Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: OKTÓBER 2018


OKT 6
közzétette admin  október 06, 2018 20:27  HírekA Sport36-Komló – Olympiakosz mérkőzés szereplői mondták


További képek 

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok az Olympiakosznak, mert nagy küzdelemre késztettek bennünket. Látszott, hogy készültek belőlünk. A lőtt gólok számával elégedett lehetek, bár kicsit idegesen játszottunk, nagy nemzetközi rutinunk nincs még ebben. A kapott gólok száma viszont sok. Ha 25 gólon tudtuk volna tartani ellenfelünket elégedettebb lennék. A legfontosabb az volt, hogy győzelemmel hagyjuk el a pályát. Köszönjük a szurkolóknak a biztatást, ismét csodás hangulatot teremtettek. Jó érzés ilyen közegben játszani. Lesz egy hetünk, igyekszünk ebből a mérkőzésből minél többet tanulni, hogy kiharcoljuk Görögországban a továbbjutást.”

Katzirz Dávid, a Sport36-Komló védőjátékosa: „Vegyes érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Természetesen örülünk az ötgólos győzelemnek, de rengeteg technikai hibát vétettünk mind támadásban, mind védekezésben. Biztos vagyok benne, hogy ennél csak jobban fogunk játszani Görögországban. Van egy hetünk, igaz megyünk kedden Szegedre, de a többi idő legfőképpen a mostani meccs elemzésével fog telni. Nem foglalkozunk az előnyünkkel, mi fejben 0-0-ról fogunk indulni, szeretnénk győzni Athénban is.”

 Georgios Zaravinas, az Olympiakosz edzője: –Nem gondolkoztunk tisztán. Nem hoztunk jó döntéseket. A Komló hosszan támadott, és a játékvezetők ezt hagyták, hogy lassítsák a játékot. ...


TeljesOKT 6
közzétette admin  október 06, 2018 20:26  HírekEHF-KUPA: ÖTGÓLOS ELŐNNYEL UTAZUNK ATHÉNBA


Hamisítatlan kupahangulatban fogadta a Sport36-Komló a görög Olympiakosz együttesét az EHF-kupa 2. körében. Kilvinger Bálint csapata ötgólos győzelemmel hálálta meg szurkolói támogatását. Fotó: Czeti Ádám

 Komótosan fogytak a jegyek a hét elején a Komló nemzetközi kupameccsére. Utólag kiderült, kár volt az aggódás, zsúfolt telt ház várta a látványos bevonulással, a szurkolók gigatranszparensével kezdődő találkozót.

Valóságos hangrobbanás rázta meg Komlót, amikor Marković elsőként köszönt be görög kapuba. Sőt Granić védését követő támadásunknál Jerković mentett meg egy labdát, ami után a montenegrói szélső megduplázta góljai számát. Az eladott labdák és a technikai hibák miatt azonban nem tudtunk nagyobb előnyt szerezni. Sőt, valljuk be, Granić hihetetlen bravúrjainak köszönhettük, hogy egy kicsivel mindig – a meglepően masszív – Olympiakosz előtt jártunk. A félidő felénél Sunajko ütemtelenül ellőtt labdái találtak utat Tsilimparis kapujába. Mellette – a külön őrzővel küszködő – Jerković járult hozzá látványos átlövésekkel a szép lassan ötgólosra duzzadt előnyünkhöz.

Rendezték soraikat a szünetben a vendégek. Reina irányításával egyre közelebb jöttek a Komlóhoz. Ehhez kellett, hogy egymásután két 100%-os ziccert is belelőjünk Arsićba. A 44. percben Arapakopoulos góljával 23-21-re felzárkózott az Olympiakosz. A ...


TeljesOKT 5
közzétette admin  október 05, 2018 12:27  HírekJó az oddsunk az Olympiakosz ellen


Már csak 24 óra és folytathatja 2008-ban félbehagyott nemzetközi kupatörténetét kézilabdacsapatunk.

