Nem lehettek illúzióink, de Jerković nélkül is megizzasztottuk a tatabányaiakat a „bányászrangadón”.

Kőkemény védekezéssel kezdtünk, szinte valamennyi védekezőspecialistánk már a találkozó legelején besárgult. Tíz perc után került lépéselőnybe a házigazda, ami leginkább elrontott lövéseink nagy száma miatt alakulhatott ki. Rendre Bozovicék diktálták a tempót, ám a félidő utolsó pillanatai jól alakultak számunkra. Sunajko góljával felzárkóztunk háromra.

A második játékrész Marković-góllal indult, de mivel egy büntetőnk is kimaradt, nem tudtunk még közelebb kerülni a Tatabányához. A Jerkovićot helyettesítő Ivan Matić góljai ugyan jól jöttek, a hazai kapusteljesítmény azonban meghatározó volt ezen a napon. 30-23-nál már-már majdnem beleszaladtunk egy nagyobb vereségbe, amikor mozgósítottuk maradék energiánkat. Az utolsó hat percben csak mi találtunk a kapuba, ezzel egy vállalható vereséget szenvedtünk a szintén az EHF-kupára készülő Tatabányától.

K&H Kézilabda liga 4. forduló:

Grundfos Tatabánya – Sport36-Komló 30-26 (18-15)

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok 1 000 néző V: Bócz, Wiedemann

KOMLÓ: Granić – Gebhardt 4, Obradović 1, Balázs S., Katzirz, Grünfelder, Marković 6.

Csere: Selymes (k), Szabó M. (k), Sunajko 3, Matić 5, Hoffmann 5, Kovács M. 1, Pál Á., Szkokán 1, Manojlovity Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Kilvinger Bálint: „Összességében elégedett vagyok csapatom teljesítményével. Minden játékosom kapott lehetőséget. Amit megbeszéltünk, azt nagy százalékban véghez vittük.”

Kiállítások: 10p illetve  4p  Hétméteresek: 2/1 illetve 5/4

A Tatabánya legeredményesebb játékosai: Bozović 6, Vujović 5.

Videó

komloiujsag.hu