Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: JANUÁR 2018


JAN 6
közzétette admin  január 06, 2018 12:44  HírekLábbal is jók voltak kézilabdázóink


Az ország legjobb szurkolóit verte kézilabdacsapatunk a hagyományteremtő céllal rendezett évnyitó kispályás focimeccsen. Selymesék 5-0-s győzelme jó előjel a tavaszi rajt előtt.

Közel 200 néző előtt játszották a Sport36 szurkolóiból kialakított csapat és NBI-es kézilabdázóink rég várt derbijét. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy – a pravoszláv karácsony miatt – ezúttal idegenlégiósok nélkül állt fel Kilvinger Bálint csapata, melyben helyet kapott a másodedző Péter Szabó Dávid is. A találkozó a „profik” szája íze szerint alakult, 5-0-s győzelmük jórészt a kapuban extrát nyújtó Selymes Attilának és a mezőnyben rendkívül motiváltan játszó Balázs Sándornak volt köszönhető. A nap legnagyobb nyeresége, hogy sem a szurkolók, sem a kézilabdázók között nem sérült meg senki – mindkét fél teljes erőbedobással készülhet a rá váró feladatokra.

Jegyzőkönyv:

Sport36-Komló – Komlói Bányász Család Szurkolók 5:0 (3-0)

Városi Sportközpont, 200 néző V: Szigeti Szabolcs

Gólszerzők: Balázs S. 2, Laufer, Hoffmann, Gebhardt

komloiujsag.hu
JAN 1
közzétette admin  január 01, 2018 13:34  HírekKomlói résztvevője is lesz az EB-nek


Válogatott-meghívó, szerződéshosszabbítás, EB – részvétel. Remek hírekkel szolgált Szigeti Szabolcs, az NB I-es kézilabdacsapatot működtető kft. ügyvezetője az óév utolsó óráiban. Fotó: Markovic lő kapura, Sunajko szemmel kíséri

 

Komlói résztvevője is lesz a napokban kezdődő horvátországi kontinensviadalnak. Igor Marković, a Sport36-Komló kézilabdázója is tagja lett a C csoportban szereplő montenegrói válogatott EB-keretének. A délszláv alakulat a németekkel, a macedónokkal és a szlovénekkel találkozik a csoportkörben – továbbjutási esélyekkel. (Igorék az oroszokat ütötték el a továbbjutástól a selejtezők során – a szerk.)

Szigeti Szabolcs a balszélsőnkkel kapcsolatban azt is bejelentette, hogy Marković – hasonlóan Jerkovićékhoz – szintén szerződést hosszabbított a klubbal, így a játékos 2020 nyaráig húzza fel a komlóiak kék-fehér mezét. Marković többször is jelezte – nagyon jól érzi magát városunkban, sikerekben gazdag pályafutását itt szeretné lezárni Komlón.

Sunajko Filip jobboldalt

Marcsek Gábort követően ismét lesz komlói játékosa a magyar „B”- válogatott keretének, ugyanis Sunajko Filip meghívást kapott a január 8-13. közötti győri összetartásra. A magyar-szerb kettős állampolgársággal rendelkező Filip meghívása jól példázza a klub azon törekvését, mely a fiatalok csapatba építését szorgalmazza.

Az NBI-es keret felkészülése január 5-én 16.30-kor ...


Teljes
[prev]  1 2 [3]11-12 of 12
RSS