Érezhetően nagy várakozás előzi meg a pénteki Olympiakosz elleni kupameccset Komlón. Optimizmusunkat táplálja, hogy legutóbbi nemzetközi fellépésünk során – közel 10 éve, 2008. november 10-én, Szappanos Gergely 11 és Kilvinger Bálint 7 góljának is köszönhetően – bravúros győzelmet aratott együttesünk Izraelben.

A sportközpontban az utolsó simításokat végzik a találkozó zökkenőmentes lebonyolításáért felelős személyek. A menetrend szerint a bosnyák EHF-ellenőr, Vladimir Jović irányításával bejárásra került sor még csütörtök este, melyen technikai részletekben egyeztettek a felek.

Már csütörtök délután kikerültek a mérkőzés résztvevőire utaló zászlók: a magyar és görög mellett a koszovói, valamint a bosnyák, illetve a hivatalos EHF-lobogó is jelzi, nem mindennapi esemény elé nézünk.

Információink szerint a görög csapat gépe délután négykor landolt Ferihegyen. Fél nyolc tájékán érkeztek meg sikondai szálláshelyükre a vendégek. A pénteki mérkőzés időpontjában már Komlón tartott edzést az Olympiakosz stábja. Sanikisék pénteken délelőtt még mozognak egyet, majd jöhet az esti derbi.

„A legnagyobb szakmai kihívás az volt, hogy megfelelő videó felvételt tudjunk szerezni az Olympiakoszról” – nyilatkozta félig tréfásan Kilvinger Bálint, a Sport36 edzője a ...


TeljesOKT 4Hetedik nemzetközi kupameccsére készül a komlói kézilabdacsapat


Három kudarccal végződött kupapárharcot követően, pénteken történelminek mondható eséllyel lép együttesünk pályára a hellén Olympiakosz ellen. Fotó: A Silkeborg elleni hazai meccs – Péter Szabó Zoltán

A Braga, a Silkeborg és a Maccabi Rishon ellen – bár két győzelem és egy döntetlen született komlói szempontból a találkozókon – nem sikerült a továbbjutás. Most ellenben más a helyzet; reális esély kínálkozik a továbblépésre a görög Olympiakosszal szemben.

A magyarnál jóval hátrébb sorolt görög bajnokságban ellenfelünknek jószerivel csak az AEK Athén a riválisa – misem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy két forduló után az Olympiakosz egy hét- és egy nyolcgólos győzelemmel áll a tabella élén. A hírek szerint a piros-fehér hosszanti csíkozású mezben játszó vendégek egyértelműen megfogalmazott célja a továbbjutás. Ennek elérése érdekében George Zaravina edző – a görög válogatottak mellett – horvát-bosnyák, szerb, spanyol, brazil, lengyel játékosra is számíthat.

Hogy ez mennyit jelent a nemzetközi rutinnal szintén megspékelt komlóiak ellen, pénteken meglátjuk. Mindenesetre játékosaink sem „nyeretlen kétévesek” a szakmában. A napokban édesapává vált Igor Marković (felesége Montenegróban adott életet egy ikerpárnak – a szerk.) 15 szezonon keresztül ...


TeljesOKT 1
közzétette admin  október 01, 2018 8:35  HírekAZ ÁLLÁS
1. Szeged55183–123+60 10
2. Tatabánya541131–109+22 9
3. Veszprém44143–90+53 8
4. Csurgó431106–102+4 6
5. Komló532127–131–4 6
6. Gyöngyös4211111–99+12 5
7. Dabas5212120–119+1 5
8. Balatonfüred523127–136–9 4
9. Cegléd523124–136–12 4
10. Budakalász5113123–142–19 3
11. FTC41392–103–11 2
12. Mezőkövesd514115–145–30 1
13. Eger41392–138–46 1
14. Vecsés4485–106–21 0
[prev]  1 2 [3]11-15 of 15
RSS