Az elődöntőknél jár a Ligakupa sorozata. A Sport36-Komló a Vác, a Dabas a Ferencváros együttesével találkozik oda-visszavágó alapon. Fotó: Csak két légiós készülhet a Vác ellen

Hosszabb játékszünetet követően ismét tétmérkőzésen lép pályára a Sport36-Komló kézilabdacsapata. Kilvinger Bálinték szerdán a Vác otthonába látogatnak a Ligakupa elődöntőjének első felvonásában.

Március végén, a Ferencvárostól elszenvedett vereség óta nem játszott tétmérkőzést kézicsapatunk. Azóta, a rövid húsvéti szünetet követően otthoni környezetben csiszoltuk játékunkat.

A szerencsésnek mondható sorsolás folytán a – kiesés elől menekülő – Vác otthonában kezdjük a párharcot. A házigazdák legutóbb Balatonbogláron játszottak, a junior válogatottal szembeni döntetlennel hangoltak a találkozóra.

A szabályok értelmében mindössze két légiós léphet pályára egy mérkőzésen a sorozatban, így már a mérkőzés előtt érdekes taktikai csatát is vív egymással a két edző, Skaliczki László és Kilvinger Bálint. A visszavágóra szombaton kerül sor Komlón.

Ligakupa elődöntő, április 11. 18:30

Váci KSE – Sport36-Komló

Vác V: Horváth, Marton

komloiujsag.hu