Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: MÁRCIUS 2018


MÁR 19
közzétette admin  március 19, 2018 8:39  HírekSport36-Komló – Telekom Veszprém sajtónyilatkozatok


Vranjes: "nagyon tetszett a komlói atmoszféra.” Jamali: "Gratulálok a Komlónak, remek mérkőzés volt.” Kilvinger:  "Gratulálok a csapatomnak, hiszen felemelt fejjel jöhettünk le a pályáról.” Selymes: "12 perc alatt 9 gólt lőni a Veszprémnek, ami azt gondolom, hogy csoda számban megy.” – A főszereplők mondták:

Ljubomir Vranjes, a Telekom Veszprém vezetőedzője: "Köszönjük a Komlónak a kiváló mérkőzést! Egész héten készültünk erre a találkozóra, elsősorban a fizikumra koncentráltunk. Ez látható is volt a mérkőzésen, nehezebbek voltak a lábak. A korai időkérésem oka az volt, hogy kihagytunk 3-4 ziccert a kapussal szemben, ami azért lehetett, mert kicsit stresszesek voltak a játékosaim. Szeretném megemlíteni, hogy nagyon tetszett a komlói szurkolók okozta atmoszféra.  tábor. Nem játszottunk rosszul, csak a helyzetek maradtak ki. Az időkérésnél azt mondtam, hogy minden rendben van, folytassuk ezt a játékot. Egy nagyon jó kapus ellen kellett ma játszanunk.

Iman Jamali, a Veszprém válogatott átlövője: Először is gratulálok a Komlónak. Remek mérkőzés volt. Nagyon keményen edzettünk a héten, szerettünk volna jó játékkal kirukkolni.  Nehézkesen indult mérkőzés, aztán feljavult a védekezésünk.  A meccs jólszolgálta a felkészülést a jövő heti Bajnokok Ligája találkozó előtt.

Kilvinger ...


TeljesMÁR 19Húsz percig vezettünk a Veszprém ellen, aztán "kinyílt az olló” – Vranjesnek nagyon tetszett a komlói hangulat


Huszonkét percig a Sport36-Komló vezetett a BL négy legjobb csapata közé igyekvő Veszprémmel szemben. A második félidőben már nyílt az olló, Ljubomir Vranjes csapata végül 8 gólos győzelmet aratott. Fotó: Granić a mezőny egyik legjobbja volt

K&H Kézilabda Liga 21. forduló:

Sport36-Komló – Telekom Veszprém 24:32 (12-16)

Komló, Városi Sportközpont 1200 néző V: Asztalos, Bárkányi

KOMLÓ: GRANIĆ – GEBHARDT 6, Obradović 3, Katzirz, Jerković 1, Grünfelder 2, MARKOVIĆ 6/1. Csere: Selymes, Szabó M. (kapusok), Sunajko 2, Kovács M., Huesmann 3, Wéber, Marcsek, Szögi, Hoffmann 1. Edző: Kilvinger Bálint
VESZPRÉM: ALILOVIĆ – MARGUC 5, Tonnesen 2, LÉKAI 3, Nilsson 3, Nenadić 2, UGALDE 8. Csere: Mikler (kapus), Schuch, Terzić, Blagotinsek 2, Ancsin 1, JAMALI 5, Sulić, Borzas 1/1, Ligetvári. Edző: Ljubomir Vranjes

Az eredmény alakulása: 11. perc: 9–5 21. p.: 10–10. 38 p.: 16–20 55. p. 20–29
Kiállítások: 2, illetve  6 perc Hétméteresek: 4/1, illetve 1/1

Kilvinger Bálint: – Le a kalappal a csapatom előtt. Igyekeztünk felvenni a kesztyűt, és megnehezíteni a Veszprém dolgát, azt gondolom, sérültjeink ellenére ez egészen jól sikerült, büszke vagyok a fiúkra.
Ljubomir Vranjes: ...


TeljesMÁR 18Motivált Sport36 és telt ház várja a Telekom Veszprém csapatát Komlón


A kézilabda baranyai ünnepére készülnek vasárnap Komlón. A Telekom Veszprém vendégjátéka az ország minden pontján piros betűs napnak számít. Fotó: archív

 

Telt ház fogadja a csapatokat a vasárnap 16 órától sorra kerülő mérkőzésen, s ez még akkor is így van, hogy az M4 országos sportcsatorna is műsorára tűzte a találkozót.

Az őszi mérkőzés a piros-fehér sztáralakulat 15 gólos különbségű győzelmét hozta, nem volt kérdéses a két pont sorsa, ahogy most sem az. Ennek ellenére a nagy nyilvánosság és a komlói hagyományok is garantálják, nem feltett kézzel lépnek pályára kézilabdázóink. Egyetlen pillanatra sem lankad majd figyelmük, igyekeznek minél többször borsot törni a nemzetközi klasszisokból álló vendégek orra alá.

Kilvinger Bálint, a Sport36 vezetőedzője szerint is fontos lesz a csapat hozzáállása a mérkőzéshez, hogy ne csak asszisztáljunk a nagynevű ellenfelünknek. Ahogy fogalmazott: a korábban is jellemző mentalitással kell pályára lépnünk. A legjobb játékunkat kell nyújtanunk, s hogy ez mire lesz elég, az a mérkőzés végén derül ki.”

Némileg csökkentheti helytállásunk esélyét, hogy mostanra érte el egy sérüléshullám a csapatot, amely kérdőjeleket rajzolt a vasárnapi kerethirdetés köré.

A Telekom ...


TeljesMÁR 14
közzétette admin  március 14, 2018 13:20  HírekA Komló-Veszprém TV közvetítés miatt 18:00 helyett 16:00-kor kezdődik vasárnap.MÁR 13
közzétette admin  március 13, 2018 12:10  HírekÓriási az érdeklődés a Veszprém komlói vendégjátéka iránt


Még hat nap a többszörös bajnok Telekom Veszprém komlói vendégjátékáig, de már csak igen korlátozott számban vásárolhatók belépőjegyek a vasárnapi mérkőzésre.

 A vártnál is nagyobb roham alakult ki hétfőn délután a sportközpont pénztáránál a vasárnap esedékes Sport36-Komló – Telekom Veszprém NB I-es kézilabda-mérkőzés jegyeiért. Hivatalosan 16 órakor indult a jegyértékesítés, de 17 órára már elfogyott az elővételben a „b” és „C” szektorba szánt jegyek mindegyike.

Szigeti Szabolcs, a csapatot működtető kft. ügyvezetője elmondta: kedden nem lesz elővételi jegyeladás, az „A” szektorba szóló jegyeket még szerdán 16 órától lehet vásárolni, természetesen már csak korlátozott számban, hiszen a megszokottak szerint – elkülönítve – a vendégszurkolók is ebben a szektorban foglalnak majd helyet.

A Komló Sport Kft. közleménye szerint az időközben megmaradt, felszabadult belépőjegyekről folyamatosan információt adnak a kézilabdabarátoknak.

komloiujsag.hu


[prev]  1 [2] 3 4  [next]6-10 of 17
RSS