Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMonthly Archives: AUGUSZTUS 2018


AUG 11
közzétette admin  augusztus 11, 2018 13:24  HírekVereség a Fraditól a kísérletezés jegyében


A fővárosban játszotta negyedik felkészülési mérkőzését kézilabdacsapatunk. A nyáron jelentősen megerősödött Ferencváros csak a találkozó záró szakaszában tudott elhúzni együttesünktől. Fotó: archív – Balázs Sándor 15-ös mezben ezúttal nem léphetett pályára

Edzőmérkőzés Budapest:

FTC – Sport36-Komló 28:21 (13-11)

Népliget, Elek Gyula Aréna 200 néző V: Bócz, Wiedemann

Sport36-Komló: Granić – Szkokán 2, Obradović 2, Sunajko 1, Kovács M. 1, Jerković 2, Marković 3. Csere: Szabó M. (k), Katzirz, Grünfelder 1, Manojlovity, Pál Á. 1, Wéber 2, Matić 3, Gebhardt 2, Hoffmann 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Az FTC legeredményesebb játékosai: Ancsin 6, Pálos 5, Szakály 4, Andjelic 3, Bali 3, Bujdosó 2.

Kilvinger Bálint: „Megfelelő hozzáállással játszottuk le a mérkőzést. A fáradtság látszott, ebből adódtak hibák. Több variációt is kipróbáltunk az összeállításban.”

Strapás pénteki napon van túl NBI-es kézicsapatunk. Délelőtt még egy edzést vezényelt Kilvinger Bálint a keretnek, majd 13 órakor autóbuszra szállt a társaság, hogy közel négyórás utazás után az impozáns Elek Gyula Arénában vegye fel a „kesztyűt” az NBI élcsapatai közé igyekvő Ferencvárossal.

A megbeszéltek szerint majd’ valamennyi játékosunk 30 perc játéklehetőséget kapott a találkozón. Ennek ellenére a tesztmérkőzés sokáig szoros eredményt hozott. Az utolsó ...


TeljesAUG 10
közzétette admin  augusztus 10, 2018 8:18  HírekNagy feladatok előtt ificsapataink


Szappanos Gergely irányításával huszonnégy fős ifjúsági keret vágott neki a felkészülésnek. A korosztályra jelentős teher hárul idén, hiszen az NBI-es kiemelt bajnokság mellett az ifjúsági III. osztályban és a felnőtt NB II-es pontvadászatban is helyt kell állniuk a fiataloknak.  

Heti 7-8 edzéssel, edzőmérkőzésekkel készül ificsapatunk a bajnoki sorozatra, amely minden eddiginél komolyabb kihívást jelent játékosaink számára. A korosztályos kiemelt bajnokság alapszakaszában 26 mérkőzés vár a kék-fehérekre, ezeken kell annyi pontot gyűjteniük, hogy elkerüljék a kiesést eldöntő rájátszást. Szappanos Gergely edző szerint ebben elsősorban a hazai mérkőzéseknek lesz nagy jelentősége, de a közvetlen riválisok otthonából is pontokat kellene elcsenni.

Kiváló ellenfélből van bőven. A Nyugati csoportba került a Sport36 mellett a Győr, a Balatonfüred, a Budakalász, a Csurgó, az FTC, a Tatabánya, a NEKA, a Rév, a Szigetszentmiklós, a Telekom Veszprém, a Vác, a Várpalota és a Veszprémi KKFT Felsőörs együttese.

A bő keret lehetőséget ad arra, hogy a klub az ifjúsági III. osztályban is indítson csapatot. Ám év közben nem lehet átjátszani a két garnitúra között, ezért ebben a csapatban a fiatalabb korú ifisták és a serdülők 2002-es születésű játékosai kapnak ...


TeljesAUG 6
közzétette admin  augusztus 06, 2018 8:39  HírekSzurkolói kártya is bevezetésre kerül az idei szezonban


A kézilabdacsapatot működtető Komló Sport kft. határozott a 2018/19-es bajnoki szezon jegyárairól. A gazdasági társaság tájékoztatása: 

Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a 2018/2019-es szezonban az NB I-es csapat mérkőzéseire az alábbi jegyárak érvényesek:

Magyar Bajnoki- és Kupa 1500 Ft, Nemzetközi Kupa 3000 Ft. Lehetőség van fényképes szurkolói kártya kiváltására, ami egész szezonra 1000 Ft. Aki ilyennel rendelkezik, minden hazai bajnoki mérkőzést 1000 Ft-ért nézhet meg (1500 Ft helyett), és ha elővételben árulunk jegyeket, előnyt élvez. Az éves fényképes bérlet 13.000 Ft, ami érvényes az összes hazai bajnoki, Magyar Kupa- és Liga Kupa-mérkőzésre. Tizenhárom éves kor alatt nem kell belépőt váltani.

BÉRLETEK ÉS SZURKOLÓI KÁRTYA AUGUSZTUS 31-IG megvásárolhatók a Péter Szabó Fotó Szalonban!

komloiujsag.hu
AUG 5
közzétette admin  augusztus 05, 2018 12:51  HírekIdegenben is készül a bajnokságra a Sport36-Komló


A szerbiai Szabácsra látogatott a Sport36-Komló, ahol megmérette magát a helyi bajnokság 4. helyezettjével, a Metaloplastica csapatával. Fotó: archív

A keretünk több tagja sérülésekkel küzd, így kevesebb merítési lehetősége volt Kilvinger Bálint vezetőedzőnek a határon túl, ám így is győzelemmel utazhat haza csapatunk a Száva partjáról. A félidei kétgólos előnyünket sikerült háromgólosra duzzasztani a mérkőzés végére.

RK Metaloplastica – Sport36-Komló 24-27 (12-14)

Szabács, Szerbia –  300 néző

Sport36-Komló: Granić – Gebhardt, Obradović 5, Jerković 3, Katzirz, Grünfelder 1, Marković 7.

Csere: Szabó M.- Kovács M. 3, Pál 2, Matić 2, Manojlović, Wéber, Szkokán 4, Hoffmann, Gajdos.

Kilvinger Bálint vezetőedző: a hosszú utazás után nehezen találtuk a ritmust, de fokozatosan belelendültünk. Hasznos mérkőzés volt!

komloiujsag.hu
AUG 2Pénteki napon fogadjuk az Olympiakoszt – képernyőre kerülhet a párharc


Megállapodás született kézilabdacsapatunk EHF Kupa-mérkőzéseinek időpontjairól. Fotó: Péter Szabó Zoltán

Eldőlt, hogy a Sport36-Komló október 5-én, pénteken 18 órától fogadja a görög Olympiakosz S.F.P. együttesét Komlón. A visszavágóra jó egy héttel később vasárnap, magyar idő szerint 16 órától kerül sor Pireuszban. Információk szerint szó van arról, hogy mindkét összecsapást élőben közvetíti a Sport1 csatorna.

EHF kupa-mérkőzések időpontjai:

Sport36-Komló – Olympiakosz Október 5. péntek 18.00

Olympiakosz – Sport36-Komló Október 14. vasárnap 17.00 (magyar idő szerint 16.00)

 

1 2 3  [next]-4-0 of 13
RSS