14 gólos vereséget szenvedett NBI-es kézilabdacsapatunk a Telekom Veszprémtől.

A mérkőzés főszereplői mondták:

David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője: „Mindenki ismeri céljainkat. Fontos időszaka ez most a szezonunknak. Szerencsére jó kézilabdát játszunk, amit ma is megmutattunk. Minden mérkőzésen van tanulnivaló. Ma sikerült gyakorolnunk a mérkőzésen azokat a taktikai elemeket, amit a későbbiekben tudunk használni.”

Gasper Marguc, a Telekom Veszprém jobbszélsője: „Elég nehéz volt 48 órán belül két mérkőzést játszani. Szerencsére jól teljesítettünk ma. Voltak a magyar bajnokságban olyan mérkőzéseink, amelyek kicsit nehezebben sikerültek, főleg idegenben, de ma jól kontrolláltuk a mérkőzést 60 percen keresztül.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló: „Elsősorban gratulálok a Veszprémnek, hiszen az egész mérkőzést kézben tartották. Számítottunk rá, hogy ez nem lesz könnyű mérkőzés a számunkra. Voltak szép dolgaink, amikor sikerült ezt a jó védelmet feltörnünk, de követtünk el olyan hibákat is, amiből könnyű gólokat kaptunk. Ez meg is határozta a mérkőzés kezdetét. Nem csak a Veszprém ellen, hanem máskor is fontos lenne, hogy a ziccereinket belőjük. Ebben van egy kis hiányérzetem. Most lesz egy kis pihenőnk, utána következhet a bajnokság utolsó szakasza, ahol fontos mérkőzések várnak ránk. A Veszprémnek pedig sok sikert kívánok a továbbiakban.”

Manojlovity Stefán, a Sport36-Komló fiatal irányítója: „Gratulálok a Veszprémnek. Jól helytálltunk a meccs folyamán, ahogyan helyt lehet állni egy ilyen jó csapat ellen. Örülök, hogy játéklehetőséget kaptam, úgy vélem éltem is vele. Köszönöm a szurkolóknak a biztatást!”

komloiujsag.hu