Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: SZEPTEMBER 2018


SZE 13
közzétette admin  szeptember 13, 2018 10:44  HírekKomlói sportszakember vehette át szakedzői diplomáját


Újabb komlói szakember lépett nagyot a kézilabdaedzők ranglétráján. Péter Szabó Dávid több ismert egykori kézilabdázóval együtt vehette át ünnepélyes keretek között a szakedzői diplomát. Péter Szabó Dávid a kép jobb oldalán fehér ingben és nyakkendőben

Az eseményt Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára nyitotta meg, aki kiemelte az edzők pedagógiai szerepét, valamint a szakmai megnövekedett sportolói létszám miatti fontosságát, hangsúlyozva a képzés, ezen belül a Nemzetközi Edzőképző Központ jelentőségét. Zsiga Gyula, az MKSZ szakmai igazgatója az edzői szakmai és feladatok összetettségéről és kihívásairól, míg dr. Marczinka Zoltán az MKSZ-NEK vezetője a képzés jellemzőiről beszélt a végzősöknek

A végzett 42 szakedzőnek a bizonyítványokat Novák András és Dr. Marczinka Zoltán adta át.

Péter Szabó Dávid jelenleg a Sport36-Komló NB I-es együttesénél edző. A fiatal szakember Kilvinger Bálint munkáját segíti. A felnőttek mellett végzett munkán túl az NBII-es csapatot irányítja.

A 2018-ban végzett szakedzők:
Baranyai Norbert, Beliczay József, Borbandi István. Borbás Rita, Breazu Vasile Marius, Csapó Erika, Dabóczi Adrienn, Drizner Péter, Finfera Maximilián, Forgács Gyula, Győrffy Sándor, Hanufer Sándor, Harta Zsolt, Héjja Ádám, Herbert Gábor, Hevér Tibor, Jámbor-Kardos Viktor Ernő, Kamper Olívia, ...


TeljesSZE 10
közzétette admin  szeptember 10, 2018 9:15  Hírek A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA
1. Telekom Veszprém2270–44+26 4
2. MOL-Pick Szeged2266–49+17 4
3. Ceglédi KKSE2248–44+4 4
4. B.Braun Gyöngyös21155–45+10 3
5. Grundfos Tatabánya KC21147–43+4 3
5. Dabas KC VSE21147–43+4 3
7. FTC21148–41+7 2
8. Sport36 Komló21145–50–5 2
9. Csurgói KK21146–56–10 2
10. Eger SBS Eszterházy21143–55–12 1
11. Vecsés SE2242–48–6 0
12. Mezőkövesdi KC2246–53–7 0
13. Balatonfüredi KSE2247–59–12 0
14. CYEB Budakalász2247–67–20 0SZE 10
közzétette admin  szeptember 10, 2018 9:14  HírekSajtónyilatkozatok – A védekezés dominált mindkét csapatnál


Szikrázóan kemény mérkőzésen tartottuk otthon mindkét pontot a Ferencváros ellen. A találkozó szereplői értékelték a történteket.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Horváth Attila, az FTC vezetőedzője: „Gratulálok a Komlónak, látszik, hogy régóta együtt játszanak, rutinból meg tudták nyerni a meccset. Sok mindent megpróbáltam a csapattal: védekezésünk működött, de támadásokban mélyen alul maradtunk. Hiányzott irányítónk Božo Andjelić, nagyon nagy vérveszteség, nem tudták pótolni a fiatalok. Ennek ellenére nem fogom rá a vereséget. Nem tudtunk alkalmazkodni az érdekes játékvezetői fújáshoz. S bár kialakítottunk ziccereket, ezeket kihagytuk. Fejben nem voltunk itt. Elmaradt egy-két játékosunk teljesítménye, így magunknak köszönhetjük a vereséget. Azon dolgozunk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk. Tovább kell menni azon az úton, amelyet kitűztünk magunknak.”

