A Sport36-Komló – MOL-PICK Szeged mérkőzés (24-34) főszereplői mondták:

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője: – Gratulálok a Komlónak a jó meccshez. Hosszú ideig a válogatottnál voltak a játékosaink, tegnap edzettünk először, videóztunk és mára készültünk. Ma, akik többet játszottak, nem ennyit szántunk nekik, a Vardarra még nem gondoltunk. Nagyon pontatlanul játszottunk, ami a más rendszerben játszás jele. Nekünk megvan a sajátunk, amiben pontosságra van szükség, de a nemzeti együtteseknél elfelejtenek dolgokat a fiúk.

Bodó Richárd, a MOL-PICK SZEGED játékosa: – Gratulálok én is a Komlónak, jó csapatot győztünk le, látszott, abból is látszott, hogy többször felzárkóztak, de végül felőröltük őket. Mostantól van időnk a Vardarra készülni, de holnap még pihenünk picit.

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: – Gratulálok a Szegednek, igyekeztünk a legtovább megnehezíteni a dolgukat. Ez a mérkőzés jól illeszkedett a mostani periódusunkba. A fontos meccseinkre merítünk erőt ebből, bízom benne, hogy szombaton, Budakalászon még jobban fogunk kézilabdázunk majd. Az elmúlt időszakban a meccsek híján sokat edzettünk, remélem ezzel együtt tovább javul a formánk, amit az év végéig meg tudunk őrizni.

Marcsek Gábor, a Sport36-Komló játékosa: – Óriási élmény egy ilyen csapat ellen játszani, gratulálok a Szegednek, valamint köszönjük a szurkolóinknak a kiváló hangulatot. Jól ment a játék, jó labdákat kaptunk beállóban az átlövőktől, de nem csak a miénk az érdem a gólokért, igazi csapatmunka volt. 

komloiujsag.hu