Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: JANUÁR 2018


JAN 21Felkészülés: egygólos vereséget szenvedett a Vinkovcitól erősen foghíjas csapatunk


A horvátországi Vinkovácban játszotta második felkészülési mérkőzését a Sport36-Komló NB I-es együttese. A rendkívül tartalékos kék-fehérek a rendhagyó három harmadot követően egygólos vereséget szenvedtek vendéglátóiktól.

Felkészülési mérkőzés:

RK SPAČVA VINKOVCI – SPORT36-KOMLÓ 30:29 (8-9,19-20)

Vinkovác, 200 néző

KOMLÓ: Selymes – Gebhardt 7, Balázs S. 2, Sunajko 3, Grünfelder 1, Katzirz 3, Hoffmann 2. Csere: Granić (k), Kovács M. 1, Szkokán 3, Wéber 2.

A kétszer 25 percet követően a fiatalok kaptak lehetőséget bizonyításra. A Szabó Martin – Szkokán, Kemény 2 (ifi), Sunajko F., Gajdos (ifi), Wéber, Nyers 3 (ifi) összeállítású csapatunk zárta a mérkőzés utolsó harmadát. Jól védekező fiataljaink mindössze két góllal maradtak alul a „nagy” Vinkovcival szemben.

Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Kilvinger Bálint összességében elégedett volt a látottakkal. „Sérüléseink és betegség miatt voltak hiányzóink. Új dolgokat tudtunk gyakorolni. A fiatalok is kaptak lehetőséget az utolsó harmadban” – összegezte a látottakat a Premijer ligás együttes elleni összecsapást követően.

A csapatból ezúttal több játékos is hiányzott. Mások mellett nem lépett pályára a vinkováci Bartola Kašića csarnokban a vírusos fertőzéssel ágynak dőlt Jerković, a kiújult vádlisérüléssel bajlódó Pribanić, a vállpanaszokkal küszködő Obradović és ...


TeljesJAN 19Győztes meccsen mutatkozott be a magyar „B”-válogatottban Sunajko Filip


 

Marcsek Gábort követően ismét van komlói játékosa a magyar kézilabda „B”-válogatottnak. Szlovákia ellen két mérkőzésen is pályára lépett Sunajko Filip, a Sport36 irányítója.

 „Már Szerbiában tartózkodtam, amikor felhívott Sótonyi László, aki előtte már érdeklődött irántam komlói edzőmnél, Kilvinger Bálintnál. Természetesen nagyon boldog voltam a meghívó hallatán, és már otthon elkezdtem készülni, hogy jó kondícióban legyek az edzőtáborban.” – emlékezett vissza Sunajko Filip az óév utolsó napjainak örömteli pillanataira, amikor kiderült, hogy részt vehet a magyar „B” -válogatott győri összetartásán.

A Sport36-Komló színeiben kézilabdázó irányító a bajnokságban nyújtott teljesítményével érdemelte ki a meghívást. Filip – fiatal kora ellenére – egyre több játékpercet tölt az NB I-ben a pályán. Az idei bajnoki sorozatban 15 mérkőzésen lépett parkettre, ezalatt 26-szor vette be az ellenfelek kapuját. Az RK Cervenkában pallérozódó fiú 2015-ben került Komlóra, leigazolása óta 125 NB I-es, NB II-es meccsen és egyéb kupatalálkozókon összesen 297 gólt lőtt.

A 22 esztendős Filip beválogatásának különlegessége, hogy vele egyidőben kapott meghívót a Szegedben kézilabdázó testvére, Stefán is.

A bezdáni fiú elmondta, remek fogadtatásban volt részük a győri egy hét alatt, jó ...


TeljesJAN 13
közzétette admin  január 13, 2018 19:56  HírekFelkészülés: a junior nemzeti csapatot verte a Komló


A junior válogatott vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen kézilabdacsapatunk. Három alapemberünk távolléte ellenére komlói győzelem született Balatonbogláron. Fotó: Balázs Sándor 5-ször talált be Bogláron (archív)

 Sem a horvátországi EB-n foglalatoskodó Igor Marković, sem a „B”válogatottnál számításba vett Sunajko Filip, sem a maródi Antonio Pribanić nem tarthatott csapatunkkal Balatonboglárra, a junior válogatott elleni felkészülési mérkőzésre.

