Nagyon fontos két pontot szerzett a Sport36-Komló a DVTK-Eger. A mérkőzés szereplői mondták:

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Azt kaptuk az Egertől, amit vártunk. A szezon végén összeszedetten, jól játszottak, amit ma is bizonyítottak. A beálló körüli védekezésben akadtak problémáink. Ahogy ezt sikerült rendezni, egyből előnyre tudtunk szert tenni. Egy pillanatra nem lehetett megnyugodni, szívósan tapadtak ránk a mérkőzés végéig. Céltudatosan készültünk a mai napra, a fáradtság látszott a fiúkon, de szívüket, lelküket kitették, mentek, amíg bírtak. Kritikus szituációkban nekünk jöttek össze azok a lövések, helyzetek, ami a másik oldalon kimaradt.”

Branislav Obradović, a Sport36-Komló jobbátlövője: „Gratulálok az Eger csapatának. Mi arra készültünk, hogy ezt a meccset megnyerjük, hogy szurkolóinknak így tudjunk örömet szerezni a hosszú pihenő előtt. Ez sikerült, de látszott, hogy fáradtak vagyunk. Egy hét leforgása alatt több mérkőzésünk volt, de sikerrel vettük ezt az akadályt. A megszerzett 15 pont egy jó alap lehet tavaszra, amikor nehezebb a sorsolásunk. Kellő önbizalmat kell, hogy adjon a jövőre nézve. Úgy gondolom, hogy egy jó felkészülés után megfelelően tudunk akkor is teljesíteni.”

Váczi Sándor, a DVTK-Eger megbízott edzője: „Nüánszokon múlott a Komló győzelme, különösen az után, hogy megtaláltuk azt a védekezést, ami ellen a hazai csapat nehezen találta meg az ellenszert. Látszott, hogy a Komló jól összeszedett csapat, nem véletlenül állnak ott ahol. Óriási fejlődésen mentek át, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban!

Bajorhegyi Ádám, az DVTK-Eger védekező játékosa: „Rendre azokban a helyzetekben hibáztunk, amikor nem kellett volna, ezért nem sikerült egyszer sem átvenni a vezetést. Ezzel mindig élt a Komló, rendre gólt kaptunk belőle. Elbizonytalanodtunk, s gyakran ismétlődött meg a meccsen a séma. Ez döntött végül. Kemény meccs volt, általában a komlói csapattal kemény mérkőzést játszunk. Erre is számítottunk, nem voltunk meglepődve.”

komloiujsag.hu