A Telekom Veszprém kézilabdacsapata vendégeskedik kedden a sportközpontban.

Nem sokat pihenhettek a balul sikerült csurgói mérkőzés után kézilabdázóink. Erősítés és egy edzés fér bele a Telekom Veszprém elleni keddi mérkőzés előtt. Sztárvendégeink sem lógatták a lábukat. Vasárnap késődélután még Lisszabonban győztes Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mérkőzésen lépett fel David Davis együttese.

Várhatóan telt ház várja a bakonyiakat Komlón. Már szerdán megkezdődött a jegyek árusítása a mérkőzésre, melyet az M4 sportcsatorna élőben közvetít.

Az érdeklődés nagy, annak ellenére, hogy Veszprém idegenbeli mérkőzései – a Szeged, a Tatabánya és talán a Balatonfüred kivételével – inkább gálamérkőzésnek foghatók fel.   

Az autogramvadászok számára biztosan csalódás, hogy a veszprémiek norvég jobbátlövője, Kent Robin Tönnesen kézközépcsonttörés miatt biztosan nem lép parkettre Komlón.

A komlói kézilabdabarátokon kívül talán leginkább Aleksandar Đurđević, a Veszprémtől kölcsönkapott kapusunk várja a találkozót. Sok barátot üdvözölhet Alex a bakonyiaknál. Arra a kérdésre, hogy kinek a lövéseitől tart leginkább, egyértelműen Kentin Mahé volt a válasza, ám azt is hozzátette, hogy Dragan Gajićot nagyon ismeri, a jobbszélső biztosan nem jár túl az eszén, ha szembekerülnek egymással.

Hétfőn 17:30-tól a sportközpontban korlátozott számban még kaphatók jegyek a mérkőzésre.

K&H Kézilabda Liga 21. forduló március 26. 18 óra:

Sport36-Komló – Telekom Veszprém

Komló, Városi Sportközpont V: Paska, Vastag

komloiujsag.hu