Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: SZEPTEMBER 2018


SZE 21
közzétette admin  szeptember 21, 2018 8:16  HírekVasárnap a Cegléd együttesét fogadja kézilabdacsapatunk


Nagy várakozás előzi meg a bajnokság 6. és a 7. helyezettjének összecsapását Komlón, az NBI 5. fordulójából előrehozott mérkőzésen. Fotó: archív

Annak ellenére, hogy a találkozót élőben közvetíti az M4-es sportcsatorna, nagy valószínűséggel telt ház fogadja a vendég Cegléd komlói fellépését.

A vasárnap délutáni találkozó több okból is érdekes csatát ígér. Egyrészt a győztes – már a bajnokság nyitó szakaszában –  lépéselőnybe  kerülhet a tabella hátsó régiójával szemben, másrészt a Komló pokolian nehéz sorozat elé néz. A Tatabánya után a Szeged, a Csurgó és a Veszprém következik a kék-fehérek számára.

Az sem mellékes, hogy a kék-fehéreknek ez lesz az utolsó hazai fellépés az Olympiakosz elleni EHF-meccs előtt, jó lenne minél jobb hangulatban nekivágni októbernek.

A vendégek két győzelemmel vágtak a szezonnak. Igaz mindkétszer újonc csapatot vertek. A Vecsés és a Mezőkövesd legyőzése után csak kevésen múlott újabb sikerük. Már 4 góllal is vezettek – a bennünket 10 góllal verő gyöngyös otthonában – ám végül mínusz 5-tel zárták a Mátraalji kirándulást.

Mondhatnánk, lendületben van Kilvinger Bálint csapata. A Fradi-verést követően a Dabassal szemben szereztünk két pontot, de valljuk be, utóbbit szerencsével. ...


TeljesSZE 16
közzétette admin  szeptember 16, 2018 10:24  HírekA BAJNOKSÁG ÁLLÁSA 
  1. Szeged33108–76+32 6
  2. Tatabánya32174–65+9 5
  3. Veszprém2270–44+26 4
  4. Cegléd2248–44+4 4
  5. Csurgó32177–76+1 4
  6. Komló32170–74–4 4
  7. Gyöngyös21155–45+10 3
  8. Dabas311171–68+3 3
  9. FTC31270–68+2 2
10. Mezőkövesd31270–77–7 1
11. Budakalász31271–91–20 1
12. Eger31270–97–27 1
13. Balatonfüred2247–59–12 0
14. Vecsés3362–79–17 0SZE 16
közzétette admin  szeptember 16, 2018 10:22  HírekA szerencse is döntő tényezőnek bizonyult a Dabas elleni meccsen

Nagyon kiélezett mérkőzésen tartottuk itthon a két pontot a Dabas ellen. A mérkőzés után nyilatkoztak:

 

Tomori Győző, a Dabasi KC VSE vezetőedzője: „Gratulálok a Komlónak, hogy otthon tartotta mindkét pontot. Talán az lett volna igazságos, hogy megosztozkodunk ezen a két ponton. Ez a második olyan mérkőzésünk, ahol nincs szerencsénk. Nem szabad abban keresni a hibát, hogy miért nem lőttük be az utolsó hetest. Gratulálok a csapatomnak, nagyon nehéz helyzetből többször is felálltunk a mérkőzésen, vezettünk is. Ez a bajnokság ilyen lesz, ahol több csapat áll egymáshoz nagyon közel játékerőben. Bármi megtörténhet idegenben és hazai pályán is.”

Szöllősi Szabolcs, a Dabas játékosa: „Háromgólos hátrányból visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos ez a második meccsünk, amikor elbuktunk egy pontot a végjátékban. Erre számítottunk, kemény csata volt, fordulatos, jó mérkőzést játszottunk. Apró technikai hibákon, néhány eladott labdán múlott a győzelem. Megyünk tovább, reméljük a szerencse egyszer mellénk fog állni.”

 Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Dabasnak, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Igaza van Győzőnek, ez a mérkőzés lehetett volna döntetlen is, mindkét csapat megérdemelte volna akkor az egy pontot. ...


TeljesSZE 15Drámai meccsen győztük le a Dabast – a felső kapufa segítette győzelemhez csapatunkat


A görög drámákat idéző, fordulatokkal, konfliktusokkal, drámai végjátékkal fűszerezett mérkőzésen tartotta otthon mindkét pontot kézilabdacsapatunk a Dabassal szemben. Csapatunk legeredményesebb játékosai Igor Marković és Srečko Jerković voltak, akik együtt 17 góllal járultak hozzá a győzelmünkhöz.

Korai Gebhardt korai góllal kezdődött a találkozó. Ezt követően azonban  inkább egymás hibáit próbálták kihasználni a csapatok. A vendégek lövései rendre Granić kapuja mellé szálltak, míg a mi kísérleteink a jól sáncoló dabasi kezeken haltak el. Az első fordulat a meccsen a 15. perctől érkezett el. Markovićék  ötgólos előnyt szorgoskodtak össze. (11-6) A kék-fehérek győzni akarására jellemző jelenet, amikor Grünfelder méterekről csúszva szerezte meg a labdát a mindössze lehajolásig jutó Borsos elől.

A 20. perctől azonban megtört a lendületünk. Olyannyira, hogy Szöllősiék 6 góljára eggyel sem tudtunk válaszolni. (11-12) A 30. percben a megbízható Grünfelder mentette a menthetőt. Kilenc perc góltalanság után vette be a Pallag helyére beállt  Holló kapuját. (12-12)

A második félidő eleje Szöllősi Szabolcsról szólt. A Tatabányáról érkezett beálló vállalta fel a gólfelelősi feladatokat a Dabasnál. Csak azt követően tudtunk két góllal elhúzni, ...


TeljesSZE 14
közzétette admin  szeptember 14, 2018 8:39  HírekTovább tart a lendület? – szombaton a Dabast fogadjuk


Szinte extázisban kézilabdáztak Granićék a Ferencváros elleni hazai meccsen. Ha ezt a formát és mentalitást átmentik a Dabas elleni találkozóra, akkor nem lehet kétséges a két pont sorsa. Fotó: archív

Bár a Ligakupa-győzelemmel kiköszörültük a csorbát a Dabas ellen, van visszavágni való a tavalyi szezon nyitányán elszenvedett hazai vereségért. Bizonyára így gondolkodnak a Sport36-Komló játékosai és szurkolói is a szombati játéknap előtt, ami azért is fontos, mert a Cegléd elleni hazai találkozót követően „őrült” sorozatba kezdünk. Szeptember végén a Tatabánya, majd októbertől az Olympiakosz kétszer, a Szeged, a Csurgó, valamint október végén a Telekom Veszprém lesz ellenfelünk.

 Kilvinger Bálint úgy véli, nagy csata várható szombaton. Amit láttunk a Dabastól az első két fordulóban, abból kitűnik, hogy egy masszív, jó gárda a Pest megyei település csapata. Az MKSZ Edző Albizottságába a héten beválasztott edzőnk szerint a védekezés most is kulcsfontosságú lesz a siker érdekében.

Boros Tamás, a vendégcsapat védekező játékosa a Dabas honlapján nyilatkozott a hétvégi elképzeléseikről: „Ha mindenki tudja hozni a tudása legjavát, biztos vagyok benne, hogy a középmezőny elején fogunk végezni, annak ellenére is ...


Teljes
[prev]  1 [2] 3 4  [next]6-10 of 16
RSS