Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMonthly Archives: NOVEMBER 2018


NOV 12
közzétette admin  november 12, 2018 19:24  HírekKedden Veszprémben vizitálunk


Majd’hogy tökéletes játékkal 10 gólos győzelmet aratott együttesünk szombaton az erős középcsapatnak számító Budakalász ellen. Nem sok idő maradt pihenésre, kedden irány a Bakony, a magyar kézilabdázás szentélye, a Veszprém Aréna.

 Nem egy jókedvű házigazda fogadja csapatunkat a bajnokság soros fordulójában. Míg Balázs Sasáék parádéztak a Budakalásszal szemben, addig Nagy Laciék ismét csak szenvedtek a BL-ben, ezúttal a svéd Kristianstadban.

A mérkőzés kimenetelét vélhetően nem befolyásolják az előzmények, a lelkünknek mégis jól jönne egy számszerűen kimutatható helytállás Magyarország legpatinásabb alakulata ellen.

Ennek receptjét Balázs Sándor, kőkemény védőnk sem tudta megfogalmazni igazán. „Mindenki ismeri az erőviszonyokat, nekünk a fő célunk az lehet, hogy egy feszes, jó meccset játsszunk a topligás csapattal, amiből tudunk építkezni”– érzékeltette a különbséget a két klub között a komlói szurkolók körében igen népszerű játékos.

Míg a hazaiaknál a nemzetközi színtéren mutatott eredménytelenség miatt fájnak a fejek, addig nálunk a kapusposzton kialakult sérüléshullám jelent problémát. Selymes Attila után – a kiváló formában védett – Ante Granić is kidőlt a sorból.

Ante még a Budakalász elleni mérkőzés első félidejében kapott fájdalmasan hüvelykujjához, a mérkőzést azonban ezzel együtt magas szinten teljesítette.

Dr. Móricz Ottó ...


TeljesNOV 12"Nekünk minden összejött” – vélemények a Sport36-Komló – Budakalász mérkőzésről


Tízgólos győzelmet aratott NB I-es kézilabdacsapatunk az igen erős Budakalász ellen. A mérkőzés főszereplői mondták a mérkőzés után:

Forgács Gyula, a CYEB Budakalász vezetőedzője: „Gratulálok a Komlónak! Jól játszottak, mi meg nagyon rosszul. Az első félidőben kapott 19 gól ellenére a második félidőben megvolt az esély arra, hogy utolérjük ellenfelünket, de rendre hibáztunk. Hetek óta meghatározó játékosaink nélkül szerepelünk, 8-9 játékos játssza végig a meccseket. Ezt most megéreztük. Várható volt, hogy lesz ilyen találkozó, amikor meghatározó játékosaink nem olyan teljesítményt nyújtanak, amit megszoktunk tőlük. Sok fiatal játékosunk van, akik most nagyobb szerephez jutottak. Ha van, akkor a mérkőzés pozitívuma a fiatal Váczi Milán és Sinkovits Benjamin játéka. Nehéz feladatot tűztünk ki azzal, hogy ilyen sok fiatallal vágtunk neki a szezonnak. Tudtuk, hogy lesznek buktatók, de innen lesz szép felállni, ettől szép a sport, hogy egy ilyen méretes zakó után hétfőtől ismét összerakjuk magunkat.”

Váczi Milán, a Budakalász átlövője: „Gratulálok én is a Komlónak! Gyenge védőjátékunkat kihasználta ellenfelünk, kihasználta azokat a hibákat, amiket elkövettünk.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Régen játszottunk már tétmérkőzést. Volt egy hetünk, hogy ...


TeljesNOV 12
közzétette admin  november 12, 2018 9:42  HírekRemek játékkal győzött a Komló a Budakalász ellen


Fiestával zárult a szombati bajnoki. Mind védekezésben, mind támadásban maradandót alkotott a Kilvinger-csapat a Budakalásszal szemben. Igor Marković 11 góllal fricskázta meg a vendégek védőit.

 Nehéz mérkőzésre számított a hozzáértő komlói szurkolótábor az erős középcsapatnak tartott Budakalász ellen. Közel negyedórán keresztül igazolták is a vendégek, hogy valós volt félelmünk. Minden komlói találatra jött válasz a másik oldalról.

Ugyanakkor az is feltűnt, hogy szélsőnk, Igor Marković bombaformát fogott ki erre a napra. A montenegrói válogatott korábbi kapitányának nevét már a 11. percben skandálta a közönség, nem csoda, hiszen a 14. percben már hét gólnál járt.

