Minden rendben: csapatunk szerencsésen megérkezett a görög metropoliszba. Sőt, már edzettek is Gebhardték az Olympiakosz otthonában. Fotó: Péter Szabó Zoltán

Közel kétórás, az elmondások szerint kellemes repülést követően, a déli órákban érkezett meg csapatunk Athénba. A landolást követően együttesünk elfoglalta szálláshelyét a háromcsillagos Galaxy Hotelben. A svédasztalos ebédet követően a fiúk a vasárnapi EHF-meccs helyszínére buszoztak, ahol Kilvinger Bálint egy átmozgató edzést tartott a keretnek.

Fiatal mesterünk még az utazás előtti nyilatkozatában elmondta, hogy a héten jóval felkészültebbek lettünk a házigazdák játékát illetően, hiszen Komlón testközelből láthattuk Sanikisék meccstempóját. Elöljáróban elmondta, elsősorban a visszarendeződésünk hiányosságainak kiküszöbölésében kell előrelépnünk, amit a héten, például a MOL-PICK Szeged ellen gyakoroltunk is.

Fotó: Péter Szabó Zoltán

A holnapi (szombati) nap nem telik csak pihenéssel. Katzirzék videózással töltik a nap egy részét, ahol tovább boncolgatják az Olympiakosz játékelemeit, majd a meccs időpontjában ismét edzenek egyet a mérkőzésnek helyet adó Melina Merkouri (Agios Ioannis) Arénában.

A közösségi oldalon csordogáló hírek szerint már több komlói szurkoló is Athénban tartózkodik. Ki személygépkocsival, ki repülővel jutott el Görögországba. Nekik az első fellépésük péntek este lesz, amikor a Nemzetek Ligája apropójaként fellépő magyar labdarúgó-válogatottat űzik győzelembe.

komloiujsag.hu