A fővárosban játszotta negyedik felkészülési mérkőzését kézilabdacsapatunk. A nyáron jelentősen megerősödött Ferencváros csak a találkozó záró szakaszában tudott elhúzni együttesünktől. Fotó: archív – Balázs Sándor 15-ös mezben ezúttal nem léphetett pályára

Edzőmérkőzés Budapest:

FTC – Sport36-Komló 28:21 (13-11)

Népliget, Elek Gyula Aréna 200 néző V: Bócz, Wiedemann

Sport36-Komló: Granić – Szkokán 2, Obradović 2, Sunajko 1, Kovács M. 1, Jerković 2, Marković 3. Csere: Szabó M. (k), Katzirz, Grünfelder 1, Manojlovity, Pál Á. 1, Wéber 2, Matić 3, Gebhardt 2, Hoffmann 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Az FTC legeredményesebb játékosai: Ancsin 6, Pálos 5, Szakály 4, Andjelic 3, Bali 3, Bujdosó 2.

Kilvinger Bálint: „Megfelelő hozzáállással játszottuk le a mérkőzést. A fáradtság látszott, ebből adódtak hibák. Több variációt is kipróbáltunk az összeállításban.”

Strapás pénteki napon van túl NBI-es kézicsapatunk. Délelőtt még egy edzést vezényelt Kilvinger Bálint a keretnek, majd 13 órakor autóbuszra szállt a társaság, hogy közel négyórás utazás után az impozáns Elek Gyula Arénában vegye fel a „kesztyűt” az NBI élcsapatai közé igyekvő Ferencvárossal.

A megbeszéltek szerint majd’ valamennyi játékosunk 30 perc játéklehetőséget kapott a találkozón. Ennek ellenére a tesztmérkőzés sokáig szoros eredményt hozott. Az utolsó 10 percre fordulva mindössze egy gól volt a különbség a két csapat között.  A házigazdák – akik a legjobbjainak adtak lehetőséget, "élesben meccseltek”, csak ezt követően tudtak ellépni Kilvinger Bálint csapatától.

A felkészülés folytatódik a rajtra. Augusztus 17-én a horvát Vinkovci látogat Komlóra.

komloiujsag.hu