A 2018/19-es bajnoki sorozat utolsó hazai mérkőzésén győzelemmel köszönne el NBI-es kézilabdacsapatunk szurkolóitól. A terve teljesítése látszólag könnyűnek tűnhet; a sereghajtó Vecsés látogat szombaton a sportközpontba.

Ünnepléssel, a két pont megszerzésével szeretné zárni a bajnokság utolsó hazai fellépését a Sport36-Komló kézilabdacsapata. Erre jó esély kínálkozik a még pont nélküli sereghajtó Vecsés ellen, akinek soraiban holnap a komlói kötődésű Újvári László is szerephez juthat.

Ősszel aránylag szoros mérkőzést játszottunk mostani vendégeinkkel. A Monoron rendezett találkozó 18. percében még a házigazdák vezettek. Két perccel a vége előtt még csak kettő volt közte, a vége 25-21 lett a javunkra. Hovatovább ez volt a Vecsés egyik legszorosabb mérkőzése, nem számítva a szintén kieséstől fenyegetett Cegléd elleni találkozóikat.

Ennek ellenére hazai győzelemben gondolkodik mindenki, és vélhetően sokan jönnek le a csarnokba – otthagyva a női BL Final Four-közvetítését – egy látványos mérkőzésért.

Látvány és ünneplés is lesz a mérkőzés kapcsán, hiszen a találkozó előtt köszöntik az aktív játékos pályafutásukat már korábban befejezett komlói legendákat: Kilvinger Bálintot, Nagy Zoltánt és Péter Szabó Dávidot. Sőt, a szünetre is marad ünnepelni való. Ugyanis ekkor adják át a III. osztályú korosztályos bajnokságot megnyerő második számú ifjúsági csapatunknak az aranyérmeket.

K&H Kézilabda Liga 25. forduló, 2019.05.11. 18 óra:

Sport36-Komló – Vecsési SE

Komló, Városi Sportközpont V: Paska, Vastag

A találkozó előtt 14 órától serdülő csapatunk az Éles KISE együttesét fogadja.

komloiujsag.hu