Egy fordulóval az őszi zárás előtt Monoron a sereghajó Vecsés vendége lesz kézilabdacsapatunk. Fotó: Srečko Jerkovićon sok múlik szombaton

A sebzett oroszlán példájával élve, nem szabad lebecsülni a pont nélkül álló Vecsés együttesét. Az NBI sereghajtója bár eddig nem járt sikerrel, rendre nehezen adták meg magukat aktuális ellenfelüknek. Több mérkőzésen is csak a záró negyedórában forgácsolódott szét erejük, addig NBI-es szintű kézilabdát játszottak.

A Pest megyei csapatban több kiváló (egykor kiváló – a szerk.) kézilabdázó található: Kökény, Lendvay, Vitáris és Benmiloud neve ismerős lehet a kézilabdabarátok előtt.

Ami bennünket illet, a Balatonfüred ellen reményeink szerint letudtuk az évente menetrendszerűen bekövetkező „ma semmi nem jön össze” mérkőzést, és a megszokott minőségű játékot előrántva megszerezzük a győzelmet.

Szurkolóinkon ezúttal sem fog múlni. Egy kisbusznyi „fanatikus” kíséri el Gebhardtékat Monorra, nem tévedés, a Vecsés idei otthonába.

A Vecsés legutóbb a Mezőkövesdtől kapott ki hazai pályán 5 góllal, mi utolsó idegenbeli meccsünkön legyőztük a matyóföldi csapatot, tehát a logika azt súgja, komlói győzelemmel zárul a találkozó.

Srečko Jerković, csapatunk átlövője szerint a kemény, jó védekezés, amiből könnyű gólokat szerezhetünk, lehet a kulcsmomentum a mérkőzésen. Hozzátette: eddig elégedettek lehetünk, amit elértünk, de van még két mérkőzésünk, amit szeretnénk úgy lehozni, hogy egy jó szezon után térhessünk pihenőre.

K&H Kézilabda Liga 12. forduló, 2018. december 8. 18 óra:

Vecsési SE – Sport36-Komló

Monor, Balassi Bálint utca V: Felhő, Öcsi

komloiujsag.hu