Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMonthly Archives: ÁPRILIS 2018


ÁPR 16
közzétette admin  április 16, 2018 11:08  HírekLigakupa: vérbeli kupameccsen jutott a döntőbe a Komló


 

Idegenben lőtt több góllal jutott a Ligakupa döntőjébe a Váccal szemben a Sport36-Komló kézilabdacsapata.

Ligakupa elődöntő, 2. mérkőzés:

Sport36-Komló – Váci KSE 28-25 (13-13)

Városi Sportközpont 400 néző V: Földesi, Halász

KOMLÓ: SELYMES – Gebhard 2, GRÜNFELDER 1, BALÁZS S. 4, Katzirz, HUESMANN 4, MARKOVIĆ 6/3 Csere: SZABÓ M. (k), SUNAJKO 5, Kovács M. 1, Wéber, SZKOKÁN 5, Vezetőedző: Kilvinger Bálint

VÁC: Ulicsinyi – Ménfői 1, TÖRTELI 5/1, Davidović 2, Sakić 2, KOLLER 7, HOLPERT 5/1 Csere: Rózsavölgyi (k), Kecskeméti, Czene, TÁRKÁNYI 3.Vezetőedző: Skaliczki László

Kiállítások: 6p illetve 10p  Hétméteresek: 3/3 illetve 6/2

Háromgólos hátrányban kezdte a Ligakupa elődöntőjének második mérkőzését a Sport36 a Váccal szemben. Néhány perces kihagyásunk miatt azonban gyorsan ötgólosra duzzadt a vendégcsapat összesített előnye.

8-8-nál értük utol először a váciakat, ami nagyban köszönhető a „hetesölő” Selymesnek (kettőt fogott a félidő közepén – a szerk.) és Sunajko Filipnek. A „B” válogatottól hazatért irányítónk első három gólunkhoz adta a nevét, mintegy életben tartva döntős álmainkat.

Először a 28. percben vezettünk Marković góljával, ezt szinte azonnal kiegyenlítette Sakić. Hogy mégsem váci vezetéssel zárult az első játékrész, az ismét Selymest dicséri. Kapuvédőnk ...


TeljesÁPR 13Ligakupa: háromgólos hátrányból indulunk – ingyenes a belépés az elődöntőre


Feszesebb védekezést ígér a szombati visszavágóra Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője. A találkozót a szurkolók ingyen tekinthetik meg.

„Reális eredmény született Vácon” – értékelte a szerdán este lejátszott mérkőzést Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője, hozzátéve, hogy akár meg is nyerhettünk volna a találkozót. A szakember szerint főleg emberelőnyben követtünk el hibákat, amit a hazaiak ki is tudtak használni.

A 34-31-gyel zárult váci összecsapás izgalmas visszavágót ígér, de nem vár megoldhatatlan feladat kéziseinkre, hiszen február végén, hazai pályán 5 góllal sikerült győzni Skaliczki László csapata ellen (29-24). Ehhez persze a szurkolók biztatására is szükség lesz, akik több alkalommal is kisegítették csapatunkat a nehéz helyzetekben.

Ami a szakmát illeti, Kilvinger Bálint jóval gólszegényebb mérkőzésre számít a vácinál, amit a védekezés keményítésével igyekszünk elérni.

Ligakupa elődöntő, 2. mérkőzés, április 14. szombat 17 óra:

Sport36-Komló – Váci KSE

Városi Sportközpont V: Földesi, Halász

A mérkőzést a hazai szurkolók ingyenesen tekinthetik meg.

komloiujsag.hu
ÁPR 12Ligakupa elődöntő: hárommal kaptunk ki Vácott – folytatás Komlón


Az utolsó 5 percben szerzett előnyt Skaliczki László csapata. Szombaton behozható a háromgólos hátrány.

