Rövid szünet után folytatódik a férfi kézilabda-bajnokság. A Sport36-Komló a nyár elején feljutott, de többéves NBI-es tapasztalattal rendelkező Vác otthonába látogat.

A bravúros csurgói pontszerzés után bízunk a jó folytatásban. Az esélyekről átlövőnk, Oláh Tamás beszélt, aki szerint a Vác jó egyvelegét mutatja a fiatal és tapasztaltabb játékosoknak. Egységes csapatot alkotnak, de nekünk folytatni kell azt a játékot, amit a Csurgó ellen elkezdtünk, és akkor eredményesek lehetünk.

Két szereplő számára különleges mérkőzéssel bír a pénteki találkozó. Az egyik Jerkovic Srecko, aki immáron a magyar kézilabda-válogatott kerettagjaként lép pályára a Duna partján, a másik a hazai gárda trénere, a Komlón ikonként tisztelt Skaliczki László, aki szép emlékeket őriz klubunkról.  

Égető szüksége van a pontokra mindkét csapatnak. A hazaiak egyelőre pont nélküliek, igaz Skaliczki László együttese a Veszprém és a Szeged elleni mérkőzéseken túl, azt a Ferencvárost fogadta, amely a két nagyhoz hasonlóan ugyancsak hibátlan teljesítménnyel áll a tabellán. Számunkra pedig azért, mert a következő játéknapon az eddig döcögősen teljesítő, éppen ezért vélhetően sebzett oroszlánként érkező Tatabányát fogadjuk. És hát négy idegenbeli mérkőzés után nem mutatna rosszul a 3 megszerzett pont.

K&H Kézilabda Liga 4. forduló, 2019.09.27. 18:30.

Váci KSE (14.) – Sport36-Komló (11.)

Vác, Bán Márton út 3. V: Felhő, Öcsi

 komloiujsag.hu