Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: OKTÓBER 2018


OKT 14Ez tényleg egy hajszálon múlott – az itthon kapott sok gól lett a végzetünk


Nagyon rosszul alakult számunkra az Olympiakosz elleni találkozó. Szinte a mérkőzés elejétől futottunk az eredmény után, ennek ellenére az utolsó másodpercig volt esélyünk a továbbjutásra. A görög csapat jutott az EHF-kupa 3. fordulójába.

Nem volt telt ház a Melina Merkouri Arénában, de ami számunkra a legfontosabb a komlói szurkolók elfoglalták helyüket a pireuszi röplabdacsarnokban. A jó és rossz értelemben is mediterrán hangulatban a Sport36 kezdte a találkozót.

Sajnos nagyon puhán kezdtük a mérkőzést, szinte valamennyi görög támadás góllal zárult. A 11. percben már 4 góllal vezetett az Olympiakosz,14 perc után pedig ledolgozta Komlón összeszedett hátrányát. (10-5) Döcögős támadójátékunk leginkább Marković segítette ebben az időszakban, légiósunk szélről és büntetőből volt eredményes. 10-6 után volt egy biztató periódusunk. Marković, Jerković, Sunajko öt gólt is összehozott, amivel 11-11-re egalizáltunk. Ekkor azt gondolhattuk, hogy a jó irányba került szekerünk, azonban Arsić büntetőt fogott, ami kizökkentette csapatunkat a kerékvágásból. Így a házigazdák némi bírói segédlettel ismét elhúztak. (14-12)

Gyors komlói góllal kezdődött a második játékrész, de a görög csapat újból fölénk kerekedett. Ehhez az is ...


TeljesOKT 14
közzétette admin  október 14, 2018 16:48  Hírek


OKT 13Megérkezett Athénba, és már edzett is kézilabdacsapatunk vasárnapi mérkőzésünk helyszínén


Minden rendben: csapatunk szerencsésen megérkezett a görög metropoliszba. Sőt, már edzettek is Gebhardték az Olympiakosz otthonában. Fotó: Péter Szabó Zoltán

Közel kétórás, az elmondások szerint kellemes repülést követően, a déli órákban érkezett meg csapatunk Athénba. A landolást követően együttesünk elfoglalta szálláshelyét a háromcsillagos Galaxy Hotelben. A svédasztalos ebédet követően a fiúk a vasárnapi EHF-meccs helyszínére buszoztak, ahol Kilvinger Bálint egy átmozgató edzést tartott a keretnek.

Fiatal mesterünk még az utazás előtti nyilatkozatában elmondta, hogy a héten jóval felkészültebbek lettünk a házigazdák játékát illetően, hiszen Komlón testközelből láthattuk Sanikisék meccstempóját. Elöljáróban elmondta, elsősorban a visszarendeződésünk hiányosságainak kiküszöbölésében kell előrelépnünk, amit a héten, például a MOL-PICK Szeged ellen gyakoroltunk is.

Fotó: Péter Szabó Zoltán

A holnapi (szombati) nap nem telik csak pihenéssel. Katzirzék videózással töltik a nap egy részét, ahol tovább boncolgatják az Olympiakosz játékelemeit, majd a meccs időpontjában ismét edzenek egyet a mérkőzésnek helyet adó Melina Merkouri (Agios Ioannis) Arénában.

A közösségi oldalon csordogáló hírek szerint már több komlói szurkoló is Athénban tartózkodik. Ki személygépkocsival, ki repülővel jutott el Görögországba. Nekik az első fellépésük péntek este lesz, ...


TeljesOKT 10
közzétette admin  október 10, 2018 14:13  HírekPastor mester komlói továbbjutást vizionál Pireuszban


Tízgólos vereséget szenvedett kézilabdacsapatunk Szegeden. Selymesék az Olympiakosz, Bánhidiék a Flensburg elleni főpróbának tekintette a mérkőzést. Fotó: Péter Szabó Zoltán

K&H Kézilabda Liga 6. forduló:

MOL-PICK SZEGED – SPORT36-KOMLÓ 39-29 (21-14)

Szeged 1500 néző, Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

SPORT36-KOMLÓ: Selymes – Gebhardt 3, Obradović, Sunajko 3, Grünfelder 1, Jerković 6, Marković 2 Csere: Szabó M. (k), Balázs S. 2, Matić 6/1, Pál Á. 3, Katzirz, Szkokán, Manojlovity 2, Kovács M. 1. Marcsek. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

MOL-PICK Szeged: Alilovic 1 – P. Rodríguez 2, Maqueda 2, 2, Bánhidi 4, Källman 4, Bombac 3/1. Csere:Sego, Nagy M. (kapusok), Balogh 6/4, Zsitnyikov 2, S. Sunajko 1/1, Bodó 7, Kaspárek 1, Blazevic 3, Canellas 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Kiállítások: 10p illetve 4p (Henigman 52.p – kizárva) Hétméteresek: 7/6 illetve 1/1

Az eredmény alakulása: 5.p 3-2 10.p 7-3 15.p 12-7 20.p 15-9 25.p 18-11 35.p 26-17 40.p 28-21 45.p 31-22 50.p 36-26

Kilvinger Bálint: „Igyekeztünk becsülettel helytállni, ami sikerült is. Mindenki játéklehetőséget kapott

A mérkőzés eleji tapogatózást követően nagyon megnyomta a Szeged. Rövid idő alatt 7-2-re elviharzottak mellettünk Bodóék. Kilvinger Bálint időkérése arra volt elég, hogy három gólra felzárkózzunk. Jerković vállalta is ...


TeljesOKT 8
közzétette admin  október 08, 2018 18:35  Hírekszegedi út Athén előtt


A Bajnokok Ligájában még 100%-os MOL-PICK Szeged otthonába látogat kézilabdacsapatunk a bajnokság hatodik játéknapján.

A papírforma szegedi győzelmet ígér a keddi találkozóra, de vélhetően a Szeged és a Komló együttes fejében már a hétvégi nemzetközi erőpróba jár. Vasárnap nagyon fontos mérkőzés vár mindkét együttesre. A szegediek szombaton a Flensburgot fogadják, míg a Komló vasárnap az Olympiakosz vendége lesz Athénban. Hogy melyikükre vár nehezebb feladat, az nehezen megmondható, a bajnoki találkozó azonban jó felkészülés lehet a hétvégére mind a szegedi, mind a komlói kékek számára.

Kilvinger Bálint, a Sport36 vezetőedzője úgy véli, hogy az esélytelen nyugalmával készülhetünk a BL-ben eddig makulátlan Tisza-parti együtteshez, de ha már ennyit utazunk, akkor igyekszünk a legjobban kihasználni a neves partner adta lehetőséget. Egyfajta állomásként tekinthetünk a találkozóra a hétvégi EHF-kupa visszavágó előtt – tette hozzá mesterünk.

K&H Kézilabda Liga 6. forduló, Szeged október 9. 18 óra:

MOL-PICK SZEGED – SPORT36-KOMLÓ

komloiujsag.hu

Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

[prev]  1 [2] 3  [next]6-10 of 15
RSS