Ligakupa elődöntő, 1. mérkőzés:

Váci KSE – Sport36-Komló 34:31 (16-15)

Vác, 250 néző V: Horváth, Marton

Komló: Selymes – Gebhardt 5, Obradović 2, Sunajko 6, Grünfelder 4, Huesmann 6, Wéber 1 Csere: Szabó M. (k), Katzirz 1, Balázs S. 1, Kovács M. 2, Hoffmann 1, Szkokán 2 Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Kiállítások: 12p illetve 14p  Hétméteresek: 10/8 illetve 3/1

Az eredmény alakulása: 5.p 4-2 10.p 5-7, 15.p 7-8,  20.p 10-10 25.p 13-13 35.p 20-17 40.p 22-21 45.p 22-24 50.p 26-26 55.p 29-29

Kilvinger Bálint: „Higgadtabban, nagyobb rutinnal szorosabb eredményt érhettünk volna el. Hazai pályán lesz a feladat a döntőbe jutást kivívni.”

komloiujsag.hu

 
ÁPR 11
közzétette admin  április 11, 2018 21:50  HírekLigakupa elődöntő: a Vác otthonában kezd a Komló


Az elődöntőknél jár a Ligakupa sorozata. A Sport36-Komló a Vác, a Dabas a Ferencváros együttesével találkozik oda-visszavágó alapon. Fotó: Csak két légiós készülhet a Vác ellen

Hosszabb játékszünetet követően ismét tétmérkőzésen lép pályára a Sport36-Komló kézilabdacsapata. Kilvinger Bálinték szerdán a Vác otthonába látogatnak a Ligakupa elődöntőjének első felvonásában.

Március végén, a Ferencvárostól elszenvedett vereség óta nem játszott tétmérkőzést kézicsapatunk. Azóta, a rövid húsvéti szünetet követően otthoni környezetben csiszoltuk játékunkat.

A szerencsésnek mondható sorsolás folytán a – kiesés elől menekülő – Vác otthonában kezdjük a párharcot. A házigazdák legutóbb Balatonbogláron játszottak, a junior válogatottal szembeni döntetlennel hangoltak a találkozóra.

A szabályok értelmében mindössze két légiós léphet pályára egy mérkőzésen a sorozatban, így már a mérkőzés előtt érdekes taktikai csatát is vív egymással a két edző, Skaliczki László és Kilvinger Bálint. A visszavágóra szombaton kerül sor Komlón.

Ligakupa elődöntő, április 11. 18:30

Váci KSE – Sport36-Komló

Vác V: Horváth, Marton

komloiujsag.hu
ÁPR 9Siófok: két komlói is pályára léphetett a "B” válogatottban

Egy vereség és egy döntetlen a mérlege kézilabda „B” válogatottunknak a hétvégén rendezett siófoki felkészülési tornán. A „B” jelű nemzeti együttesben Sunajko Filip és Kovács Márk, a Sport36 két játékosa is pályára léphetett. Fotó: Péter Szabó Zoltán

Két komlói játékos is részt vett a magyar kézilabda „B”- válogatott siófoki összetartásán.

Sunajko Filip irányító és Kovács Márk beállós április 3-tól április 8-ig készült Sótonyi László keretével, amely zárásként Ausztria „B” és Lengyelország „B” együttesével találkozott.

A vadonatúj – az egykor Komlón is tevékenykedő edzőről elnevezett – Kiss Szilárd Sportcsarnokban rendezett mérkőzéseken komlói góloknak is örülhettünk. Az osztrákok B csapata elleni pénteki találkozón Sunajko Filip talált be a „sógorok” kapujába, míg a lengyelek ellen Kovács Márk volt eredményes.

Fotó: Péter Szabó Zoltán

B-válogatottak felkészülési mérkőzés:
MAGYARORSZÁG B – AUSZTRIA B 31-33 (16-16)
Siófok V: B. Pech, Vágvölgyi (magyarok).
MAGYARORSZÁG B: Rózsavölgyi, Boros T., Pásztor I. (kapusok), Fekete B. 2, Hanusz 3, Jerebie, Kovács B., Kovács M., Nagy Á. 1, Nagy B. 6, Rédai, Sunajko F. 1, Sunajko S. 3, Szakály 9, Szeitl 3, Tóth A. 1, Tóth Á. 2. Szövetségi edző: Sótonyi László.

Kiállítások: 6, ill. 10. ...


Teljes
1 2 3  [next]-4-0 of 14
RSS