Holdosi Bence, az FTC junior válogatott 17 éves játékosa: „Hozzászoktam a válogatottnál az ilyen hangulatú mérkőzésekhez, nem ért meglepetés Komlón. A Komló jobban akarta a győzelmet, mint mi, jóval összeszokottabb nálunk, ami kiderült a mai mérkőzésen.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „A gyöngyösi vereséget követően nagyon mélyről jöttünk fel a héten. A Ferencváros ellen játszottunk a felkészülési meccsek során, s akkor kiderült, hogy egy nagyon jó csapat lesz az ellenfelünk. ...


TeljesSZE 10
közzétette admin  szeptember 10, 2018 9:12  HírekParádés meccsen vertük Ancsinékat


Tippmix-gyilkos mérkőzésen fektettük két vállra a Ferencvárost. Grünfelderék csak 18 gólt engedélyeztek a fővárosi zöld-fehéreknek.

Nem sok esélyt adtak a Tippmix játékszervezői csapatunknak. Míg a kék-fehérek győzelmére 4,3-as szorzóval számolhattak a fogadók, addig FTC-sikerre mindössze 1,3 volt az odds.

Szerencsére ezt játékosaink nem vették figyelembe. A találkozó első percétől óriási elszántsággal vetették bele magukat a küzdelembe. A gyöngyösi vereség adósságát törlesztve a 16. percben már 7-2-re vezettünk a bajnokság élcsapatai közé igyekvő FTC ellen.

Horváth Attila, a vendégek mestere ekkor külön őrzőt állított Jerkovićra. Ez némileg kiegyenlítette a viszonyokat, de sehogy sem ment a zöld-fehér támadóknak. A válogatott Ancsin mindössze kétszer tudta bevenni az extázisban védő Granić kapuját – ebből egyszer üres kapuba talált be az ex-veszprémi lövő.

A második játékrészben sem változott sokat a játék képe. Szikrázóan kemény összecsapások, remek kapusteljesítmények jellemezték az időszakot. Mind Ante Granić, mind Marián Zernović remekelt a gólvonal előtt.

Jerkovićot még a brutalitás eszközeivel sem tudták tartani a vendégvédők. Szinte minden helyzetből betalált. A mérkőzés 45. percéig 6 gólos előnyt „kalapáltunk” össze, amiből azonban még kimásztak Timuzsinék. 20-17-ra jöttek fel. A végjáték viszont már csak a ...


TeljesSZE 10
közzétette admin  szeptember 10, 2018 9:11  HírekKilvinger Bálint is tagja az MKSZ Edzői Albizottságának


Megtartotta első ülését a Magyar Kézilabda Szövetség újjáalakult Edző Albizottsága és Utánpótlás Albizottsága. A felnőttekre fókuszáló bizottság tagja  – a pályája elején tartó, de már szép sikereket elérő komlói edző – Kilvinger Bálint is. 

Nagy megtiszteltetés érte a komlói kézilabdázást. Kilvinger Bálint is tagja az illusztris nevekből álló, most újjáalakuló Edző Albizottságnak. A Sport36-Komló ifjú mestere Bohus Bea, Csoknyai István, Deli Rita, Elek Gábor, Imre Vilmos, Németh András, Rosta István és Róth Kálmán társaságában képviseli a világhírű magyar kézilabdás edzőtársadalmat. Az albizottság elnöke Györfi János lett.

 Rendkívül pozitív történés az Edző Albizottság újjáalakulása, hiszen a magyar edzőkre büszkék lehetünk –fejtette ki Györfi János, az albizottság elnöke. – A megnövekedett edzői létszám miatt fontos, hogy megfelelő módon artikulálódjon a szakemberek véleménye, fontos a szakmai munka a versenyeztetés, a válogatottak kapcsán is, szeretnénk szem előtt tartani a terem- és a strandkézilabda fontos kérdéseit, és a Játékvezetői Albizottsággal is folyamatos lesz a párbeszéd. A szakmai beszélgetések, az alternatívák kidolgozása és a döntések nyomán fejlődhet a sportág, a koordinált közös munka révén, a Szakmai- és Versenybizottsággal és annak albizottságaival pedig ...


Teljes
[prev]  1 2 [3] 4  [next]11-15 of 16
RSS