Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: AUGUSZTUS 2018


AUG 6
közzétette admin  augusztus 06, 2018 8:39  HírekSzurkolói kártya is bevezetésre kerül az idei szezonban


A kézilabdacsapatot működtető Komló Sport kft. határozott a 2018/19-es bajnoki szezon jegyárairól. A gazdasági társaság tájékoztatása: 

Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a 2018/2019-es szezonban az NB I-es csapat mérkőzéseire az alábbi jegyárak érvényesek:

Magyar Bajnoki- és Kupa 1500 Ft, Nemzetközi Kupa 3000 Ft. Lehetőség van fényképes szurkolói kártya kiváltására, ami egész szezonra 1000 Ft. Aki ilyennel rendelkezik, minden hazai bajnoki mérkőzést 1000 Ft-ért nézhet meg (1500 Ft helyett), és ha elővételben árulunk jegyeket, előnyt élvez. Az éves fényképes bérlet 13.000 Ft, ami érvényes az összes hazai bajnoki, Magyar Kupa- és Liga Kupa-mérkőzésre. Tizenhárom éves kor alatt nem kell belépőt váltani.

BÉRLETEK ÉS SZURKOLÓI KÁRTYA AUGUSZTUS 31-IG megvásárolhatók a Péter Szabó Fotó Szalonban!

komloiujsag.hu
AUG 5
közzétette admin  augusztus 05, 2018 12:51  HírekIdegenben is készül a bajnokságra a Sport36-Komló


A szerbiai Szabácsra látogatott a Sport36-Komló, ahol megmérette magát a helyi bajnokság 4. helyezettjével, a Metaloplastica csapatával. Fotó: archív

A keretünk több tagja sérülésekkel küzd, így kevesebb merítési lehetősége volt Kilvinger Bálint vezetőedzőnek a határon túl, ám így is győzelemmel utazhat haza csapatunk a Száva partjáról. A félidei kétgólos előnyünket sikerült háromgólosra duzzasztani a mérkőzés végére.

RK Metaloplastica – Sport36-Komló 24-27 (12-14)

Szabács, Szerbia –  300 néző

Sport36-Komló: Granić – Gebhardt, Obradović 5, Jerković 3, Katzirz, Grünfelder 1, Marković 7.

Csere: Szabó M.- Kovács M. 3, Pál 2, Matić 2, Manojlović, Wéber, Szkokán 4, Hoffmann, Gajdos.

Kilvinger Bálint vezetőedző: a hosszú utazás után nehezen találtuk a ritmust, de fokozatosan belelendültünk. Hasznos mérkőzés volt!

komloiujsag.hu
AUG 2Pénteki napon fogadjuk az Olympiakoszt – képernyőre kerülhet a párharc


Megállapodás született kézilabdacsapatunk EHF Kupa-mérkőzéseinek időpontjairól. Fotó: Péter Szabó Zoltán

Eldőlt, hogy a Sport36-Komló október 5-én, pénteken 18 órától fogadja a görög Olympiakosz S.F.P. együttesét Komlón. A visszavágóra jó egy héttel később vasárnap, magyar idő szerint 16 órától kerül sor Pireuszban. Információk szerint szó van arról, hogy mindkét összecsapást élőben közvetíti a Sport1 csatorna.

EHF kupa-mérkőzések időpontjai:

Sport36-Komló – Olympiakosz Október 5. péntek 18.00

Olympiakosz – Sport36-Komló Október 14. vasárnap 17.00 (magyar idő szerint 16.00)

 

[prev]  1 2 [3]11-13 of 13
RSS