Az első félidőben a junior nemzeti csapat diktálta az iramot. Rendre ők jártak előttünk. A második félidő elején sikerült megszereznünk a vezetést, de a házigazdák gyorsan fordítottak, a 45. percben már háromgólos is volt előnyük. Csapatunk a végjátékban ragadta magához a kezdeményezést, s csikarta ki végül a győzelmet.

Egy nappal korábban a Gyöngyös látogatott Boglárra, de nem jártak sikerrel, kétgólos vereséget szenvedtek.

 Felkészülési mérkőzés:

Junior válogatott – Sport36-Komló 28-29 (12-12)

Balatonboglár, 50 néző V: Réti, Szedmák

KOMLÓ: Granić – Gebhardt 3, Obradović 3, Laufer 2, Grünfelder, Jerković 5, Hoffmann 1. Csere: Selymes (k), Balázs 5, Katzirz 2, Szkokán 3, Szögi, Wéber 4, Kovács M. 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Kiállítások: 10p illetve 6p Hétméteresek: 5/5 illetve 4/3

Kilvinger Bálint: „A heti edzésmunka érződött az első félidőben, utána rátaláltunk arra ...


TeljesJAN 13
közzétette admin  január 13, 2018 19:55  HírekFelkészülés: horvát ellenfelek is az étlapon


Öt mérkőzéssel – köztük egy Liga Kupa-meccsel – hangol a tavaszi rajtra a Sport36-Komló NB I-es kézilabdacsapata.

Pénteken Balatonbogláron az Imre Vilmos által irányított junior válogatott lesz a Kilvinger-csapat ellenfele,majd egy héttel később a horvát Vinkovci otthonába látogatnak Selymesék. Négy napra rá Komlón fejezi be a Liga Kupa küzdelmeit együttesünk – ellenfelünk a már jól ismert 2. ligás Veszprémi KKFE. Kilvinger Bálint minden bizonnyal a fiatalokat veti be ezen a találkozón, hiszen másnap a našicei (nekcsei) NEXE vizitál a sportközpontban. A felkészülési mérkőzések sorozata előreláthatólag Balatonfüreden záródik.

A tavaszi szezon számunkra február 3-án kezdődik, akkor Csurgóra utazik csapatunk.

Az előkészületi mérkőzések időpontjai:

Junior válogatott- Komló 2018. 01.12. péntek 17:00

Vinkovci-Komló 2018.01.19. péntek 17.00

Komló-Veszprémi KKFE 2018.01.23. kedd 18:00 (Liga Kupa)

Komló-NEXE 2018.01.24. szerda 18:00

Balatonfüred-Komló 2018.01.26. péntek 17:30

komloiujsag.hu
JAN 6Gebhardt is újabb időszakra kötelezte el magát

a kék-fehérekhez


Meghosszabbította szerződését Gebhardt Ádám, a Sport36-Komló kézilabdacsapatának jobbszélsője.

A városban nagy népszerűségnek örvendő szélső a szerződéshosszabbítással kapcsolatban elmondta, jól érzi magát Komlón. Sokat nyomott a latba döntésénél, hogy élvezi az edző bizalmát, sokat játszik, és úgy érzi, nem is megy rosszul a játék.

Ádám pályafutása Várpalotáról indult, győri és csurgói kitérő után került Komlóra. Az időközben családapává váló játékos döntésében fontos szempont volt az, hogy szeretteinek is tetszenek az itteni körülmények.

Gebhardt eddig 40 mérkőzésen húzta fel a Komló mezét a bajnokságban és 130 gól szerzett. A népszerű Gepi a mostani szezonban 54-szer köszönt be az ellenfeleknek. A Gyöngyös és a Dabas ellen 8 alkalommal talált be a hálóba, az Orosháza és a Vác pedig hatszor bánta, hogy szélsőnk ziccerhez jutott. A Fradi elleni 4 gólja azért is különleges, mert a mérkőzés után derült ki, hogy törött kézfejjel fejezte be a találkozót.

Gebhardt Ádám 1+1 évvel hosszabbította meg a szerződősét a klubbal, amennyiben elégedettek a játékával, 2020.06.30-ig biztosan Komlón marad.

komloiujsag.hu

[prev]  1 [2] 3  [next]6-10 of 12
RSS