Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: MÁJUS 2018


MÁJ 4
közzétette admin  május 04, 2018 19:06  HírekA győztes mindent visz – az 5. hely a tét


A Budakalász együttesét fogadja a Sport36-Komló a bajnokság záró fordulójában. A forduló egyik legnagyobb érdeklődéssel találkozóján az ötödik hely megszerzése a tét.

Az előkelő 5. hely megszerzése reményében csap össze a Komló a Budakalásszal a bajnokság záró napján. Ha kizárólag a statisztikát vennénk alapul, akkor a vendég kék-sárgák felé billenne a mérleg nyelve, hiszen az NBI-ben lejátszott három eddigi mérkőzést Nagy Bencéék nyerték. Ősszel Budakalászon 30-28-as hazai győzelem született, míg a tavalyi sorozatban 22-27-re, 23-34-re nyert ellenünk riválisunk.

A szombati mérkőzésen sem lesz könnyebb dolgunk, a vendégek idegenben 4 győzelemnél és 2 döntetlennél járnak. Ezek közül is kiemelkedik a Szegedről elhozott 1 pontjuk. Bár tavaly, első szezonjukban a negyedik helyen zártak, vélhetően az 5. hely is kellő motivációt jelent Forgács Gyula csapatának.

Jó a hangulat Komlón. Minden idők egyik legsikeresebb szezonját tudhatjuk le az 5. hellyel. Ezt csak a Skaliczki-érában elért 4. helyezésünk „übereli”. Az elégedettségünket és harckészségünket fokozza, hogy együttesünk érdekelt a Ligakupa döntőjében, melynek két mérkőzésére a jövő héten kerül sor. A hosszúra nyúlt szezon, a jó szereplés sajnos áldozatokkal is jár ...


TeljesMÁJ 4
közzétette admin  május 04, 2018 10:27  HírekSerdülő-bravúr a záró fordulóban


A bajnokság élcsoportjához tartozó Tatabányát győzte le serdülőcsapatunk a pontvadászat utolsó fordulójában. Ifjúsági csapatunk jól helytállt a bajnoki éremre is esélyes Komárom megyei együttes ellen. Nagyobb összpontosítással akár pontot is szerezhetett volna.

Az első félidő közepén már háromgólos előnyre tett szert a Tatabánya serdülőcsapata. Ezt igaz sikerült kiegyenlíteni, de az utolsó akcióval mégis a vendégek térhettek előnnyel pihenőre. A második félidő első harmada viszont a Komlóé volt. 15-11 után még felzárkózott a vendégcsapat egy gólra, de Illésék ezen a napon győzelemre voltak „beoltva”.

Serdülő I. osztály 22. forduló:
Sport36-Komló – Grundfos Tatabánya 23:17 (9-10)
Városi Sportközpont 50 néző V: Kóbor András, Tasnádi László

KOMLÓ: VANYEK – Trischler 2, FINTA 3, Apostolow, KOVÁCSEVICS 3/1, ILLÉS 7, Beck 1. Csere: Földvári, Bazsa, Lovász 1, SOMODI 3, Mihályfi 1/1, Tullner 2. Edző: Nagy Zoltán

Kiállítások: 6p illetve 4p      Hétméteresek: 2/1 illetve 3/2

Nagy Zoltán: „Örülök, hogy méltóképpen tudtuk lezárni az idényt. Óriási szívvel, akarattal és tudatos játékkal sikerült legyőzni az előkelőbb helyen álló Tatabányát.”

Sokáig meccsben volt ifi csapatunk is a vendég kék-fehérekkel, ám amikor átléphették volna a „küszöböt” mindig becsúszott egy-egy hiba.

Ifjúsági I. osztály 22. forduló:

Sport36-Komló – ...


Teljes
[prev]  1 2 [3]11-12 of 12
RSS