fanatikusoknak, hogy a válogatott irányító – Kielcében elszenvedett sérülése miatt – biztosan nem jöhet a többiekkel.

Nem panaszkodhatnak meccshiányra a Sport36 kézilabdázói. Hiszen a Budakalász elleni idegőrlő mérkőzés után – ugyancsak 48 órával – máris jön az újabb megmérettetés, sőt szerdán 18 órától már a Vác lesz az ellenfelünk Magyar Kupa-mérkőzésen.

Igencsak felértékelődik Kilvinger Bálint edző stábjának munkája, akiknek leginkább a játékosok regenerálódását kell megoldania ebben az időszakban.

K&H Kézilabda Liga 13. forduló, november 11. 18 óra:

Sport36-Komló – Telekom Veszprém

Városi Sportközpont V: Paska D., Vastag S.

A találkozóra az éves bérletek és a „hárommeccses mini bérletek” is érvényesek. A vendégcsapat 50 jegyet igényelhetett, amely regisztrációhoz volt kötött.

A mérkőzés napján is lesz lehetőség jegyvásárlásra. Hétfőn 10-12 között a sportközpontban, elővételben is hozzájuthatnak belépőhöz a szurkolók. Aki pedig végképp lemaradt a tikett megvásárlásáról, az a 15 órai pénztárnyitás után pótolhatja lemaradását.

komloiujsag.hu