Ebben az időszakban számtalan klasszikusnak számító támadás futott végig a pályán: Granić védését követően Jerković hajszálpontos indításából Marković talált be rendre a hálóba.

De nem csak ő, hanem Srečko Jerković és Balázs Sándor is igencsak gólérzékenyen játszott ezen az estén. Ennek okán Gebhardt Ádám különleges kivitelezésű szélsőgóljaira nem is nagyon kapta fel a fejét az ekkor már extázisban lévő „Tábor”.

Volt, hogy hatgólosra is nőtt a két csapat közötti különbség, ám a szünetre meg kellett elégednünk az öttel. (19-14)

Két kapufával kezdtük a második játékrészt, ...


TeljesNOV 4
közzétette admin  november 04, 2018 15:53  HírekNehezen nyertünk a Ligakupában – a főszereplők mondták


A Sport36-Komló – Veszprémi KKFT Felsőörs mérkőzés szereplői mondták:

Tombor Csaba, a Veszprémi KKFT edzője: „Gratulálok a komlói csapatnak a játékához. A második félidőben már komolyan vettek minket. Szeretném megköszönni a komlói szurkolóknak, hogy ilyen jó atmoszférát teremtettek a csarnokban. Fiatal csapatomnak egy nagyon tanulságos mérkőzés volt. Ha, kicsit rutinosabbak vagyunk, akkor pontot szerzünk. A lényeg az volt, hogy a megkezdett munkát folytassuk tovább. Számunkra fontos a jövő heti Pécs elleni derbi, de úgy gondolom, hogy ma kimagaslót nyújtottunk.”

Tóth Márton, a vendégcsapat legeredményesebb játékosa: „A múlt héten egy fiatal Komlóval találkoztunk Veszprémben. Most számítottunk arra, hogy teljes keret ellen kell kézilabdáznunk. Az első félidőben sikerült egy ötgólos előnyt szereznünk. A szünetben megbeszéltük, hogy higgadtan, okosan játszva próbáljuk tartani az eredményt, amíg lehet. A második félidő vége felé úgy érzem, fejben elfáradtunk, és a hazai szurkolótábor belehajszolta a győzelembe ellenfelünket.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok mai ellenfelünknek. Biztosan el is érik azt, ami szeretnének. Az első félidőben kihasználták, hogy mi nem tudtunk teljesen beleállni ebbe a mérkőzésbe. A bajnoki szünet miatt próbáltuk ezt a mérkőzést felhasználni a forma ...


TeljesNOV 4Ligakupa: minden jó, ha vége jó – nehezen, de itthon tartottuk a két pontot


 

Az utolsó hat percre büszke lehet csapatunk, csak a végjátékban kapartuk ki a győzelmet a jól kézilabdázó Veszprémi KKFT ellen.

Ligakupa C csoport:
Sport36-Komló – Veszprémi KKFT Felsőörs 28-27 (13-17)
Komló, Városi Sportközpont 400 néző V: Réti, Szedmák

KOMLÓ: SZABÓ M. – Szkokán 5/1, Balázs S. 1, GRÜNFELDER 3, Katzirz 1, Jerković, Wéber 5. Csere: Szilágyi (k), SUNAJKO 7, Kovács M. 3, Gebhardt 3/1, Pál Á., Manojlovity, Nyers. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A Veszprémi KKFT legeredményesebb játékosai: Toth Márton 6, Bartha 5, Szmetán 5/5

Hétméteresek: 6/3 illetve 5/5 Kiállítások:12p illetve 8p

A múlt hétvégén elszenvedett 13 gólos vereség után, a visszavágás reményében kezdte a Katzirzékkal megerősített csapatunk a játékot a Veszprémi KKFT ellen. Ám valahogy nem jött össze a vezetés. Kihagyott ziccerek, büntetők, a megszokottnál „puhább” védekezésünk nyomán második ligás ellenfelünk már 6 góllal is elhúzott.

Két Sunajko-góllal kezdődött a második félidő, ám nemhogy felzárkóztunk volna, ismét 5-tel elment Tombor Csaba együttese. Igyekeztünk ritmust váltani, aminek eredményeként a 49. percben kiegyenlítettünk (23-23). Tiszavirág életű volt fellángolásunk, a vendégek Tóth Márton vezényletével ismét három góllal elhúztak. (24-27) ...


Teljes
1 2 3  [next]-4-0 of 14
RSS