Négygólos győzelmet arattunk a Cegléd ellen. A mérkőzésről a főszereplők beszéltek:

Jakab László, a Cegléd vezetőedzője: „Azt beszéltük meg a mérkőzés előtt, hogy nem engedjük el gólokkal a Komlót. Sajnos ez nem sikerült. Amikor védekezést váltottunk, akkor tudtunk csak feljönni. Az első félidő végén egy gólra felzárkóztunk, de volt két kiállításunk, akkor a Komló ismét el tudott húzni 4 góllal. A második félidőt érthetetlen okok miatt ismét csak álmosan kezdtük. Amikor már 8 volt közte, akkor éreztünk rá, hogy erősebben kellene védekeznünk. Az a bajunk, hogy nagyon nagyok a hullámvölgyek a játékunkban, látszik, hogy még rutintalanok vagyunk. A Komló ezzel szemben évek óta együtt játszik, jó játékosokból áll. Amennyi technikai hibát vétettünk, azt egyetlen csapat sem tudja elviselni. Közönségszórakoztató mérkőzés volt, sajnos a végeredmény nekünk nem kedvező, de a harcosságot a srácoknak megköszöntem. Gratulálok a Komlónak!”

Hajdu Tamás, a Cegléd átlövője: „Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz a Komló ellen, különösen itt ezen a pályán. Készültünk a Komlóból, amely megverte a Fradit és a Dabast is. Az elején beragadtunk, három gól előnyt adtunk az ellenfélnek. Feljöttünk, de a kettős kiállítás miatt ismét négy gól lett a különbség a félidőben. A második félidőt éppen olyan rosszul kezdtük, ahogy az elsőt. Már 7-8 gólos különbség is volt a két csapat között. Sikerült visszazárkóznunk, ez az, amiből erőt kell merítenünk a következő fordulóra.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „A mérkőzés nagy részében, amit terveztünk, sikerült megvalósítani. Hektikus volt a találkozó, hiszen a hibáink miatt a Cegléd rendre vissza tudott zárkózni. Jóval koncentráltabb játék kell a következő periódusban, de a győzelemnek mindenképpen örülünk. A lőtt gólokkal elégedett voltam, viszont a kapott gólok számát soknak tartom. Alapvetően jó meccset sikerült játszani. Most egy periódus végére értünk, jön a következő szakasz, ami a nemzetközi kupaszereplés és a sok utazás miatt is jóval nehezebb lesz. Amit év elején elterveztünk erre az időszakra, azt elértük, bár nehezen indult a szezon. Gratulálok a fiúknak, köszönjük a közönségnek a biztatást, remek hangulatot teremtettek. Gratulálok a Ceglédnek a szívóssága miatt, küzdöttek becsülettel, hiszen kellett a végén egy gól még, hogy teljesen megnyugodjunk.”

Gebhardt Ádám, a Sport36-Komló jobbszélsője: „A közönségnek szeretném megköszönni a biztatást, mert az 50. perc körül egy kritikus időszakot éltünk át, ahol nyolcadik emberként tudták segíteni a csapatot. A Cegléd technikai hibái miatt tudtunk indulni és gólokat lőni. Ez volt az a plusz, ami végül megtörte őket, és csak futottak az eredmény után. Nehéz volt túllendülni azon a ponton, ahol úgy érezhettük, hogy föladják a meccset. De az utolsó percig megvolt az a presszió, amit éreztünk is a játékukban. A következő időszak nehéz lesz, de a Gyöngyös ellen elveszített két pontot valahol vissza kell szereznünk.”

komloiujsag.hu