27-27-es döntetlent játszottunk a dobogón álló Csurgóval a kézilabda NBI-ben. Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

 

Bencze József, a Csurgói KK vezetőedzője: „Ugyanazt kaptuk mérkőzésen, amit éveken át Komlón. Ugyanazt a kemény, igen kemény védekezést, ami a Komlót jellemzi. Sajnos a mérkőzés folyamán olyan fegyelmezetlenséget is elkövettünk 3-4 gólos vezetésünknél, amik nem férnek bele játékunkba, főleg itt Komlón. Sajnos a hazai csapat ezeket kihasználta. Ezt a meccset mind a két csapat megnyerhette volna. A szépszámú közönség egy közönségszórakoztató, izgalmas mérkőzést láthatott. Remélem, hogy ebből mi tanulni fogunk, és ezeket a hibákat a jövőben nem fogjuk elkövetni. Megyünk tovább azon az úton, amelyen elindultunk. Sok sikert kívánok a Komlónak a további bajnoki mérkőzéseken.”

Hanusz Egon, a Csurgó irányítója: „Nagyon nehéz erről a meccsről bármit is mondani, majd visszanézzük, akkor talán jobban látjuk a dolgokat. Jó 40-45 percig előnyben voltunk, de valami ott megtört, nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Feljött ránk a Komló, meg is tudta fordítani a mérkőzést. Annak viszont örülök, hogy egy pontot haza tudunk vinni. Szeretnénk javítani néhány dolgot, amiben hibáztunk a mérkőzésen.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Csurgónak, azt kaptuk tőlük, amire számítottunk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, különösen annak fényében, hogy ma látszott, hogy nehéz periódusunk volt a nemzetközi kupás mérkőzéssel. Küzdöttünk, az volt a legfontosabb, hogy egy pillanatra sem álltunk meg. Azzal együtt, hogy ma több hibánk volt. A játék képe alapján, és különösen a végjáték miatt úgy gondolom, hogy igazságos döntetlen született. A mérkőzés nagy periódusában az történt, amit a Csurgó akart, aztán szépen tudtuk olvasztani az előnyüket, sőt a végén még lehetőségünk is volt arra, hogy megnyerjük a mérkőzést. De a döntetlennel is elégedettek lehetünk.”

Kovács Márk, a Sport36-Komló beállósa: „Szerencsére a beállósoknak, Grünfeldernek és nekem is jól sikerültek az elképzeléseink támadásban. Az egész 60 perc küzdős volt, de erre is számítottunk, úgy gondoltuk, hogy a védekezés fogja eldönteni a 2 pont sorsát. Az első félidőben egy kicsit kiengedett a védekezésünk, a másodikban rendezni tudtuk. felzárkóztunk, és a vezetést is át tudtuk venni. nehéz perióduson vagyunk túl. Sok volt az utazás, a meccs, ez sokat kivett a csapatból. Most jön a feltöltődés időszaka, igyekszünk minél több pontot gyűjteni a bajnokságban.”

komloujsag.hu