Szoros mérkőzésre van kilátás Csurgón. A Sport36-Komló regionális rangadón vizitál a somogyi városban.

Együttesünk a szegedi vereség, a Csurgó a Budakalász elleni győzelem ízével készül a pénteki rangadóra.

A „régiós csúcson” parázs mérkőzésre számít a Csurgó edzője. Ahogy fogalmazott, „mindkét együttest nagyon jó védekezés jellemzi”. Bencze József szerint fontos mérkőzés vár rájuk, ha sikerül két pontot szerezniük, akkor kijelenthető, hogy jó rajtot vett a bajnokságban a Csurgó – fogalmazott a mester a házigazdák honlapján.

A Ferencváros ellen kifejezetten jól védő Selymes Attila szerint jól felkészült csapatunk a Csurgóból. Kérdés, hogy mit tudunk kamatoztatni abból és a bajnokság eddigi meccseiből. Úgy vélekedik, ha a Fradi elleni második félidőből indulunk ki, akkor van keresnivalónk.

Kapuvédőnk kiemelte az ellenféltől Potočnikot és Oslakot, akiknek támadójátékát kellene semlegesíteni a pénteki derbin. És ha ebből tudnánk lerohanásgólokat szerezni, akkor szerinte lenne esély pontszerzésére, akár a győzelemre is.

Hogy a péntek 13 kinek hoz szerencsét, egyelőre nem tudni. Mindenesetre teljes csapattal, jó játékkal okozhatunk kellemetlen perceket a házigazdáknak. Számunkra is fontos lenne a pontszerzés, hiszen egy nehéz sorozat közepén vagyunk.

Ötéves viszonylatban a rangadókon a piros-fehérek felé billen a mérleg nyelve. Ám a legutóbbi években kiegyenlítődni látszik a pontok eloszlása. Komlón két döntetlen és egy hazai győzelem került be a statisztikába. Csurgón legutóbb két góllal kaptunk ki, az előtte lévő esztendőben megosztoztak a pontokon a riválisok. Győzni azonban még nem sikerült az NBI-ben Csurgón …

K&H Kézilabda Liga 3. forduló, 2019.09.13. 18 óra:

Csurgói KK – Sport36-Komló

Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok V: Horváth, Marton

Jegyárak: Normál: 1.500 HUF Diák, nyugdíjas, álló: 1.200 HUF 

komloiujsag.hu