A Fradi az életéért, mi az 5. hely visszaszerzésének reményében lépünk pályára szerdán a fővárosban.

Borzasztóan nehéz 60 perc elé néz csapatunk a Ferencváros otthonában. Kilvinger Bálint együttese bár ősszel 28-22-re, gyakorlatilag simán verte a zöld-fehéreket, de ez már nem az a Fradi. A Budakalászról "igazolt” Horváth Attila edző vezetésével sikeresen lépett el a kiesést jelentő helyekről a mostani házigazda, de így is csak két pont az előnye a 13. Váccal szemben. Ráadásul Pálosék hazai pályán rajtunk kívül már csak a Balatonfüreddel meccselnek, míg kétszer idegenbe mennek, előbb a már-már kieső Orosházához, illetve a szintén kieséstől fenyegetett Gyöngyöshöz.

A mérkőzés hangos promóját ITT tekintheti meg.

Ennél jóval nyugodtabban készülhetnek Katzirz Dávidék a soron következő találkozóra. A válogatott játékos bízik a jó sorozatunk folytatásában, ugyanakkor kiemelte Horváth Attila edzői munkáját, valamint az irányító Andjelic lendületes játékát, ami megnehezítheti dolgunkat az Elek Gyula Arénában.

A Sport36-Komló jelenleg 6. a tabellán, azonos pontszámmal a Budakalásszal. A fővárosi pontszerzéssel megmaradna az esély a jó pozíciónk megtartására.

Férfi kézilabda NB I, 23. forduló, szerda, 18.00
FTC KN Kft. – Sport36-Komló
Budapest, Elek Gyula Aréna, V:
Jegyárak: 1.000 Ft – álló, 1.500 Ft – ülő

A mérkőzésre online is lehet belépőt venni, a helyszínen pedig – a mérkőzés napján – két órával a kezdés előtt nyit a pénztár.

komloiujsag.hu