Fotó: NEKA

Újabb játékossal bővült a Sport36-Komló NBI-es kézilabdacsapatának kerete. A NEKA-ból érkező Csomor Tamás a balszélen segítheti együttesünket.

A 20 éves Csomor Tamás a hátrahagyott szezonban a NEKA csapatát erősítette az NBI/B-ben és az ifjúsági I. osztályban. A felnőttek bajnokságában 37 gólig jutott, míg az ifjúságiak között 52-szer talált be. Jelenleg is a juniorválogatott tagja; a távozó Wéber Tamás helyét foglalhatja el Igor Marković mögött.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a megszokotthoz képest nagyobb vérátömlesztésen esik át csapatunk a nyáron. Csomor Tamás előtt a következő játékosok érkeztek: Oláh Tamás (FTC), Bruno-Wili Zobec (Cegléd), Takács Bence és Vaskó Péter (Eger) Jóga Norbert (Mezőkövesd).

A már bejelentett távozók – Branko Obradović, Bogdan Petričević, Gebhardt Ádám, Kis Dániel – után Marcsek Gábor, Szabó Martin és Wéber Tamás is elhagyja a klubot. Szabó Martin Kecskemétre kerül egy évre kölcsönbe. Wéber Tamás utánpótlás-edzőként és sportszervezőként továbbra is a klubunk rendelkezésére áll, ám gólokkal a PEAC Pécs együttesét segíti a jövőben. Marcsek Gábor új csapatáról egyelőre nincs információ, helyét Gajdos Dániel foglalja el a keretben.

A csapat július 8-án kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

komloiujsag.hu